Dün gece eşimle kavga etdik.Ve ben hiç hak etmedigim şekilde bir tepkiyle karşılaştım.Sorun şu eşimiin ablası en küçük bebegi rahatsız oldugu için hastanede yatıyordu.Eşimle biraz kırgın oldukları için o aramak istemedi.Bende aramasını yegeninin göz ameliyatı oldugunu ne olursa olsun bir aile oldugumuzu söyledim.Neyse o gün aradı ablasını ve konuştu daha sonrada ben arayıp konuştum.Hatta para bile gönderdik sırf hastanede tek ihtiyacı olur diye.Neyse gelelim düne dün akşam malum hamilelik bulantılar derken iyice bitap düştü vucüdum ve uzandım saolsun eşimde üzerime battaniye getirdi.Ondan sonra elinde telefon başıma dikildi ablamı ara ablamı çabuk ara diye bende tamam aşkım birazdan ararım dedim ( sürekli ara demesinin sebebide benim alyansımın satılıp o paranın gönderilmesi neymiş benim bunun için surat yapıp sorun çıkarcamı söylemiş ablası) neyse defalarca ısrarla söyledi bende tmm aricam aşkım bi 10 dk ya dedim ve bunu dememle beni kolumdan tuttugu gibi salondan dışarıya atdı bagıra çagıra oglumuda alıp yanıma attıktan sonra bir sürü laf söyledi bana.Ve üstüne üstlük hala kendisinin haklı oldugunu savunuor.Yahu bn naptımki suçlu olucam insan bir gelip özür diler ama nerde adam hala kendi trip yapıyor.Dün geceden beri stresten sanırım sürekli agrım oluyor.Gözlerim şişti aglamaktan.Kötüyk en iyi olsunlar istedim şimdi onlar maşallah bi günde 5-6 kez konuşuyorlar ama ne oldu kötü olan ben oldum.