Çok kırıldım :(((

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Bugün arkadaşlarla buluşmuştuk.Kimimizin sevgilisi var ,kimimizin yok ,kimimizn belli yaşa geldiği halde yok ..
Çekingeneler var,aile baskısı yaşayan ,nasip olmamıştır belki de..
Bir arkadaşımız( sevgilisi olan) ,belli yaşa kadar sevgili olmayan kişinin psikolojik sorunları olurmuş??

Hani bu sonuçta tercih meselesi ,kafana göre birini bulamamıştır ,olsun diye oldurulmaz ki ..
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konu hakkında ??

Ama çok kırıldık (

Ne saçma
Tercih meselesi bu
İsteyen istediği yaşta bulur sevgili
Sevgili bulmak o kadar kolay ki mesele yanında bi sevgili gezdirmek değil sonuçta
O adamla bişeyler paylaşabilmek
Hiç dikkate bile almayın

çok saçma bilirkişi mi bu arkadaşın anlamadım yani :)) ilişki uzmanı sanki

herkes birileriyle çıkmak yada sürekli flört halinde olmak için biriyle takılmak zorunda değil.

ciddi olmadıktan evliliğe gitmedikten sonra ilişki yaşamak istemiyo olabilirler ben de buna saygı duyarım

ancak şöyle birşey olur yaş ilerledikçe olgunlaşırsın beklentiler farklılaşır ve çok daha zor beğenirsin bi türlü kendine uygun birini bulamazsın o yüzden(sırf evlenmek için de evlenemeyeceğine göre).
bence bu doğru ama psikolojik sorunları var filan saçma yani

Evlencek erkek çok ama adam olması mesele amaç sadece evlenmek ,sevgili edinmek olsa bekar kimse kalmazdı ki,,,
Psikolojik sorunları olan sevgili edinemezmiş falan dedi işte bi ana garip hisettim

boşver canım ya herkesin her söylediğine takacak olsak asıl o zaman psikolojimiz bozulurdu

senin durumda garip birşey yok senin tercihin kimse karışamaz

ayy sanki sevgili olmayan insan yaşamıyor mu psikolojiyle ne alakası var
ne zaman ne olacağı belli olmaz her yaşta karşınıza aşk çıkabilir
bazı insanlar zor beğenir bunun psikolojiyle alakası yok
bazıları da çok dolaşır gezer çok insanla tanışır şansı daha acıktır kimisi evdedir daha zor bulur
ama kısmet varsa zaten bulacaktır yani ama bu konunun psikolojiye bağlanmasını anlayamadım

Halimi bildiği halde bunu duyduğum için üzüldüm.
Biraz daha rahat yaşayabilsem ya da öylesine olsun diye olsa olurdu elbet
Hayatımı payşalacak birini olması önemli olan benim içinde :)

Ben bana asılan insanı bile fark edemiyorum ,iş işten geçtikten sonra farkına varıyorum malesef ((

Öylesine bir ilişki yaşamaktansa hiç yaşamamak bence çok daha iyi, psikolojik sorunlarla alakası da yok.
Sevmediğim işte bu dediğim insan karşıma çıkmadıktan sonra niye onunla olayım ki ?
Hiç üzülme arkadaşın saçma bir yorum yapmış.

bence arkadaşının psikolojik sorunları var canım

o zaman kendisi sadece olması için oldurmuş...
kırılmayın onuda yanındaki bıraktıgında bizi en azından aglatan üzende yok der yapıştırısınız...
bunlar kader kısmet yanlış biri olacagına hiç olmaması cok daha güzeldir takmayı kompleks yapmış sanırım....

Ne alakası varmışş....
Hiç hoşlanmam öyle kesin yargıyla konuşan insanlardan..
senin sevgilin var ama yınede bak psikolojin bozuk arkadaşım diyeydin...
boş boş konuşmuşş resmen
kader kısmet işi bunlar psikolojiyle ne alakası varmış laf olsun torba dolsun die bide sevgilisi varya işte aklı sıra onuda göze sokmak istercesine konuşmuş pek bilmiş arkadaşın

Son düzenleme:
Aman herşeyi de 'psikolojik sorun' olarak tanımlamak moda oldu

Öyle şey mi olur hiç.. Herkesin sevgilisi olmak zorunda değil ki..

Nasip kısmet bu işler..

Bkz : Bazıları 'asla evlenmem deyip 24 ünde evlenir' ( Bu ben oluyorum ) .. Bazıları da 'hayırlı bi kısmet olsa da evlensem dese de 39 unda'..

Son düzenleme:
Sevgilisiyle var diye havaya girip, arkadaşlarının üzülmesine sebep olanların durumu nedir peki?

Takmayın böyle şeyleri kafanız.

Mesele sevgili bulmak mıymış? Sokağa çıksan bir sürü bulursun sevgili..
Bence sevgili yapıp bunu da akıl sağlığıyla bağdaştıranın psikolojik sorunları vardır..

Yaşın küçük heralde, bu kadarcık bir şeye kırılıyorsan:) Boşver canım ,densiz insan o kadar çok ki ,nasip kısmet nedir bilmez öyleleri, hep ne oldum der dururlar, ne olacaklarının garanti belgesini ellerinde tutuyormuş gibi..

Bizim lisede bir tarih öğretmenimiz vardı.Erkekti.Sınıfta derstten çok sohbet ederdi.Adamda 40'lı yaşlarında çapkın biri evli olduğu halde sevgililerini anlatırdı bize karısınında haberi varmışta falan filan.Adamın kızıda var 16-17 yaşlarındaymış.Aynen bize şu cümleyi etti 'kızımın bu yaşta sevgilisi yoksa onu psikolağa götürürüm.Çünkü normal değil,psikolojik sorunu var demektir bu.' demişti.Bizde hiç sevgilisi olmamış arkadaşlar bakakalmıştık.Acaba o evli olduğu halde sevgilisi olan adamın mı sorunu var bizim mi?Öyle ki kendine bakmadan bizi yargılıyor.Güler misin ağlar mısın?
Ben şuan 20 yaşındayım.Hiç sevilim olmadı hatta hiç çıkma teklifi almadım.Hepte ben ilk aşık olduğum ve ilk çıktığım kişiyle evlenmek istiyorum demiştim kendime.Demek ki benim bu düşüncemde o arkadaşa göre psikolojik sorun.
Sen boşver bence o arkadaşını hiçte takma kafana psikolojik sorunla alakası yok.Herkesin karşısında doğru kişi hemen çıkmıyor ve sende o doğru kişiyi bekliyorsun.

Bende böyle düşünüyordum aynen aslında..Ama yakın arkadaşımdan duymak üzdü sadece .
Sanırım erkek arkadaş edindiğinden beri bir haller oldu zaten kendisine

Hep söylüyordu otobüsten ,sokaktan adamlar takip ediyormuş evine kadar kartını veriyormuş annesi ile gelip istemeye geliyolarmış kapıya kadar

Bende böyle düşünüyordum aynen aslında..Ama yakın arkadaşımdan duymak üzdü sadece .
Sanırım erkek arkadaş edindiğinden beri bir haller oldu zaten kendisine

Hep söylüyordu otobüsten ,sokaktan adamlar takip ediyormuş evine kadar kartını veriyormuş annesi ile gelip istemeye geliyolarmış kapıya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…