Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana ne yaptığını harfı harfı yazarım,şok olursun,bızlemı yaşıyorsun dersin,çözdüm ben onun gıbı tipleri
hiç memnun olmazlar,aldığın domates bile kusurludur,falancanın kızı ne becerıkldır,anansına yardımcıdır,sana kötü haberim var,daha dur,maaşa bağlan o zaman gör
çoook teşekkür ederim. valla bir yabancıdan bunu duymak bile beni çok onurize etti .![]()
kız bızımki ben çocukluktan beri öle,ne menepozu,ne yaparsan yap,çatlatıyorlar ınsanı,ne ağır laflar,na hakaretler,surat asmalar
aynı benım annem asla kendıne toz kondurmaz ama baskalarını benle kıyaslmaya bayılırrrOnu bir kere yaptım 1 ay a yakın konuşmadı benimle . Hala laf vurur sen beni kıyasladın diye.
tşk artık öle yapıyorum,hemde en ateşlisinden,ama yaş oldu 40 a doğru,ama şok oluyor,hiç altta kalmıyor,sıkınça ağlar,küser,susar,bir fenaki,ama şöle birşey anlatmak istiyorum,kımsneın başına gelenle asla ama asla eğlenmıyorum,birinin kızı doktor bulmuşmuş,ne akıllıymıi,bende evde kalmışım,becerıksızın tekımışım,bak kıza ne akıllı,doktorla medıkal kurmuş,şirket,babasınıda oraya almış,çok kazanıyorlarmış,aradan geçti altı ay,o doktor kızı bırakıp gitti,kaçtı,bı ton kredi çektirmiş kıza,iş için,bunlar 3 yıl borç ödediler,ne oldu anne,doktor bulmuştu,ne oldu :)))sonuç dedim sonuç...birinin kızı koca bulmuş,bir jeep almış hediye kıza bilmem ne,sonradan iş çıktı ortaya,kızın kocası 28 yaş büyük bir amca,kız benle,bunumu örnek verıyosun dedım,kızın hayatı kaydı,doğurdu,artık en sorunu varsa 120 kg oldu,perişan,daha neler nelerYa benim annemde çok önceden yapardı ama artık yapmıyor ummru bile değil başkaları. Önceden de öyle lafla söylerdi büyütmezdi çok şükür. Hani bak A... ne de güzel hizmet ediyor misafirlere hem okulda da çok iyi dersleri falan. Biz de hemen o kişinin eksisini bulurduk, bak ama o da böyle böyle derdik konuşamazdı. Ama dediğim gibi çok seneler önceydi öyle psikolojimizde bozulmazdı çok şükür.
Ama sizinkiler bence posikolojik vakka. Yaptıklarının ne denli yıpratıcı birşey olduğunu bilmiyorlar mı ya? Kendileri hazmedemezken nasıl bunu size yaparlar. Bırakın yangın yeri olsun ortalık, cevabınızı verin, yeri geldi mi sert olun, böyle sindikçe ömür boyu siz çekersiniz hatta evlensenizde. Bunun başka bir çözümü yok gibi, sizce?
kız konuşturma benı,bı başlarım,kalırsın,bacım şunu düşün,bu böle,buna asla yaranılmaz,bak dün ne oldu,annaler gununde hediye aldım(almasan dunya laf,sussun dıye almadım,aldığımız gıymez,ama para alacağım vardı,hadi alayım dedim),onu sana vereyım dıyor bırıne,mağazadayız,sana bir mok bile layık değil,işte alırısn ,böle gıymezsın veririsn dedim,hiçbir şeye layık değilsin dedım,bu arada ablam ona bir kıyafet aldı(ayıptır sölemesi 750 lıra)alırken aldı,sonra burun kıvırmalar(sankı parayı gökden yağıyor bize)hep burun kıvırmalar,kusur bulmalar,neler aldık,çöp,dahada almıyoruz,ama vicdan alayım dıyosun yok,durum bu
kesinlikle evlensem kocamı birileri ile bile kıyalar valla çok yıpranıyorum . Çok teşekkür ederimmYa benim annemde çok önceden yapardı ama artık yapmıyor ummru bile değil başkaları. Önceden de öyle lafla söylerdi büyütmezdi çok şükür. Hani bak A... ne de güzel hizmet ediyor misafirlere hem okulda da çok iyi dersleri falan. Biz de hemen o kişinin eksisini bulurduk, bak ama o da böyle böyle derdik konuşamazdı. Ama dediğim gibi çok seneler önceydi öyle psikolojimizde bozulmazdı çok şükür.
