Çok Kıskancım..

Bunun çaresi yok galiba çünkü bende bulamadım henüz.aslında güvenle ilgisi yok bunun bence, güvensekte kıskanıyoruz çünkü rahatsız oluyoruz bazı durumlardan,yani evet ben ona güveniyorum beni sevdiğini biliyorum ama başka bi kızla samimi olması oturması v.s beni rahatsız ediyor.
ama şu da bi gerçek ki insan kendini yıpratıyo:(
ben mesela eskiden sevgilime öğrencilerinin slm vermesine bile tahammül edemiyodum şimdi düşününce saçmalamışım baya diyorum.ama hala bayanlarla oturması resim cektirmesi öyle samimi sohbet etmesi fln yasak.Sadece ben böyle değilim ama sevgilimde cok kıskanç arkadaşlarımı geçtim ailemle bir yere gittiğimde bile bin kere sorar nereye gittiniz çok kalabalıkmıydı şöylemiydi böylemiydi..en son ayrıldık bu tartışmalar yüzünden sonra barıştık yine ve artık içinin rahat olması için elimden geleni yapıcam dedi yapacağını umuyorum.)

kızlar taksanızda takmıyo görünün ya... gidecek olan gider zaten. bide siz kıskanınca değere biniyor beyfendiler... bırakın o sizi kıskansın. kendinize güvenin önce... gidecek olanın önünde de afrodit olsanız melek olsanız duramazsınız zaten...

Bunun çaresi yok galiba çünkü bende bulamadım henüz.aslında güvenle ilgisi yok bunun bence, güvensekte kıskanıyoruz çünkü rahatsız oluyoruz bazı durumlardan,yani evet ben ona güveniyorum beni sevdiğini biliyorum ama başka bi kızla samimi olması oturması v.s beni rahatsız ediyor.
ama şu da bi gerçek ki insan kendini yıpratıyo:(
ben mesela eskiden sevgilime öğrencilerinin slm vermesine bile tahammül edemiyodum şimdi düşününce saçmalamışım baya diyorum.ama hala bayanlarla oturması resim cektirmesi öyle samimi sohbet etmesi fln yasak.Sadece ben böyle değilim ama sevgilimde cok kıskanç arkadaşlarımı geçtim ailemle bir yere gittiğimde bile bin kere sorar nereye gittiniz çok kalabalıkmıydı şöylemiydi böylemiydi..en son ayrıldık bu tartışmalar yüzünden sonra barıştık yine ve artık içinin rahat olması için elimden geleni yapıcam dedi yapacağını umuyorum.)

Umarım yapar :) Evet insan kendini yıpratıyor. Yıprandıkçada sevginin azaldıgını bir zaman sonra cekilmez hale geldğini düşünüyorum..

bence kıskançlık karşınızdaki kişiyle orantılı olan bir şey... Yani kişi kabul etmese de aslında karşısındaki kişinin bir kaç açığını yakalıyor ama bunu kendince haklı çıkarıyor ve gizliden gizliye içindeki bu huzursuzluk onu karşısındakini çok kıskanmaya boğmaya itiyor... Tabi normal kıskançlık için demiyorum... Aşırı kıskançlık bence böyle gelişiyor

Back
X