- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Bazı şeyleride düğünden sonra alırsınız. Bunaltmayın kendinizi. Nişanlınızda evet bunalmış ki böyle demiş. Onada hak verin. Bir gün hiçbir işe koşturmadan sadece kendinize vakit ayırın. Deşarj olun. Güç toplayın. İnanın bu karmaşıklık içinde ikinizede çok iyi gelecek. Evin eksiği bitmez. Bu yüzden çokta zorlamayın şu zamanları.
Okudugum konuda tek dikkatimi cekeb
Ben alirim kimse bilmez oldu :)
Affiniza siginarak
Soruyorum niye kimse bilmesin sizin aldiginizi.
Ayrica bu surec gercekten yorucu ve stresli bi surec erkekler bizim kadar detayli dusunemiyor siz halledin sormadan bazi seyleri.
Eger sizi cok sarsmiyacaksa
Düğünden sonra alırsınız hepsinin acelesi mi var.Bizim 3 4 ay misafire çay koymak için sehpamız yoktu vallahi.Önemsememiştik bile.Eşimin Komutanı hayırlı olsuna geldiği için mecbur aldık :) Ki portmanto 2 yıldır yok hala da yok..Portmantosu olan bir eve geçtik şimdi.Tatlı tatlı halledin bazı şeyleri yoksa bugünlere dair hep acı şeyler kırıcı laflar sözler hatırlarsınız.Kendiniz için alıyorsanız her zmaan alabilirsiniz kendinizi sıkmayın.Millet için alıyorsanız bunun sonu iyi degil evlilik adına ..
Benim de 2 ay sonra düğünüm. 5 yıldır birlikteyim hiç tartışmadan geçti o yıllar. Şu nişanlılıkta kendimi kaybettim. O kadar berbat, iğrenç, laner bir dönemki .. "tatlı telaş kuzum bunlar tatlı telaşlar" diyenlerin suratının ortasına yumruğu geçiresim geliyor! Hiç aklıma gelmeyecek şeylerden tartışma konusu üretmeye başladım. Resmen içimden bir canavar çıktı.. psikolojim alt üst oldu! Herkese buradan tavsiye ediyorum! Öyle bakmayın canım cicimlere sosyal ağlardan tam bir işkence! Varsa böyle bir niyetiniz.. kıyın hemen nikahı kısa yoldan kapatın mevzuyu!!
Adetiymiş geleneğiymis ıvırıymış zıvırıymış..! anlatırken yoruldum!
Bu yüzden konu sahibi fazla takılma nişanlılık dönemi adama yapmayaçagını yaptırır, söylenmeyeceğini söyletir!
7 yıllık bizim de ilişkimiz ama bu süreçte birbirimizi çok kırıyoruz ya... Ne onu ne kendimi tanıyabiliyorum... Evlensem de bitse diyorum artık
İkinizde stres altındasınız. Bunun daha fazlası veya azı yok. Düğün öncesi hep böyle. Bu küçük şeyler için kırmayın kırılmayın. Unutun gitsin. Söz bile etmeyin. Çünkü oda aynı streste. Belki onunda kırıldığı şeyler vardır söylemiyordur.Görüşemiyoruz şu an çok sık. Şehir dışında ben de annemlerin yanındayım. Haftada bir veya iki haftada bir görüşebiliyoruz. Anlıyorum tabii ki ama ben daha çok stres altındayım o en azından gündüzleri çalışıyor. Bense sürekli çeyiz işlerinin içindeyim, çok sıkıldım...
Surekli bi seyler aldırıp nişanlınızı bunaltmış olabilirsiniz bence; banyo terliğini bile demişsiniz mesela.
Kızlar merhaba, objektif yorumlarınıza güveniyorum. Haklı olup olmadığımı öğrenmek istiyorum.
1,5 ay sonra düğünümüz var ve malum hazırlıklar çok yoğun. İnanın her gün dışardayım eksikler bitmiyor, ev kuruluyor her şey lazım. Maddi manevi çok zor ev kurmak...
Nişanlım da bu aralar eşyaların yerleşmesi konusunda yardımcı oldu. Stresli de olsak her şey yolunda.
Portmantomuz çok küçük, yani kesinlikle ayakkabılarımıza yetecek gibi değil. Ayakkabılık gibi bir şey de almamız gerekiyor. Bugün bu konudan bahsettim ve yer kaplamayan bir model beğendiğimi söyledim. Hırsa ve sinirli bir şekilde "Onu da alırız!" dedi nişanlım ve bu çok gücüme gitti gerçekten tepkimi koydum. Şimdi bunu söylemenin zamanı mı gibi bir şeyler de dedi. Kendimi sürekli bir şeyler aldırtmaya çalışan biriymişim gibi hissettim.
Bir sürü şey söyledim. Maddi açıdan sıkıntı varsa da "Bakalım ne beğenmişsin, şu an olmasa da elimizden geleni yaparız aşkım" tarzı bir şey bekledim. Ona da söyledim o ödemek zorunda değil maaşlı bir insanım alırım ve bunu kimse bilmez. Hesap vermem zaten düğünümüze ne kaldı seni beni yok. Benimle ilgilenmesini istedim sadece.
Onu da alırız lafı çok kırdı beni ya. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Nişanlım aslında öyle biri değildir bu ara çok bunaldı anlıyorum ama ben de bunaldım. Balkon terliğine iğne ipliğe kadar en detay şeyleri bile düşünüyorum yoruldum artık her gün geziyorum. Artık evim bitsin organizasyon işlerine yöneleyim istiyorum. Onlar için de ayrı bir zaman lazım. Çok kırgınım öyle biri değilim ama öyle hissettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?