• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kırılıyorum ..

onuda ben yazayım maaşının tamamını bize ver sigaran yok yolunda yok eee paraya ne hacet zaten kıyafetede gerek yok çünkü israf günah.yaa azcık içinden para alsaydım barii vaaay okut buyutte iki çekirdeği parayı çok görsün bize bu zaman kadar o adamcağız iki iş yaptı sizi okutmak için sen geçmiş ne diyorsun yazıklar olsuun tuu :))))
Bizimkilerde okul bitsin hele ,maaşını bi ye öyle evlilik düşün diyorlar sebebi buymuş demekki .

Bizimkilerde okul bitsin hele ,maaşını bi ye öyle evlilik düşün diyorlar sebebi buymuş demekki .
bozma moralini belki öle olmaz ama baştan maaş konusunda tepkini koymassan sonun bana benzer evlendiğim ay bile maaşımın tamamaını babam aldı içinden kuaför parası istedim de git nişanlın versin dediydi.baştan pazarlığını yap.tavrını koy ben tepkisiz kaldım hep seninde dedğin gibi sineye çekmeyi iyice belletti annem akıllı kadındı hık diyemedim en küçük kardeşim masaya elini bi vurdu (mecazen) üste paralarını yedi halbuki aynı anne babaydı aynısını yapamadılar

bozma moralini belki öle olmaz ama baştan maaş konusunda tepkini koymassan sonun bana benzer evlendiğim ay bile maaşımın tamamaını babam aldı içinden kuaför parası istedim de git nişanlın versin dediydi.baştan pazarlığını yap.tavrını koy ben tepkisiz kaldım hep seninde dedğin gibi sineye çekmeyi iyice belletti annem akıllı kadındı hık diyemedim en küçük kardeşim masaya elini bi vurdu (mecazen) üste paralarını yedi halbuki aynı anne babaydı aynısını yapamadılar

malesef öğrendim kendi kendime ağlıyorum sonra susuyorum. İnşallah maaşımı alana kadar birşeyleri yoluna koyarım teşekkür ederim ..

Back
X