Çok kırıldım

Benim de küçük. Sık giydiklerim aşağıda duruyor. Arada giydiklerim kutuda. Yazlık kışlık değiştiriyorum. Dünyanın sonu da değil. Zaten şurada 15 20 çift ayakkabım var. Eşimin de 10 tane falan. İdare ediyoruz.

Fikir için teşekkürler ama bizim portmantdaki ayakkabı bölümümüz gerçekten çok az o yüzden o şekilde bir öneride bulundum

Ayakkabılarınızı nereye koydunuz? Bize yetmeyecek biliyorum ve ihtiyaç olduğunu düşünüyorum yerimiz de var :KK43:
Bende dolu ayakkabı vardı evimiz 3+1 di bende odanın birine kutuda ayakkabılarım.Eşimin askeri ayakkabıları falan çoktu bir odaya onları koydum sadece :))) ütü masamı süpürgemide koydum o odaya niye canımı sıkıp üzeyim.Halada yok banyodaki dolaba yerleştirdim artan ayakkabıları da ama eşimle mutluyum ötesi var mı takma öyle herşyii..

Peki birsey sorcam, balkon terligi cok mu onemli ?
Portmanto kucuk ayakkabilar sigmaz demissin , yeni bir ayakkabilik almanin olum kalim meselesi gibi bir hali mi var ?
Kisaca koltuk beyaz esya yatak hali aldiktan sonra bu kadar detaya inmek ve hem kendinizi hem onu manyak etmenin deli gibi hergun disarida gezmenin mantigi ne ? Evlenince onunuzde koskoca bir omur olacak, evlendiginiz ilk ayda balkon terliginiz olmayiversin.
Nisanlinizi cok ciddi anliyorum , bende para kazaniyorum diyorsunuz ama anlasilan herseyi ona aldiriyorsunuz ki adam bikmis masraflardan bezdirmissiniz canindan bezmis kisaca size verdigi tepkinin turkce tercumesi bu.
Madem maasiniz var bir zahmet onuda siz alin.

Maasim var ben alirim kimsede bilmez kismina ciddi takildim ben. Ne demek kimse bilmez sizin yasayacaginiz eve bir ayakkabilik almaniza bile mi karisacak aileniz ? Kimin bilmesi sorun olacak ? O evde oturacak siz degilmisiniz ?

Su evlenirken birbirine maddi anlamda yuklenen ciftleri anlamiyorum boyle boyle yikiliyor yuvalar, bir insaninda kaldirabilecegi yuk var yani yaziktir gunahtir ne kendinize ne nisanliniza yapin bunu.

Neyin hirsi bu balkon terligine kadar almak icin hergun yollarda carsilarda helak oluyorsunuz ki ?

Dugune degin nukleer savasa hazirlanir gibi hazirlanmaniza gerek yok.

Nisanlinizi bilmem ama sizin zihniyetinizde ciddi yanlislar var.. Evet tamda nisanlinizin gozunde surekli ona birseyler aldirmaya calisan bir kadin imaji olusturmussunuz, bu sizin icin sorun yaratirmi bilmem ama ben cok kotu buluyorum bu imaji.

Hanımefendi öncelikle şunu söyliyim evet önemli. Ayrıca ne demek istediğimi ısrarla yanlış anlamışsınız. Nişanlıma bir şey aldırtmıyorum! Onun fikrini almak istedim ona al demedim ve onu da alırız demesi gücüme gitti çünkü bir şeyler aldırtmıyorum mesele bu. Balkon terliği bir örnekti sadece ufak tefek şeylere zaman harcıyorum benim için daha yorucu onu açıklamak için naçizane verdiğim bir örnek.

Nişanlım isterse kimse bilmez demek istedim, gurur meselesi yapmasın diye. Benim alnım ak bu konuda merak etmeyin. Her kadını diğerleriyle karıştırıp eleştiri yağmuruna tutmayın

Bende dolu ayakkabı vardı evimiz 3+1 di bende odanın birine kutuda ayakkabılarım.Eşimin askeri ayakkabıları falan çoktu bir odaya onları koydum sadece :))) ütü masamı süpürgemide koydum o odaya niye canımı sıkıp üzeyim.Halada yok banyodaki dolaba yerleştirdim artan ayakkabıları da ama eşimle mutluyum ötesi var mı takma öyle herşyii..

Ben illa alalım demiyorum ki güzelce açıklamasını tercih ederdim. Bunaldım deyip beni kırmaya hakkı yok

Balkon terliğine takılı kaldı herkes o bir örnekti sadece bunaldığımı gösteren. Kimseye bir şey aldırtmıyorum onu da söyliyim kendim pek çok şeyimi aldım, alıyorum.

