Çok kırıldım

alla alla bir saç dalga konusu olabilecek bir şekilde nasıl olur ki ?
bir tarafını maviye diğer tarafını turuncuya boyasanız komik olur ancak..
enteresan tiplermiş kendileri çalıp kendileri oynamışlar resmen..

iyide siz nasil fark etmediniz sacinizi

nasil böyle acik acik söyleyip terbiyesizlik yapmislar hayret.

Hay Allahım böyle anaokulu seviyesinde saçma sapan durumları espiri konusu yapan insanlar var ve bu insanlar öğretmen yazık çook yazık. Kesinlikle tavır alın samimiyet kurmayın bu öğretmenciklerle.

Aynını düşünmeye başladım. Toplantılarda bile onları savundum temizlik personeli olabilirler ama insan diye . O kadar yüklenmeyin diye karşı çıktım zamanında. Dün karşılığını almış oldum.

Bir de öğretmen olacak psikoloji falan görmüştür bunlar. Ama iş gülüp dalga geçmeye gelince kimse empati kurmuyor yazık bu insancıklara. Biri ortaya bir şey atıp gülünce hepsi insanlığından çıkmış.

En son bir arkadasima (kendisi sorduğu icin) elbisesinin yakismadigini soyledigimde bidaha benimle konusmadi o yuzden artik kimseyi uyarmiyorum. Ama o gun soylemeyip ertesi gun dalga gecmek gibi bir dangalaklik da yapmam tabi.

Yalnız arkadasın dangalakmış :)

Knu sahıbı ben onlara o an sorardım bu kadarcık zekayla nasıl bu yasa geldınız ustune brde ogretmen oldunuz dıye :)

Saç bu yahu nasıl bu kadar dalga konusu yapabilirler ne boş insanlar var

Çok terbiyesiz insanlar oldukları belli..
Bu zekada olanlardan uzak durun derim..
Ben olsam asla konuşmam bir daha..
Onlar birşey sorduğunda belki cevap veririm, o da keyfim isterse tabi..

ne kadar kötü olabilir saçınız bu denli dalga geçmişler?
yani düşünüyorum da hayal edemedim
Hadsizlikleri bir tarafa alt tarafı saç, bu kadar mı boş hayatları varmış.

Hey Allahım anaokulu çocuğu bile bu kadar dalga geçmez sakız etmez. Kafa yok bizim millette. Bu yüzden geri kalıyoruz arkadaş bu nedir düpedüz işsizlik

Ben de onlarlar beraber gulerdim . Sen yazdikca gözümde canlandı mesela çok hoş ya düşünsene kabarık hastane kackini gibi dolaşıyorsun. Değişiklik iyidir bence, insanlar biraz farklılik görsün.

bir de egitim kurumu orasi iste cocuklar kimlere emanet

Nasildi saciniz da bunca insan konusmuslar anlamadim Kabarik olabilir bu cok dogal onlar once kendilerine baksinlar.
Malesef insanlarimiz boyle sen onlari takmasan da onlar sinie bozacak seyler mutlaka yaparlar. Onlara neyse ?!

ayyyy ne değişik insanlar var..
ben olsam muhattabı keserdim onlarla

okul mu burası bence herkes anaokulu öğrencisinden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…