• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırgınım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak işte ne kötü olay konuyu aşıp ,sizide aşıp abuk abuk yerlere varmış

bence yarın ara sakince konuş onu sevdiğini ,çok özlediğini artık dayanamadığını ,o yüzden bu kadar sorun ettiğini ,kaybetme korkunu açıkca anlat

sende bendensin küçücük olayı anında büyütüyorsun:çok üzgünüm:. Ama böyle davranarak hem sevgilini, hemde kendini boş yere üzüyorsun biliyomusun. O yüzden bence sevgilinin üstüne çok gitmemeye çalış...

Son düzenleyen: Moderatör:
:(:( Biliyorum ama napıyım çok özledim. Söylediğine göre o da beni çok özlemiş. Ama bu fırsatı benle beraber kullanmadı :( Tamam sürprizi bozmak istemedi :( Ama nedenini bilmediğim bişey yüzünden kanıma dokunuyor bu durum. Onu çok seeiyorum. Çok çaresizce seviyorum. Ama sanırım o benim kadar sevmiyor :(

yaw valla bu erkekleri anlamak çookk zorrrrr hepsi tırlatmış bende bugün aradım benimkini ikimizde öğretmeniz neyse bi aradım açmadı akşama geri aradım açtı neyse başladı bu hergün konuşmak zorundamıyız konuşcak bişey kalmıyo falan falannnn iyi kapat ozaman dedim şuan için demedim dediii arkasından aynı laflar yine tekrarlandııı bende suratına kapattım tlfnu ohhhh iyi yaptımmm adamalrın ne istediği belirsizzz takma canım benimmmmmmm onlar çoktan unutmuştur bileeeee adamalrın beyniiiii iki şeye çalışıyo biri yemek diğeride anlayın artıkkkk :)))))

nası takmayım ablacım :( şimdiden çok özledim. tlfnu kapadığım andan itibaren çok özledim. Bi yanım evet bu çocuk seni çok seviyo sana kırk yılda bir sürpriz yapmak istemiş o yüzden haber vermemiş, hem kendi msnsini bile açmamış demekki gerçekten o işle uğraşmış, çıkarkende msn ne bakıvermiş diyo :( bir yanımda yok o sana ayak yapıyo artık yüzünü bile görmek istemiyo o yüzden haber vermek istemedi diyo :(

Back
X