Peki birsey sorcam, balkon terligi cok mu onemli ?
Portmanto kucuk ayakkabilar sigmaz demissin , yeni bir ayakkabilik almanin olum kalim meselesi gibi bir hali mi var ?
Kisaca koltuk beyaz esya yatak hali aldiktan sonra bu kadar detaya inmek ve hem kendinizi hem onu manyak etmenin deli gibi hergun disarida gezmenin mantigi ne ? Evlenince onunuzde koskoca bir omur olacak, evlendiginiz ilk ayda balkon terliginiz olmayiversin.
Nisanlinizi cok ciddi anliyorum , bende para kazaniyorum diyorsunuz ama anlasilan herseyi ona aldiriyorsunuz ki adam bikmis masraflardan bezdirmissiniz canindan bezmis kisaca size verdigi tepkinin turkce tercumesi bu.
Madem maasiniz var bir zahmet onuda siz alin.
Maasim var ben alirim kimsede bilmez kismina ciddi takildim ben. Ne demek kimse bilmez sizin yasayacaginiz eve bir ayakkabilik almaniza bile mi karisacak aileniz ? Kimin bilmesi sorun olacak ? O evde oturacak siz degilmisiniz ?
Su evlenirken birbirine maddi anlamda yuklenen ciftleri anlamiyorum boyle boyle yikiliyor yuvalar, bir insaninda kaldirabilecegi yuk var yani yaziktir gunahtir ne kendinize ne nisanliniza yapin bunu.
Neyin hirsi bu balkon terligine kadar almak icin hergun yollarda carsilarda helak oluyorsunuz ki ?
Dugune degin nukleer savasa hazirlanir gibi hazirlanmaniza gerek yok.
Nisanlinizi bilmem ama sizin zihniyetinizde ciddi yanlislar var.. Evet tamda nisanlinizin gozunde surekli ona birseyler aldirmaya calisan bir kadin imaji olusturmussunuz, bu sizin icin sorun yaratirmi bilmem ama ben cok kotu buluyorum bu imaji.