Çok kırgınım...

Bu iste statunuz ve oncelikleriniz onemli. Misal iki taraftan biri ogrenciyse onceligi is olabilir. Erkek arkadasin askerligini yapmadiysa onceligi askerlik olabilir.
erkek arkadasm calısıyo ben calsmıyorm 29 yasındayız 1500 maası var bırıkımı yok belkı ordan tedirgin bende is bulamıyorm bulsam cesaretli olcak gibi

evet kesinlikle öle en yakın arkadaşıda şimdi bana mayısta ısteriz dedi en son o ablanın dediğine sinirlenmeştir bide senin kelimelerine dedi
Fevriliğini törpülemezsen birbirinize daha çok zarar verirsin yalnız. Karşındaki sakin bir tipse bence sende biraz dengede tut durumu. Senin çıkış yapmana kızmış gibi ve ablanı katmana. Birde onlar"mayıs dedim tamam işte 10 kere söylemeye gerek yok"kafasındalar.

Ben kararlari hep o veriyor kelimesine takildim. Deger vermedigini gosterir. Ayrilik acisindan korkuyorsunuz da bununla evlenince maymun gibi hep onun dedigini yapacaksiniz farkinda misiniz? Bosaninca cekeceginiz ayrilik acisi inanin simdikinden kat ve kat fazla olacak. Adamin size saygisi yok. Sayhi olmazsa sevgi olmaz. Siz hep onun her dedigine evet diyecek noter gibi tasdik edecek kendi fikrini beyan edemeyecek pozisyondasiniz. Tek kisilik bir iliski. Bunun adi da iliski degil ki. Sizin bu iliskide yeriniz ne? Insan yerine koymuyor bence. Fikir beyan etnek yok ya da ne soylerseniz soyleyin onun dedigi... o cok mu mukemmel. Sizin fikirlerinizin onemi yok mu? Boyle iliskiler yurumez. Adamin da ilerisi icin ben cok da hevesli oldugunu sanmiyorum. Sanki bitirmek icin bahane ariyor. O bitirmeden siz bitirin bence. Gencsiniz kimler cikar karsiniza daha. Evlenecek gozle gormuyorsa niye vaktinizi caliyor.
kararları o verıyor derken evlencemız zamanı çünkü o masraf edıcek ama bole anı bıseydede artık elın deılım demesınden dolayı kararı o verıyo dedım bazı konularda bencil olabiliyor yanyanayken çok iyiyiz hiç tartısmıyorz ama bı tartısmada ben fevrilesince onun gozunde hersey olumsuzlaşıyo saygımı yitiriyomuşum o saygılıdır ama bazen bana söz hakkı tanımıyo otrcamız yer mesela annesigilin altkatında oturmak istemedim ama ben evım varken kiraya çıkmam dedi

Fevriliğini törpülemezsen birbirinize daha çok zarar verirsin yalnız. Karşındaki sakin bir tipse bence sende biraz dengede tut durumu. Senin çıkış yapmana kızmış gibi ve ablanı katmana. Birde onlar"mayıs dedim tamam işte 10 kere söylemeye gerek yok"kafasındalar.
fevriliğimi hep dikkat edicem diyorum ama sinirlenince başlıyorm sen böylesin demeye oda ona kızıyo kendide sinirli oyüzden kaldıramıyo diklenmemi

erkek arkadasm calısıyo ben calsmıyorm 29 yasındayız 1500 maası var bırıkımı yok belkı ordan tedirgin bende is bulamıyorm bulsam cesaretli olcak gibi

Egri oturalim dogru konusalim. 1500tl aliyor. Bi evin kirasi minimum 700 800 tl. Birikim yok eşya alinirken, eve tasinirken, sade bi nikahta bile borclanilacak. Evin elektriği suyu isinmasi yiyecegi var. Bunlarin hepsini cikartinca elinize nakit olarak cok az bisey kalacak. Gezme, giyinme gibi keyfi seylere para kalmayacak. Geri durmasinin sebebi kesinlikle bu.

Evlilik ciddi bi konu.. Bunu ima ederek ve ya rest çekerek konu etmeniz bence sizin hatanız olmuş.. Ben olsam ben de sinirlenirdim böyle bi durumda.. Başka tartışmalarınızda da saygınızı yitirdiğinizi söylemiş eğer bu doğruysa hata sizdedir diye düşünüyorum.. Başka durumlar varsa bilemeyiz tabi ama iki taraf da kendini kontrol ederse aşılmayacak dert değil bunlar.. Sakince konuşarak halledilebilir ya hallolur ya da saygılı bi ayrılık olur nihayetinde..

