• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kiz Arkadasi Olan erkekle evlenir misiniz

ben hıc kız arkadası olmayan bir erkekle evlenmek istemezdim mesela o yuzden eski iliskileri beni ilgilendirir veya sekiz kere evlenmis bosanmıs biriyle de evlenmek istemezdim.
veya her iliskisi aldatma sebebiyle biten. o yuzden bence onden bır arastırma yapmak mantıklı
Ama cok abarti ornekler bunlar, kiz arkadasi olmasiyla 8 kere bosanmasi ayni sey degil. O zaman sen evliligi giden bir iliski de terkedildin yada aldatildin diyelim, kimse seni istemesin mi artik? Hersey insanlar icin.

Ben eline kiz eli degmis, gozune kiz gozu carpmis adamla asla evlenmem :D

Allah akil fikir ihsan eylesin ey sevgili mumin arkadaslarim :D

bende karşıyım valla ama şöyle olabilirdi yani hep berabersinizdir kızlarla en az onun kadar sende yakınsındır o zaman kıskanılacak bir durum olmaz
ama sen tanımıyosun etmiyosun bilmiyosun güvenemezsinde zaten o yüzden olmaz
benimde eşiminde vardı zamanında ama her iki tarafta kıskançlık yaptı ve kesildi arkadaşlıklar sadece tanımadığımız için
hoş onunkileri tanımaya gerekte yoktuya neyse :KK12:

Birine tecavüz etmediyse falan yani bu kadar kötü seyler yapmadiysa gecmisinde ki ilişkileri umrumda olmaz.Kaç kişiyle sevgili olmuş ne kadar cinsellik yaşamış ilgilenmem bunlarla.

Olabilir geçmişi muhim degil de ailesini hep yaninda istemesi kacmak icin yeterli bi sebep

Ailesini yanında isteme değil, hani aileci derken mesela değer verme aileye, benimle kurduğu hayalelre tam bir aile babası gibi bir tarzı var

Evet, belli bir yasa gelmis insanlarin gayettabii benden once bir gecmisi olacak. Siz 16-17 iseniz baska tabii, zira burdan en fazla 18 duruyorsunuz...

sıfır km erkek cok zorrr ıı ııı yok hatta cıkmıssa cıkmıstır geçmişine değil geleceğine göre degerlendir hiç çıkmamıs erkek de sonradan kabak çiceği gibi acılıyor evlenince öyleleride var karpuz değil ki secesin be arkadasım :SSS :KK70:

Back
X