- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
Erkek arkadaşımla aynı üniversiteden tanıştık daha sonra ben yakındaki başka bi üniversiteye geçiş yaptım 1 senedir beraberiz. Şuan o yaz okulunda ben memleketimdeyim. Bir keresinde sınıfına gitmiştim sınıftaki kızlar sevgilin çok güzelmiş falan diye buna söylemişler beni gördükten sonra. Benim varlığımı bildikleri halde sevgilimi kızlardan kıskanıyorum. Çünkü sürekli beraberler ve kızlar bunu yemeğe falan çağırıyormuş bana sonradan söyledi kıskanmamam için bu da gitmemiş sözde.
Bu gün de uyandım dedi ki , sınıftakilerle kahvaltıya geldik birazdan kalkıcam dedi. Sonra ben aradım açmadı 3-4 kez telefonu mesaj attım cevap vermedi e tabi yine başladı benim kıskanmalarım. Hiç bişey demedim ona ama çok kıskanıyorum gerçekten. Bana diyor sen erkeklerle görüşsen sınıftan okadar kıskanmam diye de hiç te öyle olmadıgını bende biliyorum. Yolda geçerken bile erkeklerden kıskanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o hala orada kızlarla otururken benim içim içimi yiyor ve sinir oluyorum.
Bu gün de uyandım dedi ki , sınıftakilerle kahvaltıya geldik birazdan kalkıcam dedi. Sonra ben aradım açmadı 3-4 kez telefonu mesaj attım cevap vermedi e tabi yine başladı benim kıskanmalarım. Hiç bişey demedim ona ama çok kıskanıyorum gerçekten. Bana diyor sen erkeklerle görüşsen sınıftan okadar kıskanmam diye de hiç te öyle olmadıgını bende biliyorum. Yolda geçerken bile erkeklerden kıskanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o hala orada kızlarla otururken benim içim içimi yiyor ve sinir oluyorum.