• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırıldım

Narnia_h

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
81
42
3
33
benim 5 senelik yakın bir arkadaşım var. 1 yıldırda birbirimizden oldukça uzak şehirlerdeyiz.ilişkiyi hiç koparmadık sürekli tlfonda konuştuk .1 kerede buluşma fırsatımız olmuştu.

Bulunduğum yere yakın olan bir şehre işi düştü. Geldi 2 3 arkadaşıyla. Benim oraya gitme imkânın olmadı maselef (fazla tutucu bi ailem var. Sadece yalan söylerek 2 saatlik bi yere gieebilirm.) bu da onu biliyor.
Ben çağırdım buraya da gel diye " ama ben orayı gezmek istemiyorum ki " dedi.ısrar etmedim.

Bi kaç gün önce arkadaşlarıyla buraya geldi ve bana yarım ağız bi şekilde "biz oraya gelcez ama çok durmicaz xx Yerde yemek yiyip dönücez. İşin düşerse bu tarafa gelirsin " dedi. Ve konunun üstünü hemen kapattı . alakasız başka şeyler anlatmaya başladı.bende ne gelirim ne gelmem hiç bişey demedim. O da sormadı daha.

Ben buna çok alındım tabi ne demek işin düşerse gelirsin .bi gel bile diyemiyosun dedim. Nasıl yakın arkadaşz biz dedim.

Şimdi o da şok oldum nasıl böyle art niyetli düşünürsün . söyleseydim gelmezdin ki. Gelmek istiyomuydun sen gibi bana göre son derece mantıksız cvplar verdi. Ben demeliymişim bende geleyim seni göreyim diye.

Şuan küstük sanırım. Ne o ne ben konuşmuyoruz kaç gündür.

Bu durumda ben mi haksızım ? Gereksiz alınganlık mı ettim ?

demek ki yeterince yakın arkadaş değilmişsiniz
sizi ne olursa olsun görmeye gelmeliydi, sonuçta durumunuzu biliyormuş
ne demek oraları gezmek istemiyorum ki !!!!
bence ayıp etmiş

benim 5 senelik yakın bir arkadaşım var. 1 yıldırda birbirimizden oldukça uzak şehirlerdeyiz.ilişkiyi hiç koparmadık sürekli tlfonda konuştuk .1 kerede buluşma fırsatımız olmuştu.

Bulunduğum yere yakın olan bir şehre işi düştü. Geldi 2 3 arkadaşıyla. Benim oraya gitme imkânın olmadı maselef (fazla tutucu bi ailem var. Sadece yalan söylerek 2 saatlik bi yere gieebilirm.) bu da onu biliyor.
Ben çağırdım buraya da gel diye " ama ben orayı gezmek istemiyorum ki " dedi.ısrar etmedim.

Bi kaç gün önce arkadaşlarıyla buraya geldi ve bana yarım ağız bi şekilde "biz oraya gelcez ama çok durmicaz xx Yerde yemek yiyip dönücez. İşin düşerse bu tarafa gelirsin " dedi. Ve konunun üstünü hemen kapattı . alakasız başka şeyler anlatmaya başladı.bende ne gelirim ne gelmem hiç bişey demedim. O da sormadı daha.

Ben buna çok alındım tabi ne demek işin düşerse gelirsin .bi gel bile diyemiyosun dedim. Nasıl yakın arkadaşz biz dedim.

Şimdi o da şok oldum nasıl böyle art niyetli düşünürsün . söyleseydim gelmezdin ki. Gelmek istiyomuydun sen gibi bana göre son derece mantıksız cvplar verdi. Ben demeliymişim bende geleyim seni göreyim diye.

Şuan küstük sanırım. Ne o ne ben konuşmuyoruz kaç gündür.

Bu durumda ben mi haksızım ? Gereksiz alınganlık mı ettim ?
Iki kucuk cocuk gibisiniz.

Yaşlar kaç ?

Gerçi her yaşta oluyor böyle şeyler ama sonucu küslük değil daha sağlam iletişim olmalı .

O haksız sizinle görüşmeye isteği yokmuş yarım ağız söylemiş suçu da üstünüze atmış. Arkadaşlık yapılmaz bu tiplerle sana verdiğin değeri görmüş oldun

demek ki yeterince yakın arkadaş değilmişsiniz
sizi ne olursa olsun görmeye gelmeliydi, sonuçta durumunuzu biliyormuş
ne demek oraları gezmek istemiyorum ki !!!!
bence ayıp etmiş
Kırıldım ben gel dediğim zaman gelmiyor . ama başka arkadaşları istediği için gelebiliyo.

