Çok Kıskancım..

pamuksheker

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
54
0
16
Karabük
Çok kıskancım. Henüz yeni bir ilişkiden çıktım. İlişkimde çok bunalım yaşadım çok kıskançtım karşı tarafıda çok bunalttım. Var mıdır kızlar bunun bi çaresi?

valla bende öyleydim.hepsi geçti nasıl oldu bilmiyorum sanırım kıskançlk beni yordu.herşeyi düşün düşün nereye kdr dedim bıraktım.tabi tamamen degil ama kendmi yıpratmıyorum.gerçi bukez de sevglm beni benden alıyo bu kısnçlk konusuyla ammaa yaapcak bişey yok .. :4::4:

en iyisi rahat davranmak sabrlı olmak...

Kıskançlık güzel bişeydir bence ama aşırısıda hastalık gibi ilişkiye zarar veriyor rahat olmaya çalış...

neyini kıskanıyorsun ya bırak istediği kadar yazışsın nette takılsın takma kafana eğer gerçekten seviyorsa senindir sana bakar sana döner ne yaparsa yapsın takma rahat ol boş ver:1:

Bunun tek çaresi sakin olmak ve ona güvenmek..
Kendimden yola çıkayım biraz..
Sevgilim onu tanıdığımda facebook gibi sanal şeylerle çok alakalıydı. -Ben kullanmıyorum hesabım yoktur-
Biz birlikte olmaya başladık ben karışmıyorum ama hesabım var dedi kardeşini arkadaş olarak ekledim, ilişkim var olarak gösterdim dedi o kadar. Ötesi bi konuşmam olmadı.
Mesela facebook arkadaşları görünmüyor falan ben ne kadar kız arkadaşın var diye sormadım hiç facebooku falan hiç ciddiye almadım anlayacağın söz konusu bile yapmadım.
Gel zaman git zaman sevgilim günde bi kez haftada bi kez ayda bi kez kullanmaya başladı sonrasında oda kapattı. Yani sen onu önemsedikçe o değere biniyor. Ben takmayınca oda zamanla bıraktı gerek görmedi.
Sıkı fıkı olduğu kıskandığım ama söylemediğim kız arkadaşları vardı. Zamanla arasına mesafe koydu sen bana yetiyorsun dedi.
Ve bunun gibi birçok şey..
Ben ne kadar dile getirmezsem o kadar güvendiğimi anlıyor. Bu sefer onun dahada dikkat edesi geliyor. Bunu bizzat o söyledi geçen bana.
Tecrübeyle sabittir yani :34:
Dediğim gibi bırak içinde kalsın.. Yerinde ve dozajında kullan ki şirin görünsün.
Öbür türlüsü karşıya güvenmediğin izlenimi veriyor ve ilişki büyük hasar görüyor..
Sen sen ol sakin ol:34:

benim sevgilimde en çok kıskandığım konu kızlı erkekli ortamlara girmesi ve eğlenmesi. mesela dün gece işyerinde çekilmiş bi resmi gördüm samimi. öyle sinirlendim ki kollarımı kanattım sinirden. nasıl aşıcam bunu bilmiyorum. şuan mesela yaptığım çok saçma geliyor ama o an engel olamıyorum kendime.

benim sevgilimde en çok kıskandığım konu kızlı erkekli ortamlara girmesi ve eğlenmesi. mesela dün gece işyerinde çekilmiş bi resmi gördüm samimi. öyle sinirlendim ki kollarımı kanattım sinirden. nasıl aşıcam bunu bilmiyorum. şuan mesela yaptığım çok saçma geliyor ama o an engel olamıyorum kendime.
qüvenmiosun ? bence aşırı qüvenmeyi dene aşırı kıskançlıktan önce. illaki kıskanırsın. ama seni sevdiqinden eminsen bu zamana kadar ne yalan ne yanlışla karşılaşmadıysan. qözü senden baskasına kaymadıqını biliosan bence aşırı kıskanma. ha illaki kıskanırsın ama kol bacak kanatmakta neymiş. ben sevdiqimi öyle yerlere qöndermem şahsen. mecbursa anlarım. ama resim olayına asla qirmez. eminim çünkü çok qüveniorum. BENDEN BAŞKASI OLAMAZ ONUN YANINDA :)

valla bende öyleydim.hepsi geçti nasıl oldu bilmiyorum sanırım kıskançlk beni yordu.herşeyi düşün düşün nereye kdr dedim bıraktım.tabi tamamen degil ama kendmi yıpratmıyorum.gerçi bukez de sevglm beni benden alıyo bu kısnçlk konusuyla ammaa yaapcak bişey yok .. :4::4:

en iyisi rahat davranmak sabrlı olmak...

