çok kıskancımm eşimi bunaltıyorum sanırım .ne yapmam gerek ?

ben sevgilimin facesini de telefonunu da karıstırırım.
karıstırırken onun yanında karıstırırım.
görmezse eger söylerim yaptıgımı
aşırı kıskanc degılım.

bunları gizli yapmamalısın bence.
hani kötüyü cagırma durumu vardır ya sürekli kötü seyler de aklına getirme.

bilmiyorum o benimkini hiç karıştırmadı bende hiç önünde bakmadım teline .öle mi yapsam ki ?

telefonu karıştırmak dışında ne yapıyorsun mesela?
bence telefonuna bakmak kıskançlık belirtisi değildir. sen eşinin yanında da onun telefonuna bakabilirsin öylesine bi anda eline alıp.
eşin böyle bi şey yapsan tepki gösterr mi?
eşim de beni kıskanıyor ama belli etmiyor demişsin ve bunu ideal bi durum olarak yazmışsın ya... bence öyle değil ya kıskanmak abartmamak kaydıyla olması gereken bi şey bence... karşı tarafa belli de edilebilir zaten karşındaki kişi düzgün biriyse makul seviyede kıskanılmaktan o da memnun olur bence.

bence kıskanmamak biraz anormal değil mi

telefonu karıştırmak dışında ne yapıyorsun mesela?
bence telefonuna bakmak kıskançlık belirtisi değildir. sen eşinin yanında da onun telefonuna bakabilirsin öylesine bi anda eline alıp.
eşin böyle bi şey yapsan tepki gösterr mi?
eşim de beni kıskanıyor ama belli etmiyor demişsin ve bunu ideal bi durum olarak yazmışsın ya... bence öyle değil ya kıskanmak abartmamak kaydıyla olması gereken bi şey bence... karşı tarafa belli de edilebilir zaten karşındaki kişi düzgün biriyse makul seviyede kıskanılmaktan o da memnun olur bence.

bence kıskanmamak biraz anormal değil mi

o böle kıyafete falan karışıyor işte .mini etek giymemi istemiyor zaten bulunduğumuz çevre buna müsait değil .fazla makyaja kızar söylenir .gerçi ben yine bildiğimi okurum ama böle şeylerden rahatsız oluyor .bide ben sıcak kanlı bir tipim hemen herkesle konuşurum .bir keresinde avmye gittiğimizde burda satıcı çocukla çok konuşmuşsum falan kavga çıkardı .yani oda yapıyor ama telimi karıştırmaz mesela .nette vakit geçiririm birşey demez .ama ben derim nete girince hemen kedi gibi sokulurum yanına ne yapıyor ediyor bakarım .olmayacak insanlar yüzünden kavga çıkardığımda olmuştur .

o böle kıyafete falan karışıyor işte .mini etek giymemi istemiyor zaten bulunduğumuz çevre buna müsait değil .fazla makyaja kızar söylenir .gerçi ben yine bildiğimi okurum ama böle şeylerden rahatsız oluyor .bide ben sıcak kanlı bir tipim hemen herkesle konuşurum .bir keresinde avmye gittiğimizde burda satıcı çocukla çok konuşmuşsum falan kavga çıkardı .yani oda yapıyor ama telimi karıştırmaz mesela .nette vakit geçiririm birşey demez .ama ben derim nete girince hemen kedi gibi sokulurum yanına ne yapıyor ediyor bakarım .olmayacak insanlar yüzünden kavga çıkardığımda olmuştur .

tamam işte o da seni farklı konularda kıskanıyormuş. bence bu durumu kafana takma çok. problem bi durum yok

işte ben duygularımı çok belli eden bir tipim .hemen anlıyor kıskandığımı bozulduğumu sadece tel olayı değil farklı olaylardada kavga çıkardığım oluyor .bide hamileyim herşeye bozuluyorum falan trip atıyorum .

Hamilelikteki duygusal değişim herkeste olmuyor sanırım. Son zamanlarda çok duyar oldum ama değişmediğini gördüğümde oldu.
Bu yüzden hamileliğe bağlamak bazı durumları kolaya kaçmak oluyor.
Yani kendinizi düzeltmeye çalışmanız daha güç olur böyle durumlarda.
Bazı durumlarımız için eğer kılıflarımız varsa kolay kolay mücadele etmiyoruz düzeltmek için insanoğlu olarak.
...