Boşuna kendini üzme. .
Değer verse şimdiye adım atardı ..
Hem suçlu hem güçlü. .
Yol ver. .

Iyide durp dururkenmi dedin sen simdi bu cumleyi?
Sevgilin: nbr askim?
Sen: Ne nbr i? Neden sozden nisandan bahsetmiyosun sen hic? Sozunde durmuyorsun, ya bi karar ver yada ayrilalim oyalama beni iste o kadar!

Sanki olay boyle gelismis gibi geldi bana

Egri oturalim dogru konusalim. 1500tl aliyor. Bi evin kirasi minimum 700 800 tl. Birikim yok eşya alinirken, eve tasinirken, sade bi nikahta bile borclanilacak. Evin elektriği suyu isinmasi yiyecegi var. Bunlarin hepsini cikartinca elinize nakit olarak cok az bisey kalacak. Gezme, giyinme gibi keyfi seylere para kalmayacak. Geri durmasinin sebebi kesinlikle bu.[/QUOTE
zaten annesigilin altkatında oturmayı kabul ettim ama yinede işe girip çalışmam gerek mayısta istemeiye gideriz demiş arkadaşınada ama çok sk tarışmaya basladık diye bi geri tepme oldu sanırım düşüncelerinde

Iyide durp dururkenmi dedin sen simdi bu cumleyi?
Sevgilin: nbr askim?
Sen: Ne nbr i? Neden sozden nisandan bahsetmiyosun sen hic? Sozunde durmuyorsun, ya bi karar ver yada ayrilalim oyalama beni iste o kadar!

Sanki olay boyle gelismis gibi geldi bana
aslında içimde acaba dedigini yapcakmı cayarmı ertelermi diye emin olma sorusu vardı ufak bi tartşma yaşamıştık bende konuyu oraya bağladım iki tartışma olmasın oda aradan çıksın dedim ama bu kadar büyüyceni düşünmedim sadece kararlımı emin olmak istemiştim

Kalbimi paramparça hissediyorum çok kırgınım...3 yıla yakın bi beraberliğim var yaza doğru nişan yaparız demısti. Dün hala olemi düşünüyo die sormak istedim çünkü emin olamıyorm çok bahsetmiyodu.Şaka yollu ablam bu çocuk seni oyalıyomu dedı dedim. Baktım hiç nisandan bahsetmıyo yapıcaz demıyo o yüzden dedim sınırlendım ya sözünde dur yaza yapalım yada ayrıl beni oyalama dedım .Sen bana restmi çekiosn tamam ayrılalm ozaman ablanada haklıymıssın oyalıyomus dersin dedi.Duygu sömürüsü yapar gibi ben zaten ole biriyim demi dedı.Ben sinirlenınce çenemı tutamıyorm yazdım kızdım sen sözünde durmuyosn laf cambazlığı yapıyosun şuan lafı çarpıtıyosn vs.. dedim.Oda bana sen hep kavga edince saygını yitiriyosn dıe kızıyodu zaten bu konuda dertliydi basladın yine yeter artk hep aynı sey dedi.Artk emin deilim oldumu dedi emin deilim artk garanti vermiyorm ona göre dedi tamam diyebildim sadece.Tamam çok mükemmel bi çift deiliz bazen çok sk tartışıyorz bende bazen anlaşamazsak diye korkyorm ama hep onunla yaşlanmak istediğimden eminim vazgeçmiyorm kaç kez kavga edınce sen bana güvenmıyosn sen tartısrken saygıszlasıyosn diyerek bitsin demeye getirdi.Normalde iyiyiz sevmediğini düşünsem üzülsemde tamam derim biraz bencil hep kendini haklı görüyo genelde hayatımızla ilgili kararı bitek o veriyo çok ağırıma gidiyo ama ayrılamıyorm sevgimden kzlar fikirlerinizi bekliyorm napmalıyım :KK43:

sevgili pinkto, bu sefer olmasa bile bu uslup ile zaten yakin bir zamanda iliskinizin uzerine kara topragi rahmetle atarsiniz. eger ki geri adim atar ise erkek arkadasiniz bir dahaki sefere su an yasadiginiz korkuyu unutmadan adim atin derim.