Çok rahatta deil amaaa :) ona sonsuza kadar qüvenebilirim ama kadın milletine aslaa..

qüvenmiosun ? bence aşırı qüvenmeyi dene aşırı kıskançlıktan önce. illaki kıskanırsın. ama seni sevdiqinden eminsen bu zamana kadar ne yalan ne yanlışla karşılaşmadıysan. qözü senden baskasına kaymadıqını biliosan bence aşırı kıskanma. ha illaki kıskanırsın ama kol bacak kanatmakta neymiş. ben sevdiqimi öyle yerlere qöndermem şahsen. mecbursa anlarım. ama resim olayına asla qirmez. eminim çünkü çok qüveniorum. BENDEN BAŞKASI OLAMAZ ONUN YANINDA :)
bende resme girmemesini istedim ama onu çok bunalttığımı söyledi. tamam gir o zaman ama kız olmasın yanında dedim ama kız vardı yanında snir krizi geçirdim görünce. bi de uzaktayız görüşemiyoruz insan deliriyor :(

bende resme girmemesini istedim ama onu çok bunalttığımı söyledi. tamam gir o zaman ama kız olmasın yanında dedim ama kız vardı yanında snir krizi geçirdim görünce. bi de uzaktayız görüşemiyoruz insan deliriyor :(

cidden onu bunalttıqınımı soyledı?
bence onu kendısı düşüncek ve sana sormucaktı bile yaa..
hiç yanlış yaptinmı ona qüvenini sarscak bişi yaptınmı ? çünkü bu şekilde uzaklaşıolar bazen.

ben erkek arkdaşım varken kızlardan nefret ederdim !! :1:
hepsi açık giyiniyor gibi görünürdü
hepsini kendimden daha güzel bulurdum da onun aklını çelecekler diye telaşa kapılırdım
şimdi sevgilim yok kafam rahat
isteyen istediği gibi giyinsin :))

Çok kıskancım. Henüz yeni bir ilişkiden çıktım. İlişkimde çok bunalım yaşadım çok kıskançtım karşı tarafıda çok bunalttım. Var mıdır kızlar bunun bi çaresi?

üzüldüm. eqerki bi umut varsa qeri dönmeyi dene aşkta qurur olmaz. snrası için anlamışsındır hatanı eminim yapmazsın bida

cidden onu bunalttıqınımı soyledı?
bence onu kendısı düşüncek ve sana sormucaktı bile yaa..
hiç yanlış yaptinmı ona qüvenini sarscak bişi yaptınmı ? çünkü bu şekilde uzaklaşıolar bazen.

yapmadım, ama o serbest bırakılmak istiyor, ben zaten dikkat ederim ama sen karışma diyor. ama resim çekilmeyi normal görüyor o. aslında normal belki ama ne bileyim o kızın yanında görünce sakin olamazdım. konu sahibini anlıyorum, bu duyguyla başa çıkması zor.

Eğer seni aldatmak aklında varsa heer türlü aldatır bazen ruhun bile duymaz , sadıksa da başında 100lerce kız olsun dönüp bakmaz. Yani her şey olacağına varıyor , kıskansan da kıskanmasan da ; güvensen de güvenmesen de. tek tavsiyem cidden rahat ol. Rahat :16:

Canım aynen ben de çok kıskancım aynı durumdayız.Kıskanç geldim kıskanç gidecem sanırım.Aklına bir şey getirmemeye çalış gelse bile düşünme ,içinde tut.Ben artık öyle yapıyorum ben de bunalttım sevgilimi bi ara. :(

