Çok kırıldım..

moralim bozuktu o zamanlar söyledim anlattım ... ben mi suçluyum şimidi sevgilim de hiç mi suç yok benim neden so ltarafım acıyor pkei :(

şu mesaja bakın kes sesini şımarık çocuk yat uyu anlıyor musun attırma tepemi iyi gününde iyi davranamdığın adamı kötü gününde bulamazsın ... bunun üstüne nasıl özür dilerim :( ne yapıcam ya kafam allak bullak

adami o noktaya getiren sensin ama davranislarinla
durduk yere dememis ki sana bunlari
tepesini attrimisin artik dengesiz tavirlarinla napsin cocuk
buna tepki vermese bence kisiliginden süphe etmeliydin

bana bunu biri yapsa tavrim cok daha agir oldu, yaptigin is degil senin

senin derdin bitmez.büyümen lazım

yaşın 18 ama yaptığın davranışları 12-13 yaşındaki çocuklar yapmıyor.

yargılamayın artık lütfen çok üzgünüm şimdi ne ypıcam :( onla barışmak istiyorum ... lütfen yardım edin

E özür dilemiş ya...
Cevap sırası sende.
Barışmak istiyorsan trip yapmayacaksın.
Ben de yanlış davrandım,unutalım dersin.

İiçimde acıyan bir yara var gözlerim sürekli doluyor hangi yoldan gidiceğimden bile emin değilim çıkmazdayım ... sorular içinde boğuluyorum ...

Olaylar asla bizim üzülmemize sebep olamaz.

Ya da şöyle diyelim üzülmemize, sıkılmamıza sebep olabilir belki ama, ne kadar üzüldğümüz ya da o olayın bizim için bi son mu yoksa yeni başlangıçlar mı olacağını sadece bizim bakış açımız belirler.

Canım ben senin bikaç konunu gördüm de üzgünüm ama çok bunalım takılıyosun.

Örnek; staj yapacağın yer gelmene gerek yok demiş. İnanki çoğu kişi için bu güzel bi olaydır ama sen bunu sorun edip büyütebiliyosun. O zaman onlara deseydinki gelmek istiyorum. Bakalım ne diyeceklerdi.

Bence biraz olaylara bakış açını değiştirmen gerekli...

canım bence sen hislerini çok uçlarda yaşıyorsun... fazla hassassın.. neyse, bence erkek arkadaşını ara, haklıydın özür dilerim; ama sen de bana kötü konuştun, ona üzülüyorum ben de şu anda de ve konuşarak anlaşın.. haksızsın çünkü, o sana yaklaştıkça sen terslemişsin. herkes de aynı şeyi söylüyor zaten, iki yol var önünde, aramasını da bekleyebilirsin ama bir özür dilemeden ben arayacağını sanmam açıkcası

aaaa bak şimdi bir arkadaş söyleyince farkettim. sen sevgiline tokat atıp şakalaşıyordun da sonra o senin kolunu sıktı fln fln.... nicke hiç dikkat etmemişimm..

eh be güzel kardeşim, sence biraz büyümenin zamanı gelmedi mi? çocuğa hak veriyordum, şimdi iyice hak veriyorum.

o olaylar başkaydı herneyse ben şuanda bununla ilgileniyorum ..ne biliyim son mesajı sevmiyor gibiydi sevmediğin bir insana dersin kes sesini fln ... bıkmış gibi bir hali vardı bu yüdzden çekiniyorum daha fazla kıra belki diye :(

e kendin söylüyorsun işte bıkmış gibi bir tavrı vardı diye. evet bıkmış kesinlikle. haklı olarak

o olaylar başkaydı herneyse ben şuanda bununla ilgileniyorum ..ne biliyim son mesajı sevmiyor gibiydi sevmediğin bir insana dersin kes sesini fln ... bıkmış gibi bir hali vardı bu yüdzden çekiniyorum daha fazla kıra belki diye :(

canım seni artık konularından çoğumuz tanıyabiliyoruz. fevri davranışlarının fazla olduğunu kabul etmeli ve sevgiline de bunu belli etmelisin. kendindeki bu durumdan aslında hoşnut olmadığını, bu durumun senin onu sevmediğinden değil de bazen düşünmeden hareket ettiğinden olduğunu ona da anlatmalısın.

veeee en önemlisi bu davranışlarına dikkat etmelisin,yoksa hep böyle üzülür,zor durumda kalırsın.

Son düzenleme:
Back
X