- Konu Sahibi kelebekim35
-
bence arkadaşının psikolojik sorunları var canımBugün arkadaşlarla buluşmuştuk.Kimimizin sevgilisi var ,kimimizin yok ,kimimizn belli yaşa geldiği halde yok ..
Çekingeneler var,aile baskısı yaşayan ,nasip olmamıştır belki de..
Bir arkadaşımız( sevgilisi olan) ,belli yaşa kadar sevgili olmayan kişinin psikolojik sorunları olurmuş??
Hani bu sonuçta tercih meselesi ,kafana göre birini bulamamıştır ,olsun diye oldurulmaz ki ..
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konu hakkında ??
Ama çok kırıldık(
Bugün arkadaşlarla buluşmuştuk.Kimimizin sevgilisi var ,kimimizin yok ,kimimizn belli yaşa geldiği halde yok ..
Çekingeneler var,aile baskısı yaşayan ,nasip olmamıştır belki de..
Bir arkadaşımız( sevgilisi olan) ,belli yaşa kadar sevgili olmayan kişinin psikolojik sorunları olurmuş??
Hani bu sonuçta tercih meselesi ,kafana göre birini bulamamıştır ,olsun diye oldurulmaz ki ..
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konu hakkında ??
Ama çok kırıldık(
Bizim lisede bir tarih öğretmenimiz vardı.Erkekti.Sınıfta derstten çok sohbet ederdi.Adamda 40'lı yaşlarında çapkın biri evli olduğu halde sevgililerini anlatırdı bize karısınında haberi varmışta falan filan.Adamın kızıda var 16-17 yaşlarındaymış.Aynen bize şu cümleyi etti 'kızımın bu yaşta sevgilisi yoksa onu psikolağa götürürüm.Çünkü normal değil,psikolojik sorunu var demektir bu.' demişti.Bizde hiç sevgilisi olmamış arkadaşlar bakakalmıştık.Acaba o evli olduğu halde sevgilisi olan adamın mı sorunu var bizim mi?Öyle ki kendine bakmadan bizi yargılıyor.Güler misin ağlar mısın?
Ben şuan 20 yaşındayım.Hiç sevilim olmadı hatta hiç çıkma teklifi almadım.Hepte ben ilk aşık olduğum ve ilk çıktığım kişiyle evlenmek istiyorum demiştim kendime.Demek ki benim bu düşüncemde o arkadaşa göre psikolojik sorun.
Sen boşver bence o arkadaşını hiçte takma kafana psikolojik sorunla alakası yok.Herkesin karşısında doğru kişi hemen çıkmıyor ve sende o doğru kişiyi bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?