- Konu Sahibi pamuksheker
Çok kıskancım. Henüz yeni bir ilişkiden çıktım. İlişkimde çok bunalım yaşadım çok kıskançtım karşı tarafıda çok bunalttım. Var mıdır kızlar bunun bi çaresi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
qüvenmiosun ? bence aşırı qüvenmeyi dene aşırı kıskançlıktan önce. illaki kıskanırsın. ama seni sevdiqinden eminsen bu zamana kadar ne yalan ne yanlışla karşılaşmadıysan. qözü senden baskasına kaymadıqını biliosan bence aşırı kıskanma. ha illaki kıskanırsın ama kol bacak kanatmakta neymiş. ben sevdiqimi öyle yerlere qöndermem şahsen. mecbursa anlarım. ama resim olayına asla qirmez. eminim çünkü çok qüveniorum. BENDEN BAŞKASI OLAMAZ ONUN YANINDA :)benim sevgilimde en çok kıskandığım konu kızlı erkekli ortamlara girmesi ve eğlenmesi. mesela dün gece işyerinde çekilmiş bi resmi gördüm samimi. öyle sinirlendim ki kollarımı kanattım sinirden. nasıl aşıcam bunu bilmiyorum. şuan mesela yaptığım çok saçma geliyor ama o an engel olamıyorum kendime.
valla bende öyleydim.hepsi geçti nasıl oldu bilmiyorum sanırım kıskançlk beni yordu.herşeyi düşün düşün nereye kdr dedim bıraktım.tabi tamamen degil ama kendmi yıpratmıyorum.gerçi bukez de sevglm beni benden alıyo bu kısnçlk konusuyla ammaa yaapcak bişey yok ..
en iyisi rahat davranmak sabrlı olmak...
bende resme girmemesini istedim ama onu çok bunalttığımı söyledi. tamam gir o zaman ama kız olmasın yanında dedim ama kız vardı yanında snir krizi geçirdim görünce. bi de uzaktayız görüşemiyoruz insan deliriyorqüvenmiosun ? bence aşırı qüvenmeyi dene aşırı kıskançlıktan önce. illaki kıskanırsın. ama seni sevdiqinden eminsen bu zamana kadar ne yalan ne yanlışla karşılaşmadıysan. qözü senden baskasına kaymadıqını biliosan bence aşırı kıskanma. ha illaki kıskanırsın ama kol bacak kanatmakta neymiş. ben sevdiqimi öyle yerlere qöndermem şahsen. mecbursa anlarım. ama resim olayına asla qirmez. eminim çünkü çok qüveniorum. BENDEN BAŞKASI OLAMAZ ONUN YANINDA :)
bende resme girmemesini istedim ama onu çok bunalttığımı söyledi. tamam gir o zaman ama kız olmasın yanında dedim ama kız vardı yanında snir krizi geçirdim görünce. bi de uzaktayız görüşemiyoruz insan deliriyor![]()
Çok kıskancım. Henüz yeni bir ilişkiden çıktım. İlişkimde çok bunalım yaşadım çok kıskançtım karşı tarafıda çok bunalttım. Var mıdır kızlar bunun bi çaresi?
cidden onu bunalttıqınımı soyledı?
bence onu kendısı düşüncek ve sana sormucaktı bile yaa..
hiç yanlış yaptinmı ona qüvenini sarscak bişi yaptınmı ? çünkü bu şekilde uzaklaşıolar bazen.
Tesekkür ederim... :)Bunun tek çaresi sakin olmak ve ona güvenmek..
Kendimden yola çıkayım biraz..
Sevgilim onu tanıdığımda facebook gibi sanal şeylerle çok alakalıydı. -Ben kullanmıyorum hesabım yoktur-
Biz birlikte olmaya başladık ben karışmıyorum ama hesabım var dedi kardeşini arkadaş olarak ekledim, ilişkim var olarak gösterdim dedi o kadar. Ötesi bi konuşmam olmadı.
Mesela facebook arkadaşları görünmüyor falan ben ne kadar kız arkadaşın var diye sormadım hiç facebooku falan hiç ciddiye almadım anlayacağın söz konusu bile yapmadım.
Gel zaman git zaman sevgilim günde bi kez haftada bi kez ayda bi kez kullanmaya başladı sonrasında oda kapattı. Yani sen onu önemsedikçe o değere biniyor. Ben takmayınca oda zamanla bıraktı gerek görmedi.
Sıkı fıkı olduğu kıskandığım ama söylemediğim kız arkadaşları vardı. Zamanla arasına mesafe koydu sen bana yetiyorsun dedi.
Ve bunun gibi birçok şey..
Ben ne kadar dile getirmezsem o kadar güvendiğimi anlıyor. Bu sefer onun dahada dikkat edesi geliyor. Bunu bizzat o söyledi geçen bana.
Tecrübeyle sabittir yani
Dediğim gibi bırak içinde kalsın.. Yerinde ve dozajında kullan ki şirin görünsün.
Öbür türlüsü karşıya güvenmediğin izlenimi veriyor ve ilişki büyük hasar görüyor..
Sen sen ol sakin ol![]()
benim sevgilimde en çok kıskandığım konu kızlı erkekli ortamlara girmesi ve eğlenmesi. mesela dün gece işyerinde çekilmiş bi resmi gördüm samimi. öyle sinirlendim ki kollarımı kanattım sinirden. nasıl aşıcam bunu bilmiyorum. şuan mesela yaptığım çok saçma geliyor ama o an engel olamıyorum kendime.