Kendi sütümü verince cok güzel akiyo ama bebelac mama akmiyo.Aptamil kullandim ondada boyle bi sorun yasamadim.Değiştir bence kokması saçma...bi de bebeğin kaç aylık,her biberonun bebeğin ayına göre uçları var,mesela dört aylıksa dört aylık için biberon ucu almalısın,kullandığının deliği küçük olabilir
Bu ikinci kutum ayri yerlerden aldim ikisindede ayni sorunlari yasadim.Acaba mamanin kendi markasimi iyi deilÇöpe atmalısın ve kutunun arkasındaki numarayı arayıp bunu hemen bildirmelisin. Similac tavsiye ederim
Bence müşteri hizmetlerini ara. neden devam sütü veriyorsun?Bu ikinci kutum ayri yerlerden aldim ikisindede ayni sorunlari yasadim.Acaba mamanin kendi markasimi iyi deil
Emmedigi icin sütüm yok .Ek gidada yemiyor devam sutu iciyo sadeceBence müşteri hizmetlerini ara. neden devam sütü veriyorsun?
Bu ikinci kutum ayri yerlerden aldim ikisindede ayni sorunlari yasadim.Acaba mamanin kendi markasimi iyi deil
Simdi kendi sitesine baktim hep sikayet ayni erimiyor ve kopukleniyo diye.Cok fazla sikayet yazilmis napim degistireyimmj mama markasinibu mevsimde başıma günlük sütte çok geldii farklı dükkanlardan aldığım süt bozuk çıkmıştı.
dağıtıcıda sorun olabilir ya da başka bir şeyde.
ama koku varsa o süte güvenmezdim ben.
Similac kullan derim o zamanEmmedigi icin sütüm yok .Ek gidada yemiyor devam sutu iciyo sadece
Simdi kendi sitesine baktim hep sikayet ayni erimiyor ve kopukleniyo diye.Cok fazla sikayet yazilmis napim degistireyimmj mama markasini
Farkli yerlerden aldim sonuc ayni.Sitesine baktim hep ayni sikayetBende bebelac kullanıyorum fakat köpüklenme yada kötü kokuyla karşılaşmadım belki satın aldığınız yer gerektiği gibi muhafaza etmemiştir ve ürün bozulmuştur birde farklı yerden alarak deneyin derim.
Allah allah bir anlam veremedim inanınki şaşırdım kaldım acaba mama içeriğindenmidir farklı bir ürünemi geçsekFarkli yerlerden aldim sonuc ayni.Sitesine baktim hep ayni sikayet
iz memnunsaniz devam edin ama yuzlerce sikayet mesaji vardi.Demekki bi tek bnm aldigim paketlerde yok bu sorun.Ben Netten aptamil siparisi verdim bileAllah allah bir anlam veremedim inanınki şaşırdım kaldım acaba mama içeriğindenmidir farklı bir ürünemi geçsek
Anladım dediğiniz gibi kokuyla ve anormal bir köpürmeyle karşılaşmadım eğerki karşılaşırsam yandık demektir bebeğime aptamili ve golden goat ı içeremedimiz memnunsaniz devam edin ama yuzlerce sikayet mesaji vardi.Demekki bi tek bnm aldigim paketlerde yok bu sorun.Ben Netten aptamil siparisi verdim bile
Bende almıştım balik yemi gibi kokuyor ve dediğimiz gibi çok fazla köpürme var . demekki sadece bende değilmiş bu şikayet . ben sadece anne sütu veriyordum. Disari ciktigimda emzirme sorunu yasarsam diye yanıma alıyordum ama bebelactan hiç memnun kalmadım.iz memnunsaniz devam edin ama yuzlerce sikayet mesaji vardi.Demekki bi tek bnm aldigim paketlerde yok bu sorun.Ben Netten aptamil siparisi verdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?