çok kırıldım çookk

simsiyah8

Sebepsiz Fırtına
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
54
0
86
36
Kırıkkale
sadece paylaşmak istedim :gitme:
tamamını anlatsam çok uzayacak biraz kısa anlatayım erkek arkadaşımla bi konuda tartıştk konu sürekli açıldı durdu onunda benimde sinirlerimiz çok bozuldu alttan aldım olmadı sustum yüzün duvar gb dedi ne bekliyosun canımı sıktın attın dedim sinir ettin iyice defol dedi kapattı msn i aradı tekrar derdin ne senin dedi tmm dedim yok bişey uzatmayalım aglamaktan konusamadm bilsinde istemiyordum o yüzden kapatal1m tlf bi kac gün konusmayalm dedim kötü mü yaptım bilmiyorum çok kırıkldım çookk

Son düzenleyen: Moderatör:
canim iyi veya kötü yaptin diyemecegim,konu nedir aciklarmisin,tartisma sebebiniz nedir,belki erkek arkadasin haklidir...tartisma sebebini ögrenmeden hakli olup olmadigini bilemeyiz..

tuba galiba konu sahibi arkadas pc basında değil cevap yazmadı banada

olabilir canim,bende olayi cözdüm canim,kendi askimi unutmak icin bundan sonra baskalarinin derdine derman olmaya calisacagim,canim hazir seni yakalamisken,benim konuya yorum birakmistin,bi daha bisey sorucagim izninle,ya bu adam cagri birakip duruyor,bir kere caldirip kapatiyor,anlamadim,vallaha dayanamiyorum ben arayacagim,seni sevioyrum be adam diyecem ha vallaha....

Back
X