• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kızgınım çok :/

Ama ben burayi okumamasim
Kadın yardım ediyor hediye alıyormuş size
Allah icin birakinda okadarini yapsn aldiklari 1000 tl tutmamistir.bugune kadar sumure bildigi kadar somurdu bizden bunu almis cokmu keske onuda almasaydi.biz onlara ihtiyacimiz var dedik o besigi alana kadar yardmci olsaydi bize sokaktami kalsaydik.o aldiklarinida millete gosteris amacli almistir.karnim burnumda yerde surune surune insaat evi temizledim.bn hayatimda onlar kadar vicdansiz insan gornedim

Benim anladığım kayınvalide oğlunu biliyor ve eline para vermiyor ve burnu surtsun diye başka yerde çalıştırıyorlar.
Orada bile izin alıyor adam yoruluyorum diye. 3 kuruş para bir de kesintili giriyor eve...

oğlu gerçekten tembel ve sorumsuz biri ise, kendi başının çaresine bakmayı öğrensin diye düşünüyorlar.
O yüzden ne destek, ne iş ne para veriyorlar.
Ki haklı olabilirler. Adam evlendi ve çocuk sahibi oldu. Evinin kirası için ailelere gidiyor.

İhtimal tabi, böyledir demiyorum. Ama bence büyük ihtimal.

Insanin basi sıkısinca yedii yabanciya gidiyor i yedi yabanxida yardimci oluyo soz konusu milyonlar degil 3.bin tl
Ve esimi dunya bilir is konusnda caliskanlini her is gelir elinden ailesi o fabrikada kole gibi ogullarini calistircana yanlarina alsaydilar ozaman.suan asiri derecede gerginim Allah hakkimizi onlara birakmasin bugune kadar neler cektirdiklerini bi ben bi allah bilir

Ayda 1000 tl gelirle bebek yapmako_O
Cesaret hapı mı içtiniz?
Bi de size gerçekleri ve başınıza gelecekleri söyleyenleri azarlayıp yok Allah verir bilmem ne diyosunuz.Bence Allah’tan önce ilk isteğiniz akıl fikir olsun.Ayrıca herkese bu kadar pat pat lafı geçiriyosunuz da kv kpye niye onca zaman sustunuz?Ve sizi şu durumdan alacağınız altın kurtarmaz kusura bakma da 1000 tl gelirle hiçbişey olmaz
Sustugumu kim soyledi yalan degil ilk zamanlar cok ezdirdim kendinmi onlara bu iki uc aydir konusamaya basladim oda daha kaldiramiyorum dolup tastim anliyomusun oyuzden konusmaya basladm

Aynen oyle bende aynisi dedim az once.ben tek sıkınti yapmiyorum esimde ailesins cok kirildi surati dusuk kac gundur. Ben onlara azmi yardim ettim dio ailesi yok dediginde esim telefonu kapattiginda resmen gozlero doldu onu oyle gorunce haliyle bende uzuluyorum.cok sukur hallettik evi zaten annem verdi bize
E Allah razi olsun ailenden :) once Allaha sonra ailene emanet ediym seni ;) guzel gunler goresin.

Back
X