Çok kırıldım …

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
705
1.458
113
Nasıl başlasam bilemiyorum daha önceki konularımda da belirttiğim üzere annem hasta ve onu mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yaptım.Bu aralar morali çok bozuktu ve hastalığında moralinin bozuk olmaması gerekiyor pozitif olmalıki hastalığını yenmesinde katkısı olsun hastalık dediğimde adını anmak istemediğim kötü bir hastalık işte herneyse annem mutlu olsun diye ona ufak ama pahalı bir hediye aldım.Kendide beğendi etti şimdi bana diyorki ben bu hediyeyi takamam gelin adayına vereyim.Gelin adayıda aday adayı daha kızın haberi yok isteyecek mi o bile belli değil eğer o olurda kabul ederse hediyesi olsun deyince bana doğal olarak geldiler tabi.

Ben sana aldım sen takacaksın dedikçe bana dedi ki sen aldın deriz ya ne alaka hangi görümce gelin adayına öyle bir hediye alır yani hediyede yüzük yani belirtmeyeyim dedimde ne kadar abes kaçtığını siz anlayın.Birincisi çok kırıldım onu düşünüp mutlu olsun istedim nelerle kazandığım paramın büyük kısmını ona harcadım kendime bir şey almazken.İkincisi yine kardeşimi düşünüp ona bir şeyler yapması yine beni delirtti.Ben bu dünyada hiç değer görmeyeceğim sanırım hayatım boyu hep birileri mutlu olsun diye uğraşıyorum kendi ailem bile beni umursamıyor cidden ne diyeceğimide bilemiyorum kırılmasın diye bir şey demekte istemedim ama cidden saçma değil mi üstelik kızın şu an hiç bir şeyden haberi yok annesine söylenecekte kız kabul edecekte nişan olacakta . . .

Ben de üzüldüm ama siz icinizden geldiği gibi devam edin. Aklınızda bir sey kalmasın sonra. Kızmayın lütfen.

Nasıl başlasam bilemiyorum daha önceki konularımda da belirttiğim üzere annem hasta ve onu mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yaptım.Bu aralar morali çok bozuktu ve hastalığında moralinin bozuk olmaması gerekiyor pozitif olmalıki hastalığını yenmesinde katkısı olsun hastalık dediğimde adını anmak istemediğim kötü bir hastalık işte herneyse annem mutlu olsun diye ona ufak ama pahalı bir hediye aldım.Kendide beğendi etti şimdi bana diyorki ben bu hediyeyi takamam gelin adayına vereyim.Gelin adayıda aday adayı daha kızın haberi yok isteyecek mi o bile belli değil eğer o olurda kabul ederse hediyesi olsun deyince bana doğal olarak geldiler tabi.

Ben sana aldım sen takacaksın dedikçe bana dedi ki sen aldın deriz ya ne alaka hangi görümce gelin adayına öyle bir hediye alır yani hediyede yüzük yani belirtmeyeyim dedimde ne kadar abes kaçtığını siz anlayın.Birincisi çok kırıldım onu düşünüp mutlu olsun istedim nelerle kazandığım paramın büyük kısmını ona harcadım kendime bir şey almazken.İkincisi yine kardeşimi düşünüp ona bir şeyler yapması yine beni delirtti.Ben bu dünyada hiç değer görmeyeceğim sanırım hayatım boyu hep birileri mutlu olsun diye uğraşıyorum kendi ailem bile beni umursamıyor cidden ne diyeceğimide bilemiyorum kırılmasın diye bir şey demekte istemedim ama cidden saçma değil mi üstelik kızın şu an hiç bir şeyden haberi yok annesine söylenecekte kız kabul edecekte nişan olacakta . . .
Öncelikle anneciğine kırılmamalısın onu üzmemelisin belki gelin adayına takı alacak parası yoktur hemen kırılıp öfkelenme söyleyeceğin tek şey annecim sana aldım kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle kullan ayrıca annenizin hastalığını az çok tahmin ettim annenize takı yerine onun sağlığına iyi gelecek güç kuvvet verecek besinler alsanız daha iyi olur

kırılmakta haklısınız diğerine verse daha çok içinize oturacak.Yüzüğü ver değiştireyim tanıdık başka bir şey alırım de..kaynat

Sakın öfke ile tepki vermeyin. Çok haklısınız bence de çok kırıcı bir davranış ama öfke ile vereceğiniz her tepki ilerde pişmanlık ve vicdan azabi olarak size dönebilir.

