• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırıldım

Bu kadar şaçma bi durumun beni bu kadar derinlemesine üzmesi neden çözemedim

Bu kadar şaçma bi durumun beni bu kadar derinlemesine üzmesi neden çözemedim
Ben de üzülürdüm açıkçası üzgünlük kızgınlığa dönüşüyor sonrası fena onlar gibi açık ararım ben de genelde :(

Ben de üzülürdüm açıkçası üzgünlük kızgınlığa dönüşüyor sonrası fena onlar gibi açık ararım ben de genelde :KK43:
Ben açık arayamam sanırım ama tavrım çok sert olacak artık. Sürekli terslemeyi düşünüyorum

Bi de akşam Can'ım sıkkın eve geldim. Kocama anlatmamıştım daha. Durup dururken adam aşkım saçını şu model kestirip, şu renge boyatalım dedi. Ben de bu olayı anlattım tabi baya kızdı. Dün saçında bi tuhaflık yoktu dedi.

Aslında böyle şeyleri hiç takmamak gerekiyor ama karakter meselesi işte herkes başaramıyor.
Mesela Ömer Çelakıl'ın saçlarını bilirsiniz kıvırcık, çok gür saçları var ve değişik bir model kestiriyor.
İnternette saçlarıyla filan dalga geçildi bayağı ama adam saçını senelerdir hiç değiştirmedi
kısaltmadı bile. :) O kadar umurunda değil ki demekki yorumlar filan kendi isteğine zevkine göre
o modeli benimsemiş ve değiştirmiyor kimin ne dediğine aldırmıyor.. keşke hepimizi o kadar umursamaz
olabilsek.

Aslında böyle şeyleri hiç takmamak gerekiyor ama karakter meselesi işte herkes başaramıyor.
Mesela Ömer Çelakıl'ın saçlarını bilirsiniz kıvırcık, çok gür saçları var ve değişik bir model kestiriyor.
İnternette saçlarıyla filan dalga geçildi bayağı ama adam saçını senelerdir hiç değiştirmedi
kısaltmadı bile. :) O kadar umurunda değil ki demekki yorumlar filan kendi isteğine zevkine göre
o modeli benimsemiş ve değiştirmiyor kimin ne dediğine aldırmıyor.. keşke hepimizi o kadar umursamaz
olabilsek.
Ben aslında bu kadar takmazdım ama bu duruma çok üzüldüm nedense

Sen orda bu kadar komik olan ne kendinize gelin diye bi sarsacaktin o personeli..malesef bu tiplerden okullarda cok var dedikodu kazanini kaynatip egleneniyorlar iste.Sanirim fazla iyi niyetli gorunmussun ki saygisiz tavir sergiliyorlar bundan sonra adam yerine koyma onlari da görsünler

Cok cig haller bunlar.. insanlarin saciyla basiyla dalga gecmek filan.. gulme komsuna gelir basina demisler.

Acikcasi olgunlasmamis sahsiyetlerle mesai arkadasi oldugunuz icin uzuldum size. Yorum yapan arkadaslara hak veriyorum kabarik saca ne kadar gulunebilir, uzerine ne kadar konusulabilir. Size de hak veriyorum usulca uyarmak varken cocukca dalga gecmek de ne?..

Bunu söylediğim için taşlanabilirim ama sorun değil gene de yazıcam bu da benim tecrübem çünkü.

İş hayatıma başlarken kimseyi hor görmedim, temizlikçisi, çaycısı, odacısı hepsine güler yüz gösterdim sorunlarında yardımcı oldum günaydın iyi akşamlar vs selamımı sabahımı eksik etmedim.

Fakat benim hareketlerimin ardından gelen davranışlar gösterdi ki bu insanlara çok yüz vermemek gerekiyormuş.Yerlerini hatırlatmak gerekiyor bazen.Ben bunu yaşayarak bana yapılan terbiyesizlikler ve hadsizlikler sonucu öğrenmiş bulundum.Tabii ki genelleme yapıp burdan hadi siz de böyle yapın demiyorum, ama pek çoğu böyle, bu da benim kişisel tecrübemdir.

