Çok kıskanç değilim ama... Bi bakıverin lütfen.

Yapacak olan adama yapar diyip çıkıyorsunuz hemen.
Kendi eşleriniz bu durumda olsa kıskanclıktan ölürsünüz.
Valla ben kaldıramam bunu iş için bile olsa..
Kıskanmakta da haklısın..
Kim olsa kıskanır.
Ayrıca böyle şaka yapan kocaya da haddini bildiririm. :sopa:

Kadından ziyade eşiniz sıkıntılı. Kadın eşinize yüz vermeyebilir ama eşinizin onun alımlı ve çekici olduğunu söylediği gerçeği değişmeyecek. Kadınla bir yere gitse de gitmese de böyle bir eşi her an göz hapsinde tutabilecek misiniz? Bugün bu kadına çekici derken yarın başka bir iş arkadaşını da çekici bulabilir.

Benzer bir durum başıma geldi ve sadece yolculuk ve iş yapıyorlar diye bile nerdeyse yemeden içmeden kesildim :skandal:

Ama asla renk vermedim.Güzellikle konuştum yollarını ayırdılar.Adamda veya kadında bitiyor diye birşey yok bence,şartlar yeterince uygunsa herşey olağandır.Evliya değilseler..

nasil ya yapacagi varsa herzaman yapar... tabi yapar ama sabah aksam biriyle beraber ol sakalas bilmem ne... sonra esini düsün herseyin normal oldugunu gör bi action olmadigini gör, sekreteri düsün icin belki kipir kipir olsun sonucta yeni bir dönem... iki ay iliskiye girme ondan sonra gel de yapcak olan adam her yerde yapar de pfff....

ben esime sordum :KK52: esin senide yaninda götürsünmüs... gerci sende calisiyorsundur ama o_O belki hafta sonlari gide bilirsin

Ben kiskanc sayilirim ama bunun icin istifa etmesini veya işini tehlikeye atmasini istemezdim. Yok bikac ay icinde gayet iyi bir yerde yeniden iyi sartlarda iş bulabilir diyorsaniz sıkıntı cikarin yoksa dokunmayin adamin isine.
Eşimin iş bulma surecini okadar sancılı gecirdik ki oyuzden ben işi biraksin filan diyemem boyle bir kiskanclik mevzusundan kolay kolay.

Gitmesini geçtim böyle konuşma cesaretini nerden alıyor
Ki ben olsam asla göndermem o laflarıda yedirirm.

kadın da kala kala sizin kocanıza kaldı zaten. aldatılmaya gelene kadar birkaç aylık "ayrılığın" evliliğinizi her anlamda olumsuz etkileyeceğini düşünebilirdiniz. sizi aldatacak olan her yerde aldatabilir ama kocanız sağlam değil bence, etkilenmiş olabilir kadından. yoksa neden öyle şaka yapsın? çok saçma. siz de güvenmiyorsunuz kocanıza. konun sonu kadın 'kocamı baştan çıkarabilir'e dönmez umarım. ben olsam gitmesini istemezdim ama aldatılmaktan falan değil, (aldatırsa aldatır yani karaktersiz bir insansa) birkaç ay neden eşimle ayrı kalayım? bu her anlamda olumsuz etkiler.

Ben kafayı yerdim.
Başbaşa yurtdışı tatili resmen.
Sorun etmezdim diyenlerdeki rahatlığa sahip olabilseydim keşke, ama malesef.
Adam kadını zaten beğeniyor, bu işlerin şakası olmaz.

Valla bir F*** buddy olayı olabilir...

Ama senin yapacağın birşey yok... öyle birşey olsa da merak etme er ya da geç haberin olur...

Tabi ben sadece böyle konuşuyorum tanımadan eşini... iş eşinde bitiyor...

Ben ne hikayeler biliyorum aynı yataktayken başka bir hatun ile mesajlaşan adamlar... veya aylar boyunca görüşmeyen ama karşı cinse bakmayan insanlar... iş karakterde bitiyor...

Eşin kadını beğensede
Kadın eşini niye beğensin
Alımlı güzelse zaten vardır onun sevgilisi vs
Eşine kalmadı yani
Evli bir adama kendini kullandıracağını sanmam
Hemen güzel bir kadın görünce kıskanmayın.o kadınlar eşlerinize zaten bakmaz .bakan varsada onlar zaten normal piskolojide insanlar olmaz..

Adam aldatmaya meyilli degilse bile ortam cok musait oldugu icin bu durumda mutlaka bi hoslanti olur cok tehlikeli ated le barut birde alimli oldugunu soylemis..arkadaslar konu nasil aciliyor yeni uye oldum..

2 gün bile fazla. 2 ay neymiş? Haklı bir kıskançlık bence.

İnsanlar zaman geçirdikçe aralarındaki bağ artıyor, bu bir gerçek. Kesinlikle böyle bir şey istemezdim. Kadın muhtemelen kocanızla öyle bir şey düşünmez de eşinizin lafından neler düşünebileceği belli maalesef.

Her şakanın altında bir gerçek yatar. Kocanız bunu size nasıl söyleyebildi, nasıl ağzını yamultmadınız hayretler içerisindeyim. Ne demek güzel, alımlı? Siz de iş arkadaşınız, komşunuz vs için yakışıklı alımlı deyin bakalım acaba napardı. Ayrıca gerekirse işten ayrılsın ama o kadınla gitmesin. Ya da siz de onlarla gidin. Ateşle barut yanyana durmaz, kocanızın da eğilimi var zaten..

Merhaba sevgili arkadaşlar, fikirleriniz çok kıymetli.
Eşim yeni bir işe girdi. Epeydir çalışmak istediği bir şirketti zaten. Geçtiğimiz hafta bir sekreter başlamış işe. Anladığım kadarıyla hoş, alımlı, genç bir kadın. Eşim kızdırmak için şakadan çok alımlı, bakımlı kadın gibi şeyler söyledi. Ben de o gün kıskanmış gibi kızmış gibi davrandım. Tabi yine şakadan. Sonra da kapandı gitti konu.
Amaaaa şimdi şöyle bir ihtimal çıktı ortaya. Eşim ve kadın bir kaç aylığına Almanya'daki eğitim için gidebilirmiş. Şirket gönderiyor tabi. Önce hiç sorun etmedim ama düşündükçe düşündükçe dert oldu. Kafamda canlandırdım, her akşam birlikte yemek yiyecekler, e sonuçta yabancı ülke, ister istemez akşamları birlikte vakit geçirecekler, boş zamanlarda birlikte gezecekler vs vs vs. az da değil belki iki ay.
Ne diyorsunuz a dostlar? Ben mi kıskanç birine dönüştüm yoksa bu kadarı cidden fazla mı?
Her erkegin aldatma potansiyeli vardir.

İsterse Adriana lima ile gitsin iş için orası pek umrumda olmazdı. Çünkü beni aldatma niyeti varsa yurtdışında olmasına gerek yok gözümün önünde de yapar, hem de bu kadar zayıf bir insan ise ne hali varsa görsün derdim.

Hmm ama şu başka bir kadın için "alımlı" demiş ya... Benim eşim böyle bir şeye cesaret etseydi sonuçları çok kötü olurdu kesin. Böyle bir şeyin şakası olamaz. Beğeniyorsa içinden begensin bana soylememesi gerekir.

Back
X