Çok kıskanıyorum

Minnimini00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
68
156
43
Merhaba hanımlar.. Konuya başlıktan da gördüğünüz gibi direkt çok kıskanç olduğum ile başlamak istiyorum. Ama bu öyle başkalarının başarısını kıskanma, evini parasını kıskanma gibi bişi değil. Ben sevdiğim insanları oldukça çok kıskanıyorum. Bu en yakın arkadaşım yada sevgilim fark etmiyor. Bazen bu durum yüzünden kendimi oldukça yıpratıyorum. Sevdigim adama karşı da bazen çok baskı yaptigimi düşünüyorum.. Kıskanç iken sakin düşünemiyorum ve duygularım nasıl ise aklımdan ne geçiyorsa söylüyorum. Sizin de aranızda kıskanç olanlar var mı ? Bence kıskançlık karşıdakini yorsa bile en çok bizi yıpratıyor. Bu illet gerçekten çok kötü. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba hanımlar.. Konuya başlıktan da gördüğünüz gibi direkt çok kıskanç olduğum ile başlamak istiyorum. Ama bu öyle başkalarının başarısını kıskanma, evini parasını kıskanma gibi bişi değil. Ben sevdiğim insanları oldukça çok kıskanıyorum. Bu en yakın arkadaşım yada sevgilim fark etmiyor. Bazen bu durum yüzünden kendimi oldukça yıpratıyorum. Sevdigim adama karşı da bazen çok baskı yaptigimi düşünüyorum.. Kıskanç iken sakin düşünemiyorum ve duygularım nasıl ise aklımdan ne geçiyorsa söylüyorum. Sizin de aranızda kıskanç olanlar var mı ? Bence kıskançlık karşıdakini yorsa bile en çok bizi yıpratıyor. Bu illet gerçekten çok kötü. Yorumlarınızı bekliyorum.
Tedavi olun. İnsanları sizin kıskançlığınızı çekmek zorunda değil

Sizden daha az kıskanç bir insan müsveddesi yüzünden evliliğim büyük yara aldı yıllarca. İnsanların hayatını etkileyecek kadar kıskanç olanları asla aklım almıyor.
Kötüsünüz ve bencilsiniz net!!!

Kimden kıskanıyorsun?
Halı sahada maç oynadığı arkadaşını mı?yada okey arkadaşını mı? Cevabınız evet ise kıskanıyor musunuz?yoksa baskı uygulayıp itaat ettirmeye mi çalışıyorsunuz bunu belirleyin.

Bence bu konuda yardım alın sadece sevgiliyi kıskanmaktan daha öte gibi sizin durumunuz

Zaten derdim bana yetiyor bir de kiskanicam diye bir dert daha edinemem.

Ozguvensizlikten kaynaklandigini düşünüyorum.

kimden neden kıskanıyorsunuz ki? ne gerek varki insanları bu kadar gözünüzde büyütmeye.

ben hiç kıskanmam kalan benimdir giden gider. hiç umrumda olmaz

kaybetme korkunuz mu var acaba ? çocukluğunuzda anneniz babanız yada çok sevdiğiniz biri tarafından terk mi edildiniz ?
bu duygu size zarar verir, destek almaya çalışın.

Bende de var bu, ama benimki fiziksel görüntümden ötürü. Özgüven eksikliği. Saç, göz rengi ne varsa değiştirdim. Yetmiyor. Estetik araştırması yapıyorum. Psikoterapiye de başladım.

Sizin gibi sevgilim, arkadaşım olsa kesinlikle bitirirdim. Gidin tedavi olun. Kimsenin hayatını zhir etmeye hakkınız yok.

Bu duygunuzun altında başka bir problem yatıyordur.oraya bakmanız lazım.sizi uzen bu duygu aynı şekilde çevreniz içinde benzer zorluktadir.icinize bir dönüp baksanız asacaginiza inanıyorum.

Back
X