Çok Kıskanıyorum!

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
Erkek arkadaşımla aynı üniversiteden tanıştık daha sonra ben yakındaki başka bi üniversiteye geçiş yaptım 1 senedir beraberiz. Şuan o yaz okulunda ben memleketimdeyim. Bir keresinde sınıfına gitmiştim sınıftaki kızlar sevgilin çok güzelmiş falan diye buna söylemişler beni gördükten sonra. Benim varlığımı bildikleri halde sevgilimi kızlardan kıskanıyorum. Çünkü sürekli beraberler ve kızlar bunu yemeğe falan çağırıyormuş bana sonradan söyledi kıskanmamam için bu da gitmemiş sözde.
Bu gün de uyandım dedi ki , sınıftakilerle kahvaltıya geldik birazdan kalkıcam dedi. Sonra ben aradım açmadı 3-4 kez telefonu mesaj attım cevap vermedi e tabi yine başladı benim kıskanmalarım. Hiç bişey demedim ona ama çok kıskanıyorum gerçekten. Bana diyor sen erkeklerle görüşsen sınıftan okadar kıskanmam diye de hiç te öyle olmadıgını bende biliyorum. Yolda geçerken bile erkeklerden kıskanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o hala orada kızlarla otururken benim içim içimi yiyor ve sinir oluyorum.

Universite okuyorsunuz yani kiz da var orada erkek de var ciftlerin birbirlerine ve kendilerine guvenmesi saglikli bir iliski icin birinci sarttir bence canim ikiniz de daha olgun olmalisiniz
Ayrica biz kizlar da universitedeyken erkek arkadaslarimizi yemeklere cagirirdik hem eve hem okulda kantinde mutlaka hep beraberdik ne var ki bunda? Ben ailemle kaldigim icin butun arkadaslarimi kiz erkek bizim evde toplardim yer icer guler eglenirdik hepsinin de sevgilisi vardi yani bir yerlerde ve sorun yasanmazdi demek sizde boyle olsa cinayet cikacak :KK66: daha sakin olmalisin tabiiki sevgilin icin de gecerli bu

Erkek arkadaşımla aynı üniversiteden tanıştık daha sonra ben yakındaki başka bi üniversiteye geçiş yaptım 1 senedir beraberiz. Şuan o yaz okulunda ben memleketimdeyim. Bir keresinde sınıfına gitmiştim sınıftaki kızlar sevgilin çok güzelmiş falan diye buna söylemişler beni gördükten sonra. Benim varlığımı bildikleri halde sevgilimi kızlardan kıskanıyorum. Çünkü sürekli beraberler ve kızlar bunu yemeğe falan çağırıyormuş bana sonradan söyledi kıskanmamam için bu da gitmemiş sözde.
Bu gün de uyandım dedi ki , sınıftakilerle kahvaltıya geldik birazdan kalkıcam dedi. Sonra ben aradım açmadı 3-4 kez telefonu mesaj attım cevap vermedi e tabi yine başladı benim kıskanmalarım. Hiç bişey demedim ona ama çok kıskanıyorum gerçekten. Bana diyor sen erkeklerle görüşsen sınıftan okadar kıskanmam diye de hiç te öyle olmadıgını bende biliyorum. Yolda geçerken bile erkeklerden kıskanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o hala orada kızlarla otururken benim içim içimi yiyor ve sinir oluyorum.
üniveriste ortamında kendini karantinaya almasını nasıl beklersin ki?
Ona bu haksızlığı nasıl yaparsın?

Universite okuyorsunuz yani kiz da var orada erkek de var ciftlerin birbirlerine ve kendilerine guvenmesi saglikli bir iliski icin birinci sarttir bence canim ikiniz de daha olgun olmalisiniz
Ayrica biz kizlar da universitedeyken erkek arkadaslarimizi yemeklere cagirirdik hem eve hem okulda kantinde mutlaka hep beraberdik ne var ki bunda? Ben ailemle kaldigim icin butun arkadaslarimi kiz erkek bizim evde toplardim yer icer guler eglenirdik hepsinin de sevgilisi vardi yani bir yerlerde ve sorun yasanmazdi demek sizde boyle olsa cinayet cikacak :KK66: daha sakin olmalisin tabiiki sevgilin icin de gecerli bu

ya öyledir tabiki ama şimdiki kızlar çok daha tehlikeli hele ki erkek arkadaşımın üniversitesinde hepsinin gözünü para kaplamış parayı görürseler yapmıycakları şey yok emin olabilirsiniz. bilsem ki niyetleri düzgün eyvallah herşeyi yapsınlar ama öyle değil işte...

