Çok kırıldım..

cok fazla üstüne gitmişin cocugun oda sana tepki olarak gei dönmüş ona kötü davrandıgın zamanlarda hep yanındaymıs senin mahallene bile gelmiş ne biliyim bence biraz sen suclu gibisin cocukta sabır tası değilmiş sonunda oda patlamıss

ama şimdi ne yapmalıyım çok kötyüm bedelini ödedim gözyaşlarım kurudu ben köü biri değilim sadece kötü bir psikoljideydim şimdi iyileştim biraz ve pişman odum ne yapmalıyım bunları dedikten sonra nasıl konuşurum onla tekrar :S ama barışmakta istiyorum

Bu ne yaa ben onu tersledim o beni tersledi,hiçbirşey anlamadım yazdığınızdan

valla çağır erkek arkadaşını bak canım de staj durumum böyle oldugu için canım cok sıkkındı bide ailem üstüme geldi sana patladım özür dilerim ben senin iyi günündede kötü günündede yanındayım seni kırdıgımında farkındayım birdaha böyle birsey olmayacak de bence

yani kendımı kötü hissederken o bile umrumda değldi o o zamanlar süreki mesaj atar benim taraflardaysa hadi gel çıkalım biraz vs sürekli herşeyi yaptı elinden gelen bense hep yamam gelemem istemiyorum üff sus vs diye 2 gün boyunca tetrsledim benim buralara geldi bir işi vardı adrsimi öğrenmek istedi vermedim vermem dedi vs neyse görüştük iyi ayrıldık sonra kırıldı biraaz ertesi gün bambaşka bir soğuk adama dönüştü işte 30 dk yazamlar konuşmamalar küs kalmalar vs en sonunda o mesajı attı gece özür diledi sonra ama şimdi tık yok :S demek ki kendı vicdanı için yapmış

Bu ne yaa ben onu tersledim o beni tersledi,hiçbirşey anlamadım yazdığınızdan

ben anladıgım kadarıyla anlatıyım:)arkadasın staj durumu varmıs birseyler olumsuz gitmiş buda onun moralini bozmuş...o moralle eve gitmiş bide evdekilerle kavga etmiş....sonuc olarakta erkek arkadasına patlamıs cocuk bulusmak istedikce terslemiş bulustugu zamanlar soguk davranmıs...cocuk mahallesine kadar gelmiş...sonra bizim arkadasın morali düzelmiş bu seferde cocuk buna ters davranmış simdi nasıl aramız düzelir diorD

benim anlayamadığım yaşadıklarınızı izah etmek varken ya da en azından "konuşamıycam dışarı çıkamam çok üzgünüm" demek varken tersledim tersledim e iyi ettin nedir bu yani? erkeğin soğuması kadar kötü bir şey yok biliyor musun? onlar soğursa cehenneme çeviriyor dünyayı sana. bunu neden yapıyorsunuz kapris bunun adı kapris ve siz çok ölçüyü kaçırmışsınız. biraz ara verin. aramayın onun aramasını bekleyin birdaha da böyle şeyler yapmayın olur mu şu anda bir yara aldı ilişkiniz bunu unutmayın rabbim yardımcınız olsun hayırlı günler

Teşekkür ederim:) Erkek arkadaşı haklı bence ne diye ona patlıyorsun.Biraz zamana bırakın
fazla üstüne gitmeyin bence..

ben ona böyle birşey demedim tersledim derken onun gibik es senin fln demedim konuşmak istemiyorum kendımı kötü hissediyorum vs problemleri hep anlattım o da yanımda olamya çalıştı 2 gün sonra pes etti demek ki yeterince sevmiyormuş ...ben ona kes senini vs diye sayıcam ertesi gün mesaj yağdırırım şuanda mesaj bile yok ...

bence de erkek arkadaşın haklı. saçma bir konu yüzünden ona patlama gibi bir lüksün yok. iyi hissetmiyorsan kendini bunu da tatlı dille söyleyip onu o an kendinden uzak tutabilirsin. her kaprisimiz her nazımız çekilmek zorunda değil. biz de çekmek zorunda değiliz.

kaldı ki bu konuyu kendine de neden dert ediyorsun. bak moralini bozmuşsun neler olmuş sonunda. kendini rahat bırak biraz. böyle ufak şeylerde hemen koyverme kendini. sonuçları hoş olmuyor. zararı sadece sana.

tmam suçum var bedelini uyumayarak ağlayara kö dedim fazlasyla ama şimdi ne yapmam gerekiyor :S mesaj atmadı bugün

canım haksız olan sensin. sen neden özür dilemiyorsun? söyle,o gün ruh halim çok kötüydü. sana öyle davranmamam gerekirdi biliyorum. özür dilerim. ama senin de bana bu şekilde davranman beni kırıyor. bırakalım artık bir kenara...fln fln gibi belki biraz daha süslü şeyler söyleyebilirsin. hem haksız olup hem de susup ondan beklemen birşeyleri bence doğru değil. ama sen bilirsin...

aramayarak bekleyeceksin canım başka yolu yok. arama sabret ve bekle inşallah düzelecek bir daha da böyle çocukluklar yapma olur mu bak iyi mi oldu şimdi?

şu mesaja bakın kes sesini şımarık çocuk yat uyu anlıyor musun attırma tepemi iyi gününde iyi davranamdığın adamı kötü gününde bulamazsın ... bunun üstüne nasıl özür dilerim ne yapıcam ya kafam allak bullak

canım benim bu kaçıncı konu ve senin kaçıncı haksız tepkiler verişin.
sen daha olgunlaşmadan bu ilişkiyi yürütemezsin.
orantısız,ani ruhsal değişimlerle hareket ederek kimse ilişkisini yürütemez.
mutlaka kendine odaklanıp,kişiliğinin oturmasını beklemelisin.
zira sen kendini anlamamışın,sevgilin bu dengesizliği nasıl kaldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…