Ama sizinkiler bence posikolojik vakka. Yaptıklarının ne denli yıpratıcı birşey olduğunu bilmiyorlar mı ya? Kendileri hazmedemezken nasıl bunu size yaparlar. Bırakın yangın yeri olsun ortalık, cevabınızı verin, yeri geldi mi sert olun, böyle sindikçe ömür boyu siz çekersiniz hatta evlensenizde. Bunun başka bir çözümü yok gibi, sizce?
aynı benım annem asla kendıne toz kondurmaz ama baskalarını benle kıyaslmaya bayılırrr![]()
tşk artık öle yapıyorum,hemde en ateşlisinden,ama yaş oldu 40 a doğru,ama şok oluyor,hiç altta kalmıyor,sıkınça ağlar,küser,susar,bir fenaki,ama şöle birşey anlatmak istiyorum,kımsneın başına gelenle asla ama asla eğlenmıyorum,birinin kızı doktor bulmuşmuş,ne akıllıymıi,bende evde kalmışım,becerıksızın tekımışım,bak kıza ne akıllı,doktorla medıkal kurmuş,şirket,babasınıda oraya almış,çok kazanıyorlarmış,aradan geçti altı ay,o doktor kızı bırakıp gitti,kaçtı,bı ton kredi çektirmiş kıza,iş için,bunlar 3 yıl borç ödediler,ne oldu anne,doktor bulmuştu,ne oldu :)))sonuç dedim sonuç...birinin kızı koca bulmuş,bir jeep almış hediye kıza bilmem ne,sonradan iş çıktı ortaya,kızın kocası 28 yaş büyük bir amca,kız benle,bunumu örnek verıyosun dedım,kızın hayatı kaydı,doğurdu,artık en sorunu varsa 120 kg oldu,perişan,daha neler neler
yazdım sana an önce,bır anlatırım,aynı evdemı yaşıyoruz dersin dıyebacım kardeş miyiz seninle aynı benim annem kız .. almam ağlar kızar bitek annen var alma sen zaten der. ben senin her istediğini alıyorum der . Bir kere çiçek yaptırdım çok ama çok şıktı çok para verdim sen tut arkadaşına götür. Kendine bişey alırım bakarım sürünür ortalıkta giymez yada birine verir.
bacım ben evlendım kurtuldummm valla simdi memnun hatta bazen ben ona kızıyorumgel bacım gel sende bizdensin
Allah bağışlasın abla kurtulmuşsun sen ne güzel . bende öyle asla kendi çocuğuma yapmam . çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Amin amin başımızdan eksik etmesin Allahbacım ben evlendım kurtuldummm valla simdi memnun hatta bazen ben ona kızıyorumanne bu öyle olmaz boyle olur anne bu boyle yapılmaz
söyle yapılır ddye
dyo kızım beni begenmıyo
e zamanında oda bana aynısını cok yaptııı hehehhhe
ama annelerımız bırtane allah basımızdan eksık etmesın bende bır anne adayı olarak annemın bana yaptıgını asla cocuguma yapmayacagımmm
![]()
yok kocanı sevecek,senı eleştirecek,kocanı savunacak,gör bak :)kesinlikle evlensem kocamı birileri ile bile kıyalar valla çok yıpranıyorum . Çok teşekkür ederimm
ahhahahayok kocanı sevecek,senı eleştirecek,kocanı savunacak,gör bak :)
ınan benım annemı anlatıyon suan şoktayımmmmmyok kocanı sevecek,senı eleştirecek,kocanı savunacak,gör bak :)