ya öyledir tabiki ama şimdiki kızlar çok daha tehlikeli hele ki erkek arkadaşımın üniversitesinde hepsinin gözünü para kaplamış parayı görürseler yapmıycakları şey yok emin olabilirsiniz. bilsem ki niyetleri düzgün eyvallah herşeyi yapsınlar ama öyle değil işte...
Sevgilin de cuzdanina sahip ciksin tatlim adama zorla saldiracak halleri yok yani kimsenin

Yarın bi gün iş ortamına gireceksiniz ikiniz de. İş yemekleriniz, iş seyahatleriniz olacak belki. O zaman napacaksınız?
Lütfen böyle şeylere takılma, zaten seni seviyorsa kimseye yan gözle bakmaz.

beni sevdiğine eminim hatta evlenmeyi düşünüyor ondan yana bi sıkıntım yok benim sorunum çevresindeki kızların kafa yapısı.

beni sevdiğine eminim hatta evlenmeyi düşünüyor ondan yana bi sıkıntım yok benim sorunum çevresindeki kızların kafa yapısı.
Valla canım, ben sevdiğim insana güveniyorsam çevresinden falan korkmam. Çok samimiyim. Bence çevre falan bahane, sen bu çocuğa güvenmiyorsun. Zaten çocuk da aldatsa direk kızları suçlayacak gibi bi halin var.

Sen var oldugunu belli et o kizlara ... ayrica sevgilin seni sevdikten sonra hic birseycik olmaz ... biraz güven ona :))
bence sende sinifindaki erkekarkadaslarinla kahvaltiya falan gitmelisin ... Eglenceli olur
:KK6:

Valla canım, ben sevdiğim insana güveniyorsam çevresinden falan korkmam. Çok samimiyim. Bence çevre falan bahane, sen bu çocuğa güvenmiyorsun. Zaten çocuk da aldatsa direk kızları suçlayacak gibi bi halin var.

güvenmemek değil gerçekten güveniyorum ama sevgilim fazla iyi niyetli işte anlatamadım kendimi.

Tatlimmmmm yanlis yoldasin. Kacan kovalanirrrr bunu bilmiyormusun. Simdi sen beni dinle ve tattiklerimi aynen uygula. Sonra bana tesekkur edeceksin :KK66:

Oncelikle her aradiginda hemen teli acma. Birak caldirsin dursun devamli. Mesajlarina hemen cvp yazma. Aradan en az 5 saat gecsin. Bilsin elinde tlf ile onu beklemedigini.

Sonra disari cikmasan da erkekli kizli gurup olarak gezdigini soyle. Tabi ben surdaydim burdaydim diye ilkden sen soyleme, o sorunca yarim agizla soylersin.

Hatta tlf acmadigin zaman disardaydim duymamisim eve gelince fark ettim de.

Sonra birak o seni arasin, sen onu degil. Durduk yere devamli ensesinde oldugunu dusunmesin.

Ve memleketinde cok iyi zaman gecirdigini hakara kikiri yaptigini sansin.

Sen onu aramadikca yani ustune dusmedikce o sana daha cok ilgi gosterecek zamanla senin kizdigin seylere daha cok dikkat edecek.

Şunu biliyorum erkek milletine ilgini sefkatini sevgini gosterdikce, onlar daha da bi nazlaniyor. Niye? Sevgili cepte nasil olsa. Biraz umursamaz davraninca da kene gibi yapisiyorlar ama.

Yapar da uygularsan anlarsin ne demek isyedigimi.

Benden neyi bekliyorsa bende ondan bunu isteyebilmeliyim sanırım değil mi ?
ama o sana demiş "ben seni o kadar kıskanmam" diye.
Sizin ilk seneniz mi?
yani üni ortamı öyle bir şeydir ki akıp gidersin nasıl akıntının içine girdiğini anlamazsın bile. Bu kıskançlık takıntıları neden ki?
İnsanın hayatında unutamadığı yıllardandır okul yılları ve tekrar yaşamak istediğim nadir zamanlardan biri. Bu güzel yılları neden zehir ediyorsun?

insanları bu kadar sıkboğaz etmenin anlamı nedir ? ben anlayamıyorum da.

bir nefes payı verin !
adamın burnunu tıkarsanız ,başka yerinden nefes alma uğraşlarına girer.

ben ona hiç bi zaman şunu yapma bunu yapma demedim her istediğini yapıyor zaten.
kızlarla görüşme etme falanda demedim sadece kıskanıyorum içten içe hepsi bu biraz sakin olun.

güvenmemek değil gerçekten güveniyorum ama sevgilim fazla iyi niyetli işte anlatamadım kendimi.

ne yani sevgilinin iyi niyetini mi suistimal edecek kızlar.
ona sırnaşıp hatta ileri boyuta gidip ama benim sevgilim saf ,iyi niyetli ,kandırdılar mı diyeceksin?

bırakın bu işleri. bal gibi de güvenmiyorsunuz.

X