• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırgınım:(

Lütfen kusura bakmayın yazdıklarınıza pek cevap veremiyorum inanın kafam o kadar doluki ne yazcagımı bile bilemiyorum

Lütfen kusura bakmayın yazdıklarınıza pek cevap veremiyorum inanın kafam o kadar doluki ne yazcagımı bile bilemiyorum

bak canim,

gorumcen belli ki sana karsi esini dolduruyor sirf para icin. bence sen butun bunlari kendi ailene anlat. ailenden gelen paranin da kurusunu da yedirme.

aileni arkana al derim bu olayda.

Hamile halde sana boyle mi davrandi,resmen terbiyesizlik etmis.takma hic esini ve ablasini.ne halleri varsa gorsunler.sen karnindaki bebisini dusun.

O paranın kuruşunu kimseye veremem benim ailem çalışıp didinip biriktirip verdi benim 2 yaşında bi oglum var artı hamileyim onların masrafları ve yarına ne olacagımızın garantisi yok o para benim ve çocuklarımın garantisi.Annemi aradım zatn gelcek yanıma babamda yurt dışında çalışıor ona bişey söylemedim üzülmesin diye.Bilmiyorum ya rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin

O paranın kuruşunu kimseye veremem benim ailem çalışıp didinip biriktirip verdi benim 2 yaşında bi oglum var artı hamileyim onların masrafları ve yarına ne olacagımızın garantisi yok o para benim ve çocuklarımın garantisi.Annemi aradım zatn gelcek yanıma babamda yurt dışında çalışıor ona bişey söylemedim üzülmesin diye.Bilmiyorum ya rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin

baban yurt disinda calisiyor diye yolunacak kaz gorduler sizi heralde. Esinin ablasina cok kizmadim, sonucta cekememis yengesini diyelim hadi ama esine soylicek laf bulamiyorum.

Affetme esini kolayina, surunsun azicik. Seni sahipsiz bir sey zannetiler abla kardes heralde. Birde 2 yasinda oglunuz varmis, ve esin dusuncesizce cocugunu ve dogacak cocugunu dusunmuyorda ablasiyla is tutup seni hirpaladigi icin kendisiyle guru duyuyor demek.

boşuna demiyorum ben.
"bu devirde kimseye iyilik yapmayın"diye.çünkü hiç kimse anlamıyor.iyilik yapanda biz oluyoruz sonda kötü olanda.
boşverin herkesi gitsin.
alyansını satmışsın parasını yollamışsın ama arkandan konuşulan sözlere bak.
ailenizin size yolladığı parayı gözbebeğiniz gibi koruyun.baksanıza abi kardeş gözlerini dikmişler bile o paraya.sakın ha sakın.gizleyin biryerlerde. yok yaa benim ailem didinsin dursun,kızlarına para yollasınlar ama görümce ve eş hazıra konsunlar.olduuu canım.
ay böyle şeyleri okuyunca stres basıyor beni.:47:

eşinde ablasıda nasıl insanlarmış öyle Allah ıslah etsin
bide hamilesin,bu adam sana hiç değer vermiyo anlaşılan nasıl bi canilik çok sinirlendim sorunları var heralde normal insan yapmaz bunu

Ağzım açık okudum. Ben böyle bir şey görmedim. O para nerde duruyor. Umarım eşinizin ulaşamayacağı bir yerdedir. Bundan sonra size insanın insana davrandığı gibi davranana kadar da muhatap olmayın. Kınamış olmamak için bir şey yazamıyorum. Sinirden ellerim titriyor. Kimse bu muameleyi haketmez. Ezdirmeyin kendinizi asla asla EZDİRMEYİN...

Hamileyken sana davranis sekli hic ama hicc hos degil.

Ozur dilemesini bekle . Ve asla taviz verme! Sana busekilde davranamayacagini ogrensin ...

Ablasinada iyilik yaramiyomus , birak ne halleri varsa gordunler kendi aralarinda . Sen izlemede kal

Geçmiş olsun. Ablasını arayip sotlediniz mi ben dedim zaten yüzüğü satalim diye şeklinde sorun olmayacagini iyi bir şekilde konuşun bence. Esiniz de gelince iyi davranın söyleyin bu durumu ama ksrnibizda cocogunuzun olduğunu en azından o şekilde davranmsmasi gerektigibi anlamali.

Çok kırgın oldugunuz kesin ama bu sizin evliliginiz ve hamilesiniz. Bir adım atın eğer ki hala bu şekilde davranirsa o zaman tedbir alın tercih sizin elbette ama siz uzattikca o da uzatacaktir. Belki haksız olduğunu bildiği halde Özür dilemeyi gururuna yediremitor.

