Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen kusura bakmayın yazdıklarınıza pek cevap veremiyorum inanın kafam o kadar doluki ne yazcagımı bile bilemiyorum
O paranın kuruşunu kimseye veremem benim ailem çalışıp didinip biriktirip verdi benim 2 yaşında bi oglum var artı hamileyim onların masrafları ve yarına ne olacagımızın garantisi yok o para benim ve çocuklarımın garantisi.Annemi aradım zatn gelcek yanıma babamda yurt dışında çalışıor ona bişey söylemedim üzülmesin diye.Bilmiyorum ya rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin
O paranın kuruşunu kimseye veremem benim ailem çalışıp didinip biriktirip verdi benim 2 yaşında bi oglum var artı hamileyim onların masrafları ve yarına ne olacagımızın garantisi yok o para benim ve çocuklarımın garantisi.Annemi aradım zatn gelcek yanıma babamda yurt dışında çalışıor ona bişey söylemedim üzülmesin diye.Bilmiyorum ya rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin
yuh yuh yuhhh artık, alyansını bozdurup verecek kadın bulmuş ve onu kolundan tutup dışarı atmış, hamileyken
ben olsam görümceye telefon eder bir bir herşeyi anlatırdım.ben insanlık ettim alyansımı bozdum sana para yollattım.
kardeşin seni aramıcakken arattırdım, sen böyle bi laf ettin ve bana bak bunları etti kardeşin. yazıklar olsun der dahada o an içimde ne varsa saçar dökerdim. bu nedir yahu hiç böyle şey duymadım![]()