- Konu Sahibi beyazprensesinim
merhaba erkek arkadaşım beni yapmadığım birşey yüzünden suçladı aslında çok küçük birşey için ama sinirlenince gözü görmez hiçbirşeyi...sorun şu ki birileri sahte hesap açmış ve bizim ilişkimiz hakkında konuşmuş.Bizimki de çok sinirlenmiş ''kimse benim özel hayatıma karışamaz''diye...sorun şu ki bunu yapanın benim arkadaşlarımdan biri olduğunu düşünüyor ''beni sınamak için mi yaptıın bunları duygularımla oynuyorsun''diye bağırdı çağırdı...ben de sakin bir dille benim arkadaşlarımın ya da benim böyle birşey yapmadığını anlatmaya çalıştım.Olmadı...dedim ya sinirlenince gözü hiçbirşey görmez tabi ben çok ağladım hem de çok...:2:bir süre görüşmeme kararı aldık facebooktan silip engelledi beni
ikimizin sedat diye ortak arkadaşı var ben onunla konuştum bana ''üzülme yenge o şimdi kızgın olduğu için öyle söylüyor azcık özlesin seni barışırsınız''dedi tam 1.5 ay oldu.Dün sedat bizimkiyle konuşmuş kız çok üzgün falan demiş ve bizimkinin söylediği söz''benim onun gibilerle işim olmaz'' biz 3 senedir birlikteyiz 4. senemize gircez ilk defa benimle bu kadar ağır konuştu çok seviyordu beni hani sedat beni teselli etti''sinirden öyle söyledi seni hala seviyor'' falan dedi.Siz olsaydınız napardınız kızlar...bu sözü affedermiydiniz...?