Bu dünyanın kanunu bu sanırım, biz insanları kırmaktan çekindikçe onlar bizi paramparça ediyor..:kızgın: Sanane benim saçımdan ya. Nedir yani ki bunu her yerde konuşur olmuşlar. Şeytan diyoki..:KK11: Amaan takma sen onların lafıylamı haraket ediyosun sonuçta,hayatını istediğin şekilde yaşa. Kimse kimsenin bekçisi değil.:anne:

Kıvırcık saçlıyım ve de kabarır. Bu komik görünmez, aksine bir tarzdır bu. Herkes sahip olamaz cicim. :KK53: Biz anneden böyle doğduk orijinaliz yani. :KK14:
Şaka bir yana harbiden gülünecek bir şey yoktur. Tamam bir bakarsın şöyle de hepsi bir olup bir kadının saçını mı konuşmuşlar? İşleri mi yok nedir ya...

Sanki anaokulu ya dalgalar gülmeler alay etmeler,ben taramadan da çıkıyorum bazen ne var ki çok niyetleri iyi olsa söylerlerdi insan gibi

O kadar gulecek kadar yirtiklarsa uyarmaya cekinecek kadar naif olamazlar.

Kalitesiz insanlar kafaya takmaya degmezler.

Oyle beyinlerle gezmektense boyle saclarla gezmeyi tercih ederim.

malesef saç konusunda bende şikaytciym.saçlarım dümdüz olsaydı en rahatı olurdu.kabarık ve kıvırcık saclar zor oluyor :(

merhaba kızlar.
Dün alan taraması vardı okulda, erken gittim. Sabah Saçlarımda baya kabarıktı sprey sıktım çıktım.
Bugün okula gittim kapıdan girdim temizlik personelinden biri beni görünce bugün normalsin dedi, öbürü de taranmış en azından dedi. Ben pek anlamadım derse girdim. Sonra yemek zamanı mutfakta aynı kişiler muhabbet kahkaha konu benim şaçlarım. Ben yine çok anlayamadım. Ben herhalimle güzelim falan dedim geçtim ama konu uzadıkça uzuyor. O sırada öğretmen arkadaş geldi. Sordum dün benim saçım tuhaf mıydı diye. O da evet biraz kötü duruyordu dedi.
Bende dedim ki keşke bi uyarsaydınız. Şoka girdim dedi biri. Ötekide dedi sabah geldim sizin saçı anlatıyorlar diye. Ama yerlere yatıyorlar gülmekten.
Bende iyi niyetli olasıydınız bi uyarırdınız dedim çıktım.
Evet dün saçım kötü olmuş olabilir ama bu denli dalga konusu olmasına çok kırıldım. Ben kimsenin bi durumuyla dalga geçmem, kimseyle o denli samimi değilim zaten.
Bundan sonra o kişilere tavrım nasıl olmalı. Karışık yazdıysam kusura bakmayın.
o beyinsizleri bırak gülsünler. insan sacların olmamış bence topla falan der mal mal güleceğine. bende bebeğim küçükken saçlarımla pek uğraşamıyodum aynaya bakmak aklıma bile gelmiyodu. saçlarım yoğun kıvırcık kalın telli kesimide pek güzel değildi hep tepeden topluyodum. ama balıksırtı örgüyü öğrenmelisin çok kurtarıcı ve güzel bakımlı gösteriyo. o öğretmenlerde seni kiskaniyodur bence tavırları kötü niyetli geldi bana. hadi ya hiç farkında değilim diye dalgaya vursaydın sende gülseydin keşke onlarla

demekki her gittiginde kusursuzdun ufacık birşy farkedlmiş

Bu ara kk'nın hep sevdiğim kadınları dertli yahu.
Bir arkadaş da demiş, her zaman kusursuzdun demek ki bu sefer çok dikkat çekti. Saçın kötü olabilir. Herkes her zaman kusursuz olamaz. Gül geç. Senin naifliğinden yüz bulmuşlar.

Back
X