maalesef kadınlar ıcın ayrılık daha zor oluyor bız duygusal olarak düşünüyoruz onlarsa daha cok gurur yapıyo ve geri adım atmıyorlar sırf gururdan.bız sevınce herseye katlanıyoruz sırf gıtmesın dıe ama maalesef erkeklerde durum bu degıl.bence cok alınganlık yapmış sen saka yapmışsın sonuçta ve bunda alıncak bıse yok basıt bı konu barışırsınız uzulme tatlım

aslında içimde acaba dedigini yapcakmı cayarmı ertelermi diye emin olma sorusu vardı ufak bi tartşma yaşamıştık bende konuyu oraya bağladım iki tartışma olmasın oda aradan çıksın dedim ama bu kadar büyüyceni düşünmedim sadece kararlımı emin olmak istemiştim

Ama herneyse, sonuc olarak senle konsmuyormu? Tamam biraz kizabilir, ama bi kac saat sonra hirsli bi sekilde " bk goruceksin, senin ailen bana guvenmiyor ama ben kendimi kantliycam" diyerektem geri gelmesi gerekti sana. Garip.
Adam pes etti gitti.
O zmn hic sevmemis derim ben.
Yok cok gururludur ondan gelmedi bisy yazmadi desek hadi.
Iyi ama neden senin ailene bu kadar dusman bu adam?
Bu bile basli basina sorun yaratir ilerde varsayalimki evlendiniz.

Hic bisy yapma bekle ve gor, eger geri donerse senindir derler.

Ama herneyse, sonuc olarak senle konsmuyormu? Tamam biraz kizabilir, ama bi kac saat sonra hirsli bi sekilde " bk goruceksin, senin ailen bana guvenmiyor ama ben kendimi kantliycam" diyerektem geri gelmesi gerekti sana. Garip.
Adam pes etti gitti.
O zmn hic sevmemis derim ben.
Yok cok gururludur ondan gelmedi bisy yazmadi desek hadi.
Iyi ama neden senin ailene bu kadar dusman bu adam?
Bu bile basli basina sorun yaratir ilerde varsayalimki evlendiniz.

Hic bisy yapma bekle ve gor, eger geri donerse senindir derler.
Ayrılmadık zaten ama artk eskisi gibi kararlı deılm garanti veremem evlilik icn sbsana çnkü her kzdğında konsma seklin kelimelerin değisiyo saygın bitiyo dedi

Ayrılmadık zaten ama artk eskisi gibi kararlı deılm garanti veremem evlilik icn sbsana çnkü her kzdğında konsma seklin kelimelerin değisiyo saygın bitiyo dedi
Sence dogruluk payi ne kadar?

Kalbimi paramparça olmuş hissediyorum ,çok kırgınım...3 yıla yakın bi beraberliğim var yaza doğru nişan yaparız demısti. Dün hala olemi düşünüyo die sormak istedim çünkü emin olamıyorm çok bahsetmiyodu evlilikten .Şaka yollu ' ablam bu çocuk seni oyalıyomu 'dedı dedim. Oyalıyo deseydin falan dedi yapıcaz ne dediysem o demedi bende zaten kızgındum ona patladım ya sözünde dur yaza yapalım yada ayrıl beni oyalama dedım .Sen bana restmi çekiosn tamam ayrılalm ozaman ablanada haklıymıssın oyalıyomus dersin dedi.Duygu sömürüsü yapar gibi ben zaten ole biriyim demi dedı.Ben sinirlenınce çenemı tutamıyorm.Eleştirici sözler yazdım kızdım sen sözünde durmuyosn laf cambazlığı yapıyosun şuan lafı çarpıtıyosn vs.. dedim.O hep kavga edince saygını yitiriyosn dıe kızıyodu zaten bu konuda dertliydi basladın yine yeter artk hep aynı sey dedi.Artk emin deilim oldumu dedi emin deilim artk garanti vermiyorm ona göre dedi. Tamam diyebildim sadece.Tamam çok mükemmel bi çift deiliz bazen çok sk tartışıyorz bende bazen anlaşamazsak diye korkyorm ama hep onunla yaşlanmak istediğimden eminim vazgeçmiyorm.Kaç kez kavga edınce sen bana güvenmıyosn sen tartısrken saygıszlasıyosn diyerek bitsin demeye getirdi.Normalde iyiyiz sevmediğini düşünsem üzülsemde tamam derim biraz bencil hep kendini haklı görüyo genelde hayatımızla ilgili kararı bitek o veriyo çok ağırıma gidiyo ama ayrılamıyorm sevgimden kIzlar fikirlerinizi bekliyorm napmalıyım :KK43:
Sonradan arkasında duramayacağınız çıkışlar yapmışsınız.. Sonra tamam diye geri çekilmişsiniz uslu uslu.. Madem geri çekileceksiniz hiç o mevzulara girmeseydiniz.. Madem girdiniz laflarınızın arkasında durup terketseydiniz bence

Back
X