İşte artık duygularımı saklayacağım diye diretin kendinize. Ne kadar saklı olursanız o kadar gizemli olursunuz ve evliliklerdede gizem çoğu zaman lazım.
Gizli tlf.na bakmaktansa, yanındayken bakmanız elbetteki daha iyi. Öyle normal kurcalıyormuş gibi davranabilirsiniz.

Ayrıca gizli birşey yapan adam o tlf.nu cebinde taşır. Banyoya girerken dışarıdaysa tlf. bakmaya bile gerek duymayın.
Bir insan gizliyorsa saklamaya çalışır.

Hamilelikteki duygusal değişim herkeste olmuyor sanırım. Son zamanlarda çok duyar oldum ama değişmediğini gördüğümde oldu.
Bu yüzden hamileliğe bağlamak bazı durumları kolaya kaçmak oluyor.
Yani kendinizi düzeltmeye çalışmanız daha güç olur böyle durumlarda.
Bazı durumlarımız için eğer kılıflarımız varsa kolay kolay mücadele etmiyoruz düzeltmek için insanoğlu olarak.
...

İşte artık duygularımı saklayacağım diye diretin kendinize. Ne kadar saklı olursanız o kadar gizemli olursunuz ve evliliklerdede gizem çoğu zaman lazım.
Gizli tlf.na bakmaktansa, yanındayken bakmanız elbetteki daha iyi. Öyle normal kurcalıyormuş gibi davranabilirsiniz.

Ayrıca gizli birşey yapan adam o tlf.nu cebinde taşır. Banyoya girerken dışarıdaysa tlf. bakmaya bile gerek duymayın.
Bir insan gizliyorsa saklamaya çalışır.
hmm evet aslında .yok ben zaten yapı olarak kıskancım eşimi kıskanırım eleştriyorum kendimi hamilelikle ilgisi yok .ama hamilelikte daha hassas oluyorsun .mesela olur olmaz konulara ağlayabiliyorum hemen .geçenlerde böle birşey oldu ağlamaya başladım .eşim hemen bebeği üzüyorsun gibi bir tepki verdi .sanki beni değil bebeği düşünüyormuş gibi geldi .

bazılarımız takıntılıdır. mesela ben eşimin telefonunu karıştırmaya bayılırım. güvensiz değilim çünkü yapacaksa başka hat ve tel. ile de yapar bilirim.
hatta evde canım sıkılıyor ne yapsam dediğimde al telefonumu karıştır diyo:1:

eşinle birlikte anlayış,sevgi,güven ve destekle aşabilirsiniz.

onu çok sevdiğin ve kaybetme korkundan böyle davrandığını kabullen ve söyle:16:

ÇOk üstelersen bıktırırsın yapaağı yoksada yapası tutar.Öylede böylede aynı der yapar.İpin ucunu bırakma ama salmada sallamıyor modunda ol belli etme ama dillendirmede.Baktın yapıyor neye göre bakıyor gözlemle aynı şekilde giyin ya da tavır yap bu şekilde sana yönelir.Yani erkke milleti baksada bakmam der eşlerimizde olsa abi baba şubu da aynı belli zamandan sonra takmazsın fazla zaten öneleri böyle olur.Sen kendine bak bakımlı ol cilveni koru temiz şık olmaya çalış güzel kok döşeğini sıcak tut kaynattt kaynat:34::1::34:

bazılarımız takıntılıdır. mesela ben eşimin telefonunu karıştırmaya bayılırım. güvensiz değilim çünkü yapacaksa başka hat ve tel. ile de yapar bilirim.
hatta evde canım sıkılıyor ne yapsam dediğimde al telefonumu karıştır diyo:1:

eşinle birlikte anlayış,sevgi,güven ve destekle aşabilirsiniz.

onu çok sevdiğin ve kaybetme korkundan böyle davrandığını kabullen ve söyle:16:

evet aynen öle .sevgimden oluyor herşey ama işte kavgada çıkıyor sonunda .

