Çok kızgınım ve kırgınım

Misdenizhavasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
12
0
1
30
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1 yıldır Nişanlıyım 5 yıldır görüşüyoruz. Nişanlıma çok kırgınlıklarım var ailesiyle ilgili olsun kendi yaptıkları vs. Birikmiş çok şeyim var. Daha önce bazı konularda çok güvenimi sarmıştı. Onu çok sevdiğim halde bazen suratını bile görmek istemiyorum o an nefret ediyorum hatta.Sürekli tlfnda bir şeylerle uğraşıyor gizli gizli. Bi bakıyorum yeni bir oyun oynuyo ve benzeri, sorunca saklıyor. Daha önce oyun bağımlısı olmuştu küsmüştüm bir daha oyun oynamicam vaktimi israf etmicem demişti onun üstüne bu kaçıncı oyun yükleyişi. Hep ben yakalıyorum hep gizliyor yalan söylüyor oynamıyorum diye. Her seferinde bu son, bi daha senden bir şey saklamicam diyor hep saklıyor, sürekli yeni bir şey. Artık ona güvenim kalmadı inanın. 1 oyun oynamak için izin istemişti tamam demiştim, onu oynarken yenilerini yüklemiş sorunca da beni kandırıyor. Artık oynamasını geçtim beni sürekli kandırmasından bıktım. Hiç güvenim kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Yerinizde olsam yol yakinken donerim. Simdi 3 gun uzulursunuz ama evlenince her gun uzulursunuz. Boyle bir adamla evlilik olmaz.

Pek çok iyi tarafı var vazgeçemiyorum.

Yalan soylemesi mi? Telefonunu saklamasi mi? Daha once guveninizi sarsmis. Ailesi ile ilgili de kirginliklariniz varmis.
Guvenin olmadigi bir iliskide guvene dayali bir evlilik olmaz. Hayat sizin hayatiniz insanlar tercihleri ile yasar.

Senin baskıcı tavrın bunu yalana itiyor güvensizlik kaynağı sensin serbest bırak madem oyun bağımlısı bir gör bakalım böyle yaparsan seni her türlü kandırır

Unutma saklarsan hırsız olur, çok söylersen arsız olur. Ona bu şekilde yaklaşırsan yalana teşvik edersin. Rahat bırak, rahat bırak ki onu tanıyabilesin.

Diğer üyelerinde belirttiği gibi, bu gibi insanlarla şimdi uğraşabilirsiniz ama evlendikten sonra zor olur. bir kez daha düşünün derim.

Senin baskıcı tavrın bunu yalana itiyor güvensizlik kaynağı sensin serbest bırak madem oyun bağımlısı bir gör bakalım böyle yaparsan seni her türlü kandırır
Sanırım öyle... Beni kandırdığı için zaten bu kadar kızıyorum, ilk zamanlarda oyun oynamaktan çalışmıyor benle ilgilenmiyor diye kızıyordum ama işte böyle olduk, artık ne yapacağım bilmiyorum

Kumar değil ama oyunda techizat alıyor parayla ve para kazanıyor oyundan. Para kazanmadan oynadığı online oyunlar da var pubg gibi
pubg erkeklerin vazgeçilmezi :)

şöyle diyim, ben mesela rahatsız olmuyorum. erkek arkadaşım canı sıkılınca açıp oynuyor. bazen saatlerce bazen kısa süre. ben sıkılırsam yanında o oynarken aklını dağıtıyorum mecbur bırakıyor oyunu

erkek kafası neticede, içlerinde hala ergen çocuklar var. azıcık bırakmak lazım. belki siz üzerine gidiyorsunuz diye inadına devam ediyor.
dediğim gibi aklını dağıtmayı deneyin, oynarken gidin sarılın öpün. o zaman da bırakmıyosa başka tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…