çok kıskancımm eşimi bunaltıyorum sanırım .ne yapmam gerek ?

seninkisi hiçbir şekilde gece kıyafetı ıstemıyor yanı?
renkli geceler de??
:1::1:

yok isterde gidip almaz mesela yada işte hadi aşkım alalım dersem girmez mağazaya .bende gıcığına girerim .dışarda bekler falan .öle bir tip yaa değişik biraz .masumiyeti severmiş bide öle der hep .

ben erkek arkadaşımın telini sürekli karıştırıyorum
bunu gizli saklı yapmıyorum (yanlıs anlaşılabilirim)
yanımdayken yapıyorum,sesini bile çıkartmıyor.

gizli saklı yapsam
sorun olurdu

bu duruma alışkın, çünkü aynısını o bana yapıyor.

bence gizli saklı karıştırma , gözünün içine baka baka karıştır alışsın bu duruma:27::27:

canım gozunu ıcıne baka baka yapılırsa adam varsada ortada tutmazkı:9::9::9:haberdar oldugundan temkınlı davranır:ssz:

canım gozunu ıcıne baka baka yapılırsa adam varsada ortada tutmazkı:9::9::9:haberdar oldugundan temkınlı davranır:ssz:

işte o yüzden yapıyorum yaaa..

şeytan azapta gerek diyerekten :D:D

her an gözüm üstünde biliyor o benı :1:

gizli gizli yaparsam
durduk yere aklına olmadık şeyleri sokarım belki:1:

yok isterde gidip almaz mesela yada işte hadi aşkım alalım dersem girmez mağazaya .bende gıcığına girerim .dışarda bekler falan .öle bir tip yaa değişik biraz .masumiyeti severmiş bide öle der hep .

anladım
sen alırsan sorun yok:d
yeter ki, birlikte girmeyin o mağazaya:1::1:

anladım
sen alırsan sorun yok:d
yeter ki, birlikte girmeyin o mağazaya:1::1:

evet aynen .zaten normal giyim mağazalarınada girmez sıkılır .genelde o oturur kafaede falan ben gezerim .o şekilde yani birlikte çıkarsak .onun kıyafetlerini bile ben alıyorum bazen sıkılıyor alışveriş yapmayı sevmiyor .

evet aynen .zaten normal giyim mağazalarınada girmez sıkılır .genelde o oturur kafaede falan ben gezerim .o şekilde yani birlikte çıkarsak .onun kıyafetlerini bile ben alıyorum bazen sıkılıyor alışveriş yapmayı sevmiyor .

çok sıkıcı oluyordur seninkiyle alış verişe gitmek:1:

Son düzenleme:
Madem kimse yok diye eşinize sarıyorsunuz..

Arkadaş edinin diyeceğim ama burnunuz kaf dağında olduğundan çevrenizde olmak isteyen arkadaşlar bulmanız oldukça zor

Biz bile sıkıldık hani ' Ben Dr. karısıyım :21: ama hastalarından bile kıskanıyorum ' modunuzdan..

Allah eşinize sabırlar versin..

gereksiz yorumlara cevap bile vermiyorum .konumun kapanmasını istemiyorum bir kaç kişi yüzünden .şikayetimide yaptım zaten .gerçekten iyi niyetli insanların yorumlarına ihtiyacım var .

Back
X