Bununla birlikte yüzüğü vermesini engelleyin. Kırıcı olarak değil ama bi şekilde engel olun verdirmeyin.

Allah acil şifalar versin.

Seninle empati kuruyorum ben de çok rahatsız olurdum. Ama yaşlılar bu durumu çok anlayamaybiliyor. Benim anneannem de bu şekilde. Ama hediyeni vermesine izin verme.

ben de bir kere babama saat almıştım hediye. kuzenime vermişti. sonra aradan zaman geçti 3-4 sene evde bir kere bir şey yüzünden sinir krizi geçirdim ve babama dediğim şey zaten sana emeğimle çalışıp aldığım hediyeyi bile başkasına veriyorsun. bana verdiğin değeri çok önceden gösterdin. artık seni çok iyi anlıyorum. açık açık bunu söyleyin. gerekirse siz alın yakın. bazı insanlar böyledir

Ay çok sinir bozucu git sat yüzüğü bırakma annende ya yoksa senden habersiz verir çok gıcık oldum. Bırak hastaysa hasta sen kendi hayatına bak hasta yatağında elalemin g.tünü yalamaya çalışan biriymis annen.

Anne vermeni istemiyorum.Başkasına verirsen çok kırılırım.Eğer istemiyorsan geri alabilirim diye açıkça konuş.

Açıkça söyledim zaten ilk normal tonda söyledim ozaman dediki sen almışsın deriz dedi ozaman daha çok sinirlendim ama yinede kızıp bağırmadan sana aldım ne alaka ona niye vereyim ki dedim.
Ayrıca paraları var geline istediği yüzüğü alabilirler.
Genç işi olarak gelseydi sevmedim falan derdi ilk gün gayet beğendi hoşuna gitti sevindi ertesi gün ne düşündüyse bana öyle dedi.Benim en çok kırıldığım nokta benim düşünüp aldığım şeyi yine kardeşimle bağdaştırıp onun kârına çevirmesi ve benim yine arada kaynayıp hiç düşünülmemem
Açık iletişim kurun. Burada bize yazdığınız gibi ben kendimden artırdım aldım sana onu sen o kıza mı vereceksin deyin. umarım anneniz anlar sizi

Öncelikle anneciğine kırılmamalısın onu üzmemelisin belki gelin adayına takı alacak parası yoktur hemen kırılıp öfkelenme söyleyeceğin tek şey annecim sana aldım kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle kullan ayrıca annenizin hastalığını az çok tahmin ettim annenize takı yerine onun sağlığına iyi gelecek güç kuvvet verecek besinler alsanız daha iyi olur

Yemek kısmına gelince her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.Hiç bir şeyden eksik değil çok şükür ince düşünceniz için ayrıca teşekkür ederim

Sakın öfke ile tepki vermeyin. Çok haklısınız bence de çok kırıcı bir davranış ama öfke ile vereceğiniz her tepki ilerde pişmanlık ve vicdan azabi olarak size dönebilir.

Bununla birlikte yüzüğü vermesini engelleyin. Kırıcı olarak değil ama bi şekilde engel olun verdirmeyin.

Allah acil şifalar versin.

Şimdi şöyle bir şey malum anneler kv ler biraz eski kafalı tutumlu oluyo,, annen ben napcam bu yüzüğü bari geline hediye edeyim boşa gitmesin demiştir, ya da beğenmemiştir büyük ihtimalle

canım öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. annenin yaptığı şey gerçekten çok büyük düşüncesizlik ama alttan alman gerekiyor biliyorum. bence de arkadaşların dediği gibi kendi parmağına tak ve verme.

Anneniz mutlu olsun diye aldığınız bir hediye tersine gerginlik yaratmasın. Kadın verince kendi takmaktan daha mutlu olacaksa bırakın olsun. Sizi de anlıyorum ama hasta ve hassas birinin yanında kardeş alınganlığı yapmanın zamanı değil.

Back
X