çok kırılıyorum ..

jjesika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
825
850
herkese merhaba bugün ki sıkıntım annem ve babam . İkisi de çok iyi çok fedakar insanlar ama gel gelelim ki konu kıyaslama olunca çok kırılıyorum . Sürekli birileri ile beni kıyaslamaları , bendeki bir başarıyı görmezden gelmeleri zoruma gidiyor . Üniversite neredeyse bitecek bölüme girelim 4 sene olacak nerdeyse ( hazırlıkta okudum ) hala annem babam bölümümü sevmiyor . En basitinden ; dün annem babam bir arkadaşlarına gittiler . Kızları da benimle aynı bölümde okuyor ikimiz de farklı üniversitedeyiz ama . benim hazırlıkta olduğu için o benden 1 sene erken bitirdi. Benim okulum %100 ingilizce , onun okulu ise türkçe aynı dersleri görüyoruz ama ben o dersleri ingilizce olarak görüyorum yani bizim derslerimiz daha ağır onlardan ama annem sabah yarım saat boyunca kızı övdü bana sesimi çıkarmadım. yalnz bu olay için değil hep bir şekilde birileri ile kıyaslanıyorum . Ne yapmayalım ? Şimdiden teşekkür ederim . Yazdıklarım içinde birilerine kusurum olduysa affola..

sende kendini öv bence seni övmüyorlarsa, babamlar ablama da aynı şeyi yapıyorlar malesef, biz övüyoruz ablamı, kıyaslamayı biz yapıyoruz sonra babam duruyor tabi yerinde ister istemez

Bölümünüz ne? Yalnız İngilizce olarak okumak, Türkçe olarak okumaktan çok daha avantajlı. Yaptıklarına anlam veremedim.

hep söylüyorum,uzmanlar(zavallılar)kendılerını parçalıyor,evlatlarınızı başkaları ile kıyaslamayın,övün,gurur duyun,bu uzmanları bir tek bizmi dinliyoruz,bak ben böle bir ailede büyüdüm,yıllarca kavga arıza çıkarıdm,halennnnnnn çok büyük tepkıler veririm,yıkarım ortalığı,ne yazıkkı şimdide torunlarına yapıyorlar,elimden bişey gelmıyor,hçbirşey yapamazsın,benım gıbı arıza çıkar,bı zaman sonra çekınırler,demezler,ben ağzını açtığın an ne yapacağını bıldığım için tıkıyorum lafı,bide şöledir bizimkisi,diyelim sen bıze geldim,5000 tl maaş alıyon,senden sonra bızım ev savaş yeri,vayy elin kızı 5000 tl alıyor,sen işe yaramazsın,çokda hakaret eder,ayyy kusura bakma içimi döktüm,öpüldün

Sen de onu başkalarının anneleri ile kıyasla.
hıııı öle yapsında bak nasıl kıyamet kopuyor,ben bu yaşa kadar hiç yapmadım,bu yıl koptum yapıyorum,anammmm ortalık yangın yeri,sonra sıkıştımı ağlamaya başlıyor,küser,konuşmaz,sonra beddua,denesın konu shaıbı,aynısı yapacaklar,iddiaya girerim,bu modelleri iyi tanırım,benden sorulur :)

2015-08-08-09-45-56-1.png

:KK12::KK12::KK12::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

hep söylüyorum,uzmanlar(zavallılar)kendılerını parçalıyor,evlatlarınızı başkaları ile kıyaslamayın,övün,gurur duyun,bu uzmanları bir tek bizmi dinliyoruz,bak ben böle bir ailede büyüdüm,yıllarca kavga arıza çıkarıdm,halennnnnnn çok büyük tepkıler veririm,yıkarım ortalığı,ne yazıkkı şimdide torunlarına yapıyorlar,elimden bişey gelmıyor,hçbirşey yapamazsın,benım gıbı arıza çıkar,bı zaman sonra çekınırler,demezler,ben ağzını açtığın an ne yapacağını bıldığım için tıkıyorum lafı,bide şöledir bizimkisi,diyelim sen bıze geldim,5000 tl maaş alıyon,senden sonra bızım ev savaş yeri,vayy elin kızı 5000 tl alıyor,sen işe yaramazsın,çokda hakaret eder,ayyy kusura bakma içimi döktüm,öpüldün

canım aynısı yemin ederim bizde de öyle eve misafir gelsin ya da bizimkiler benim akranım çocukları olan insanlarla görüşmesinler istiyorum artık o derece. Biraz sessizim ya hır gür değilim .

canım aynısı yemin ederim bizde de öyle eve misafir gelsin ya da bizimkiler benim akranım çocukları olan insanlarla görüşmesinler istiyorum artık o derece. Biraz sessizim ya hır gür değilim .
yavrum bende değildim,oldum,oldum,cinnet geçiriyorum artık,şimdi kendımı geçtim,yeğenlerım için savaşım,onlarada yapınca deliriyorum,

hıııı öle yapsında bak nasıl kıyamet kopuyor,ben bu yaşa kadar hiç yapmadım,bu yıl koptum yapıyorum,anammmm ortalık yangın yeri,sonra sıkıştımı ağlamaya başlıyor,küser,konuşmaz,sonra beddua,denesın konu shaıbı,aynısı yapacaklar,iddiaya girerim,bu modelleri iyi tanırım,benden sorulur :)
ayneeeeeeeeeeeeennnnn aynnnneeeeeeeeennn cuk diye oturdu valla harfi harfine doğruu.

Onu bir kere yaptım 1 ay a yakın konuşmadı benimle . Hala laf vurur sen beni kıyasladın diye.

Annen menapozda mıdır nedir?

O zaman sen de onunla konuşma trip at. Ben bundan hoşlanmıyorum başkaları ile kıyaslama beni, başka anneler kızları kötü olsa da göklere çıkarır sen beni güvensizliğe itiyorsun de. Bunu yaparsan ben de sana aynısını yapacağım ister küs ister darıl de. Misilleme yapmadan olmaz.

sana ne yaptığını harfı harfı yazarım,şok olursun,bızlemı yaşıyorsun dersin,çözdüm ben onun gıbı tipleri

O zaman sen de onunla konuşma trip at. Ben bundan hoşlanmıyorum başkaları ile kıyaslama beni, başka anneler kızları kötü olsa da göklere çıkarır sen beni güvensizliğe itiyorsun de. Bunu yaparsan ben de sana aynısını yapacağım ister küs ister darıl de. Misilleme yapmadan olmaz.
kız bızımki ben çocukluktan beri öle,ne menepozu,ne yaparsan yap,çatlatıyorlar ınsanı,ne ağır laflar,na hakaretler,surat asmalar

yok anam yok ben ilkokul a başladığım günden beri var hem annem de hem babam da üniversite bitiyor hala aynı şey. Önceden takmazdım küçüktüm şimdi valla çok zoruma gidiyor :KK43:

X