ÇOk üstelersen bıktırırsın yapaağı yoksada yapası tutar.Öylede böylede aynı der yapar.İpin ucunu bırakma ama salmada sallamıyor modunda ol belli etme ama dillendirmede.Baktın yapıyor neye göre bakıyor gözlemle aynı şekilde giyin ya da tavır yap bu şekilde sana yönelir.Yani erkke milleti baksada bakmam der eşlerimizde olsa abi baba şubu da aynı belli zamandan sonra takmazsın fazla zaten öneleri böyle olur.Sen kendine bak bakımlı ol cilveni koru temiz şık olmaya çalış güzel kok döşeğini sıcak tut kaynattt kaynat:34::1::34:

yok bakımlı kokoş biiriyim zaten .mini giyssek açık giysem hemen kıyameti koparır bende artık giymiyorum ama giyicem banane kıskansın anlasın beni bölelikle .onun yüzünden leopar kürkümü bile getirmedim buraya leopara gıcık nefret ediyor .

iyi akşamlar kızlar .benim derdim çok kıskancım sanırım .eşimin herşeyine karışıyorum sonra pişman oluyorum yaptıklarımdan .sürekli telini karıştırıyorum ve yakalanıyorum bazen .sonra eşimle atışıyoruz .kendime hakim olamıyorum .kıskanç bir yapım var sanırım .eşimi bunaltmaktan korkuyorum .şu an hamileyim bide hassasım .ailemden uzak yaşıyorum .tek ailem burda eşim .o yüzden ona sarıyorum sürekli .bunu değiştirmek istiyorum .ne yapmam gerek ?böle olmak istemiyorum .

tel karıştırmak bnce kıskançlık değil canım etraftan duyduklarının etkisi..
ama teli eşinin yanında karıştır zaten bi açığı yoksa kızmaz heralde.bn de karıştırıyorum mesela çok şükür bişey çıkmıyo bi insan açığı yoksa neden kızsınki.

tel karıştırmak bnce kıskançlık değil canım etraftan duyduklarının etkisi..
ama teli eşinin yanında karıştır zaten bi açığı yoksa kızmaz heralde.bn de karıştırıyorum mesela çok şükür bişey çıkmıyo bi insan açığı yoksa neden kızsınki.

kızmaz da sürekli karıştırıyor diye mesela bir msj varsa silebilir .böle gizli olunca nasılsa bakmıyor diye dikkat etmez diye düşünüyorum .amann paranoyağım işte biraz .

:16::16::16::16::16::16::16:Ben kendin özgüveni totosuna kadar olan biri olarak bile kıskanıyoum. Bunun güzelikle alaksı yok Sen çok seviyorsun birde kımsecıkler yoksa etrafın da ondandır. bende aynı durumdayım ama Telini gözünün onun de karıştırıyorum bazen banyoya gider gitmez hemen tele koşuyorum.. Ama Bu hem hassas donemlerdesın hemde ailen uzaktaysa sosyal pek bi yaşamın yoksa aşkına sarcan abşka napcan ama bıraz kendini frenle bunalr görüyor olabilmen bile mukemel .Ya ben Diyorumki amn koy totosuna Ben herkezden bin kat güzel Hahaha diye çıkıyoruz bi yere aman allahım adama at gözlüğü takıcam nerdeyse nere bakıyon napıyon baktıgı yereler bende bakıyorum Ama bu sadece ama sdece bize sana Ezziyet unutma karşındakinin umrunda bile değil çünkü normal harek ediyor ve seni çok seviyor:34::16::16::16::16::16::16::16:

kızmaz da sürekli karıştırıyor diye mesela bir msj varsa silebilir .böle gizli olunca nasılsa bakmıyor diye dikkat etmez diye düşünüyorum .amann paranoyağım işte biraz .

Bu paranoyagının altında bir sebeb olmalı güçlü bir sebeb eski eş , eski sevgilisini gördüğün bir yer, Eşinin eskiden çapkın olması sana gelince evcileşmesi , Sana aşık odgunu biliyorsun ama Bunun altında kesinlikle bir sebeb olmalı?

BEnde paranoya safasındayım kıskançlıkta ama Benim tamamen eskiden Burda çok ünlü bir cafede yıllarca çalışması ve gençken buralarda çok çakınlık yapması.. şuan evden çıkma diyince bile çıkmıyor adam ama işte paranoyaa!

Back
X