- 19 Temmuz 2019
- 12
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Misdenizhavasi
-
Sınava çalışıyoruz ama çalışırken oturup onla oynuyor işte veya mola verdiğinde ya da gece uyanıp, uyumadan uyanınca...Nasıl oyun bu bagımlısı olucak kadar çocuk gibi çalışmıyor mu nişanlınız bütün gün oturup oyun mu oynuyor telefonda
Bu oyunlara para yatırıyor, bilmediği kişilere güvenip hesabını paylaşıyor tlfn numarasını, küsüyorum sonra özürler yeminler bazen ağlıyor. Sonra yine benzer şeyler. Bıktım ben de bilmiyorum ne yapacağımEvliliginizin fragmani bu. Guvenin olmadigi bir iliskide evlilik nasil olacak?
Bu oyunlara para yatırıyor, bilmediği kişilere güvenip hesabını paylaşıyor tlfn numarasını, küsüyorum sonra özürler yeminler bazen ağlıyor. Sonra yine benzer şeyler. Bıktım ben de bilmiyorum ne yapacağım
Pek çok iyi tarafı var vazgeçemiyorum.Yerinizde olsam yol yakinken donerim. Simdi 3 gun uzulursunuz ama evlenince her gun uzulursunuz. Boyle bir adamla evlilik olmaz.
Pek çok iyi tarafı var vazgeçemiyorum.
Bir psikologa görünse iyi olur uyanıp oyun oynaması normal değil.Sınava çalışıyoruz ama çalışırken oturup onla oynuyor işte veya mola verdiğinde ya da gece uyanıp, uyumadan uyanınca...
Unutma saklarsan hırsız olur, çok söylersen arsız olur. Ona bu şekilde yaklaşırsan yalana teşvik edersin. Rahat bırak, rahat bırak ki onu tanıyabilesin.Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1 yıldır Nişanlıyım 5 yıldır görüşüyoruz. Nişanlıma çok kırgınlıklarım var ailesiyle ilgili olsun kendi yaptıkları vs. Birikmiş çok şeyim var. Daha önce bazı konularda çok güvenimi sarmıştı. Onu çok sevdiğim halde bazen suratını bile görmek istemiyorum o an nefret ediyorum hatta.Sürekli tlfnda bir şeylerle uğraşıyor gizli gizli. Bi bakıyorum yeni bir oyun oynuyo ve benzeri, sorunca saklıyor. Daha önce oyun bağımlısı olmuştu küsmüştüm bir daha oyun oynamicam vaktimi israf etmicem demişti onun üstüne bu kaçıncı oyun yükleyişi. Hep ben yakalıyorum hep gizliyor yalan söylüyor oynamıyorum diye. Her seferinde bu son, bi daha senden bir şey saklamicam diyor hep saklıyor, sürekli yeni bir şey. Artık ona güvenim kalmadı inanın. 1 oyun oynamak için izin istemişti tamam demiştim, onu oynarken yenilerini yüklemiş sorunca da beni kandırıyor. Artık oynamasını geçtim beni sürekli kandırmasından bıktım. Hiç güvenim kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1 yıldır Nişanlıyım 5 yıldır görüşüyoruz. Nişanlıma çok kırgınlıklarım var ailesiyle ilgili olsun kendi yaptıkları vs. Birikmiş çok şeyim var. Daha önce bazı konularda çok güvenimi sarmıştı. Onu çok sevdiğim halde bazen suratını bile görmek istemiyorum o an nefret ediyorum hatta.Sürekli tlfnda bir şeylerle uğraşıyor gizli gizli. Bi bakıyorum yeni bir oyun oynuyo ve benzeri, sorunca saklıyor. Daha önce oyun bağımlısı olmuştu küsmüştüm bir daha oyun oynamicam vaktimi israf etmicem demişti onun üstüne bu kaçıncı oyun yükleyişi. Hep ben yakalıyorum hep gizliyor yalan söylüyor oynamıyorum diye. Her seferinde bu son, bi daha senden bir şey saklamicam diyor hep saklıyor, sürekli yeni bir şey. Artık ona güvenim kalmadı inanın. 2 kişilik oyunlar oynamak için izin istemişti tamam demiştim, onu oynarken yenilerini yüklemiş sorunca da beni kandırıyor. Artık oynamasını geçtim beni sürekli kandırmasından bıktım. Hiç güvenim kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kumar değil ama oyunda techizat alıyor parayla ve para kazanıyor oyundan. Para kazanmadan oynadığı online oyunlar da var pubg gibionline oyun derken ? sanal kumarhane gibi mi ? yoksa pubg gibi mi?
Sanırım öyle... Beni kandırdığı için zaten bu kadar kızıyorum, ilk zamanlarda oyun oynamaktan çalışmıyor benle ilgilenmiyor diye kızıyordum ama işte böyle olduk, artık ne yapacağım bilmiyorumSenin baskıcı tavrın bunu yalana itiyor güvensizlik kaynağı sensin serbest bırak madem oyun bağımlısı bir gör bakalım böyle yaparsan seni her türlü kandırır
pubg erkeklerin vazgeçilmezi :)Kumar değil ama oyunda techizat alıyor parayla ve para kazanıyor oyundan. Para kazanmadan oynadığı online oyunlar da var pubg gibi
Belki sınav stresi geçince bırakır diyordummBenim eşim de bekarlığında oynuyormuş evlendik hala oynuyor bağımlı resmen. Yani degismiyolar
Aslında çok haklısınız ama rahatsız olduğumuz ve sürekli tekrarladığı hatalara karşı nasıl davranmak gerekiyor?Unutma saklarsan hırsız olur, çok söylersen arsız olur. Ona bu şekilde yaklaşırsan yalana teşvik edersin. Rahat bırak, rahat bırak ki onu tanıyabilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?