:ssz: bende ya eski sevglmle karslastm güzel giynmesni bile kıskandımm.yani düsünüormda suan baska bi kızla olsa o kızdan kolunun kıllarını bile kıskanırımm biraz saçma olucak ama :21: he bide hala fotograflarnı begenen kızları bile kıskanıorum facede ah bi elime geçselerrr ah bi geçselerr piskopata baglarımm allah ne verdiyse yolarım saç bas heralde :9:

Ya kızlar yapmayın allah aşkına.. Yok bilmem kimle aynı karede gözüktü, yok kızın kılı çıktı , yok bunla neden konuştun, ona neden düz baktın.. Yazık ya sevgilinize.. Elini kolunu koyacak yer bulamayacak :D Gerçekten bunaltırsınız.. Sizin hiç mi üniversiteden falan samimi erkek arkadaşınız olmadaı ya da iş yerinde ? hiç mi fotograf çektirmediniz ya da çektirmezsiniz ? Arkadaşlarınız olacak elbette karşı cinsten ikinizin de .. Fotograf da çektirecek, bi yere de gidecek elbette.. size gideceği yeri, görüşeceği insanları haber verdiği sürece sorun olmamalı bunlar..

Benim şu anda bir arkadaşım eşinden bu kıskançlık krizleri yüzünden ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyor. Çünkü bunalmış artık eşinin her kız arkadaşını sorgulamasından, face dedektifi gibi çalışmasından.. O yüzden yapmayın etmeyin derim ben.. Sonuçta onun sizden önce de bir hayatı vardı ve bizim de tüm hayatımız sevgilimiz olmamalı.. Herkes ilk önce bir birey ve sosyal bir varlık çünkü..

kızlar ben filmlerdeki görüntülerden kıskanıyorum:37: onları görmesine bile tahammül edemiyorum. mesela geçen bi filmde saçma bir turk filmi şafak sezerin, güzel bir kadınla iğrenç bir adam sarılmış bir saat duruyor, yaşlı adamın-aydemir akbaş- karşısında o da onları izliyor kadın adama dilini çıkarıyor adam da terliyor. üfff ne salaktı:37: eşim buna güldü diye tartıştım. ama dışarda rahatım çünkü o erkeklere bakıyor bana bakan var mı diye:1:

takmayacaksın ama olmuyor işte. herkes farklı. ben de öyle şeylere tahammül edemiyorum

Bunun tek çaresi sakin olmak ve ona güvenmek..
Kendimden yola çıkayım biraz..
Sevgilim onu tanıdığımda facebook gibi sanal şeylerle çok alakalıydı. -Ben kullanmıyorum hesabım yoktur-
Biz birlikte olmaya başladık ben karışmıyorum ama hesabım var dedi kardeşini arkadaş olarak ekledim, ilişkim var olarak gösterdim dedi o kadar. Ötesi bi konuşmam olmadı.
Mesela facebook arkadaşları görünmüyor falan ben ne kadar kız arkadaşın var diye sormadım hiç facebooku falan hiç ciddiye almadım anlayacağın söz konusu bile yapmadım.
Gel zaman git zaman sevgilim günde bi kez haftada bi kez ayda bi kez kullanmaya başladı sonrasında oda kapattı. Yani sen onu önemsedikçe o değere biniyor. Ben takmayınca oda zamanla bıraktı gerek görmedi.
Sıkı fıkı olduğu kıskandığım ama söylemediğim kız arkadaşları vardı. Zamanla arasına mesafe koydu sen bana yetiyorsun dedi.
Ve bunun gibi birçok şey..
Ben ne kadar dile getirmezsem o kadar güvendiğimi anlıyor. Bu sefer onun dahada dikkat edesi geliyor. Bunu bizzat o söyledi geçen bana.
Tecrübeyle sabittir yani :34:
Dediğim gibi bırak içinde kalsın.. Yerinde ve dozajında kullan ki şirin görünsün.
Öbür türlüsü karşıya güvenmediğin izlenimi veriyor ve ilişki büyük hasar görüyor..
Sen sen ol sakin ol:34:
Tesekkür ederim... :)

Aynen işte bende öyleyim. O an kendimden geçiyorum sinirden. Sonra mantıklı düşününce anlıyorum ki fazla büyütmüşüm..

Back
X