Bence görümcenle yüzüne bunları vura vura açık açık konuş utansın ailende para yatırıyorsa sana hesap açsınlar oraya yatırsınlar eşine söyleme biriksin paran çocukların için kendin biriktir bilmesinler.

Valla yerinizde olsam yüzlerim, her ikisini de hemde

İnsan eşinin arkasından konuşulmasına müsade etmemeli

Kardeşlerin birbirine karşı vefası elbet olmalı, para lazımsa kocanız bulup versin, karısının alyansına kadar düşmemeli bir adam. O ablası ise sizde eşisiniz. Ne demek kolundan tutup atmak, kendisini ne sanıyor:47:

yuh yuh yuhhh artık, alyansını bozdurup verecek kadın bulmuş ve onu kolundan tutup dışarı atmış, hamileyken :53::53:
ben olsam görümceye telefon eder bir bir herşeyi anlatırdım.ben insanlık ettim alyansımı bozdum sana para yollattım.
kardeşin seni aramıcakken arattırdım, sen böyle bi laf ettin ve bana bak bunları etti kardeşin. yazıklar olsun der dahada o an içimde ne varsa saçar dökerdim. bu nedir yahu hiç böyle şey duymadım :47::47::47:

Ben de sinir oldum okurken.
Eşinin hiç mi kenarda köşede parası yok ta alyans sattınız anlayamadım.
Sonuçta alyans kaç lira edebilir ki.
Ayrıca eşinin yaptığına da diyecek kelimelerim var ama olmayacak şimdi.:47:
hamile halinle sana yaptığı bu muamele çok gaddarca.
Keşke hiç karışmasaydın sen aralarındaki ilişkiye.
Görümcen ne hakla senin ailenin sana verdiği paraya göz dikebiliyor.
Kocası filan yok mu bu kadının.Ailelerden istesinler veya.
Bundan sonra mesafeni koy.Parana da sahip çok.
Çocuktur tabiki yardım edilir ancak başka çözüm yolları bulmayı denesinler bi.
Senin çocuklarının geleceği için sakladığın paraya da göz dikmesinler.

Altan'a dediğin kaç parladık ki?
Düzine bir miktar olur sarılınca benim bildiğim.O miktarı karşılayamayıp alaymış satmak zorunda kalıyorsanız ikinci bebeğe nasıl bakacaksınız:26:

iyilikten maraz doğar bunu bilir bunu söylerim canım sende kendini hic uzmee evladını dusun

Tabi canım sen iyi davran eşine. Hamile halinle şiddet uygulamış (kolundan tutup salonun önüne koymak fiziksel şiddettir) bi seferlik sen adım atıver ne olacak. Hanımlar bu ne ya? Tamam evlilikler karşılıklı tavizlerle yürür ama sizin de "sen bir adım atıver" önerisini yapmadan önce bir limitiniz olsun. Şiddettir aldatmadır konularında bu seferlik sen adım et denmemeli.

yuh yuh yuhhh artık, alyansını bozdurup verecek kadın bulmuş ve onu kolundan tutup dışarı atmış, hamileyken :53::53:
ben olsam görümceye telefon eder bir bir herşeyi anlatırdım.ben insanlık ettim alyansımı bozdum sana para yollattım.
kardeşin seni aramıcakken arattırdım, sen böyle bi laf ettin ve bana bak bunları etti kardeşin. yazıklar olsun der dahada o an içimde ne varsa saçar dökerdim. bu nedir yahu hiç böyle şey duymadım :47::47::47:

aynen valla yazacaklarımı siz yazmışsınız...

Kaçırdığım birşey var mı bilmiyorum ama, ablası kötü niyetli değil bence. Eşiniz yokken ablasını arayıp, abisinin onu araması için ısrar ettiğinizi, yüzüğü satıp para göndermenin de sizin fikriniz olduğunu ve hiçbir sorun olmadığını söyleyin. Arkasından da abisinin neler yaptığını bir güzel anlatın. Hamilelik bulantı ağrı derken koltukta sızıp kaldım. Seni arayamadım hemen diye bana böyle böyle yaptı diye anlatın.
Anneniz de geliyormuş zaten. Tabi dışardan söylemesi kolay. Eşinizi de ablasını da tanımıyorum, ablasına anlattınız diye utanmak yerıne daha kötu seyler yapabılecek kımselerse anlatmayın tabıı...
Buarada çok iyi bir insanmışsınız, Allah eşinize sizin kıymetinizi anlayacak akıl fikir ve vicdan versin inşallah.....

Back
X