Ben de kirilirdim bu söze haklısınız... ama esinizin de sıkılmış olabileceğini gözardı etmeyisiniz çok tatlı. Ona da bu sekilde ifade edin ne hissettiğinizi söyleyin orta yolu bulacaksinizdir. Mutluluklar dilerim...

Ben ondan daha çok bunaldım ama mecburum ilgilenmeye düğün ev ciddi telaşlar... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:KK200:

Sevdiğim olsun iki göz evim olsun diyenlerdenseniz... Terliğim olmasın ayakkabılığım küçük olsun... Yeter ki sevdiğim olsun. Her sey olur Zaman'la.....

Sevdiğim olsun iki göz evim olsun diyenlerdenseniz... Terliğim olmasın ayakkabılığım küçük olsun... Yeter ki sevdiğim olsun. Her sey olur Zaman'la.....

Tabii ki öyle ama durum öyle değil. Ne demek istediğimi anlatamıyorum sanırım. Bana dese ki "Hayatım çok iyi düşünmüşsün ama maddi olarak biraz zamana ihtiyacımız olabilir." Evsiz olalım birbirimize yeteriz mesele bu değil. Mesele beni tanımıyormuş gibi sinirlenmesi ve beni kırması...

Canım öncelikle hayırlı olsun.
Dügün telaşından cok bunalmışın belli.
Nişanlına kırılma boşuna o da bunalmıştır seni kırdıgını farketmemiştir.
Erkekler bizim kadar ince düşünmez,kadinlar daha mükemmelliyetcidir.Her detayı düşünüp kendini strese sokma.Evinin bazi eksikleri mutlaka olacaktir boşver onlarda nazar boncuğu olsun evinde.

Canım öncelikle hayırlı olsun.
Dügün telaşından cok bunalmışın belli.
Nişanlına kırılma boşuna o da bunalmıştır seni kırdıgını farketmemiştir.
Erkekler bizim kadar ince düşünmez,kadinlar daha mükemmelliyetcidir.Her detayı düşünüp kendini strese sokma.Evinin bazi eksikleri mutlaka olacaktir boşver onlarda nazar boncuğu olsun evinde.

Teşekkür ederim haklısınız önemli olan ağız tadımız ama kaçtı maalesef saçmasapan bir şeyden :(

Bizde evlendikte surekli bik bik bik o alincak bu alincak ta balkon terligine kadar dusunmek beni bile sıkar. Hicte esya telasina dusmedim. Ne esim ne ben ev kuruyoz diye sinir sahibi olmadik ne cok abartiyorsunuz herşeyi. Ben sizi haklı bulamadım nisanlisinizida haksiz bulamadim cunku bende daralirim oyle. Biraz sakin olun boyle nisanlinin sadece ayakkabiliga sinirini bosalttigini sanmiyorum basini yemissindir yeterince. Napsin.

Bizde evlendikte surekli bik bik bik o alincak bu alincak ta balkon terligine kadar dusunmek beni bile sıkar. Hicte esya telasina dusmedim. Ne esim ne ben ev kuruyoz diye sinir sahibi olmadik ne cok abartiyorsunuz herşeyi. Ben sizi haklı bulamadım nisanlisinizida haksiz bulamadim cunku bende daralirim oyle. Biraz sakin olun boyle nisanlinin sadece ayakkabiliga sinirini bosalttigini sanmiyorum basini yemissindir yeterince. Napsin.

Nişanlımın terlikten haberi yok ve bu konularla onu bunaltmıyorum önce bu noktaya açıklık getirelim. Nişanlım daha yüzeysel şeylerle ilgilenirken ben daha sıkıcı işlerle uğraşıyorum onu anlatmaya çalıştım. Kimsenin başını falan yemedim düzgün konuşun

Nişanlımın terlikten haberi yok ve bu konularla onu bunaltmıyorum önce bu noktaya açıklık getirelim. Nişanlım daha yüzeysel şeylerle ilgilenirken ben daha sıkıcı işlerle uğraşıyorum onu anlatmaya çalıştım. Kimsenin başını falan yemedim düzgün konuşun

Nisanlini sıkmıyor olsan bu tepkiyi vermezdi? Dengesiz mi ki bu adam durduk yere oyle desin. Belkide sen sıktıgının farkında degilsin daha cok detaylarda boguldugun icin ona yansittiklarin sana fazla gelmiyordur ama "onuda aliriz!" Demesi artık sıkıldım sinyalidir net. Sizbilirsiniz..

Anlamıyor erkekler bazı işlerden ve kadınların üstüne yıkıyor sonra kadınlar çıldırıyor maalesef:rolleyes:
O yüzden sinirlenir ve ya kırılırsam öküzümün beğendiği tabak takımından bir adet kırıyorum hahaha
adam artık diyor sinirlenince milletin içinden şeytan çıkar seninkinden fedon çıkıyor diye.

Back
X