Ben bir şeye kırınıldığı ya da kafaya bir şey takıldığı zaman onu içinde tutulması taraftarı değilim. Acaba küstük mü acaba ne demek istedi diye içim içimi kemireceğine direk sorarım. 'Ya X sen bana böyle böyle dedin ama ben kafama taktım ne demek istedin, ben kırıldım.' diyebilirsiniz. Sorunuzun cevabı bizde değil onda. İçinizin rahat etmesi için sorun lütfen..

Bu kadar takilmayin...bende kendimi alingan saniyorum...burda okudukca sukrediyorum kendime

Bu kadar takilmayin...bende kendimi alingan saniyorum...burda okudukca sukrediyorum kendime
Abarttım mı cidden? Ben alınganlık ettiğimi düşünmedim hiç. Eğer gereksiz alınganlık edip kalbini kırdıysam daha çok üzülürüm şimdi.
Görüşme fırsatı 40 yılda 1 olan yakın bi arkadaşınız gelse ve sende işin düşerse eğer gelirsin dese cidden tavrınız ne olurdu ? Merak ettim.

Ben bir şeye kırınıldığı ya da kafaya bir şey takıldığı zaman onu içinde tutulması taraftarı değilim. Acaba küstük mü acaba ne demek istedi diye içim içimi kemireceğine direk sorarım. 'Ya X sen bana böyle böyle dedin ama ben kafama taktım ne demek istedin, ben kırıldım.' diyebilirsiniz. Sorunuzun cevabı bizde değil onda. İçinizin rahat etmesi için sorun lütfen..
Söyledim konuyu açtım Zaten ama art niyetli düşündüğümü söyledi. Gelmek istemezsin diye demedim felan dedi. Başka da bişey demiyo zaten . tek dedikleri bunlar.

Bazı arkadaşlar vardır böyle ilginç bir şekilde seni hayatlarında tutarlar dertlerini anlatırlar ama okadardır yani ..benim böyle bir arkadasım vardı görüşmeyi kestim .. Görüşmüyorum şu anda engelledim .. hemde çok eski bir arkadaşımdı .. Uğraşamam kimsenin nazıyla valla şu saatten sonra ..kız sürekli beni gömüyordu usulünce..
Ben olsam çıkarırdım hayatımdan oda belli ki seni güzin abla olarak görüyor

Bazı arkadaşlar vardır böyle ilginç bir şekilde seni hayatlarında tutarlar dertlerini anlatırlar ama okadardır yani ..benim böyle bir arkadasım vardı görüşmeyi kestim .. Görüşmüyorum şu anda engelledim .. hemde çok eski bir arkadaşımdı .. Uğraşamam kimsenin nazıyla valla şu saatten sonra ..kız sürekli beni gömüyordu usulünce..
Ben olsam çıkarırdım hayatımdan oda belli ki seni güzin abla olarak görüyor
Ya tam üstüne bastınız olayın . bazen şakasına Güzin abla derdi bana .
Sabahın 5 inde 6 sında kimseyi arayamaz beni arardı kafasına taktığı bişeyi anlatmak için. Bende kendimi özel sanardım saf saf . ama gördüm ben ne kadar özel olduğumu.

Diğer arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyip size olur da duyarsanız ayıp olmadın diye haber vermiş sanki.

Demek ki fazla yakın arkadaş değilmişsiniz.
Buna benzer bi durum yaşadım yakın sandığım arkadaşım oturduğum şehre geldi üstüne bir de nişan yaptı aylar sonra haberim oldu bu durumdan. Şuan mesafeliyim ne arıyorum ne soruyorum. Adamına göre muamele yapmak lazım.

Abarttım mı cidden? Ben alınganlık ettiğimi düşünmedim hiç. Eğer gereksiz alınganlık edip kalbini kırdıysam daha çok üzülürüm şimdi.
Görüşme fırsatı 40 yılda 1 olan yakın bi arkadaşınız gelse ve sende işin düşerse eğer gelirsin dese cidden tavrınız ne olurdu ? Merak ettim.
Egerki benden yana bir yanlis olsa uzulurum...ama beni takmadigini dusundugum birine alinmam bile...eger cok yakinsaniz zaten tatliya baglanir

Diğer arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyip size olur da duyarsanız ayıp olmadın diye haber vermiş sanki.
Bende öyle hissettim . ama kendisi ısrarla kabul etmiyor . şu an benden özür bekliyormuş bu kadar art niyetli düşünüp onu hayal kırıklığına uğrattığım için

Diğer arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemiş anlaşılan.

Sürekli sadece sizinle vakit geçirmek zorunda değil.
Bu kadar bağlı olmak bile sıkar.
Çok takılmamak lazım böyle şeylere.

Back
X