Bebek Beslenmesi Cok Köpüren DEVAM SÜTÜ.YARDIIIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Kizlar Bebelac 2 kullaniyorum erimiyo ve cok köpük oluyo ustü.Yarısı zaten köpük ve erimiyo .Kizim biberonu ceekiyo ama gelmiyo.Bide Cok pis kokuyo kullanipta bu tür sikayeti olan varmi acaba.Mamayimi degistirsem

devam sütü kullanmadım ama pis kokuyorsa kesin bozulmuştur.

Çöpe atmalısın ve kutunun arkasındaki numarayı arayıp bunu hemen bildirmelisin. Similac tavsiye ederim

Değiştir bence kokması saçma...bi de bebeğin kaç aylık,her biberonun bebeğin ayına göre uçları var,mesela dört aylıksa dört aylık için biberon ucu almalısın,kullandığının deliği küçük olabilir

Kendi sütümü verince cok güzel akiyo ama bebelac mama akmiyo.Aptamil kullandim ondada boyle bi sorun yasamadim.

Çöpe atmalısın ve kutunun arkasındaki numarayı arayıp bunu hemen bildirmelisin. Similac tavsiye ederim
Bu ikinci kutum ayri yerlerden aldim ikisindede ayni sorunlari yasadim.Acaba mamanin kendi markasimi iyi deil

Bu ikinci kutum ayri yerlerden aldim ikisindede ayni sorunlari yasadim.Acaba mamanin kendi markasimi iyi deil

bu mevsimde başıma günlük sütte çok geldii farklı dükkanlardan aldığım süt bozuk çıkmıştı.

dağıtıcıda sorun olabilir ya da başka bir şeyde.

ama koku varsa o süte güvenmezdim ben.

Simdi kendi sitesine baktim hep sikayet ayni erimiyor ve kopukleniyo diye.Cok fazla sikayet yazilmis napim degistireyimmj mama markasini

Simdi kendi sitesine baktim hep sikayet ayni erimiyor ve kopukleniyo diye.Cok fazla sikayet yazilmis napim degistireyimmj mama markasini

devam sütleri konusunda bilgim yok maalesef hiç kullanmadım.
ama kokan şeyi ben olsam değiştirirdim.
belki o markayı kullanan arkadaşlar daha faydalı yorum yazarlar :)

Bende bebelac kullanıyorum fakat köpüklenme yada kötü kokuyla karşılaşmadım belki satın aldığınız yer gerektiği gibi muhafaza etmemiştir ve ürün bozulmuştur birde farklı yerden alarak deneyin derim.

Farkli yerlerden aldim sonuc ayni.Sitesine baktim hep ayni sikayet

Allah allah bir anlam veremedim inanınki şaşırdım kaldım acaba mama içeriğindenmidir farklı bir ürünemi geçsek
iz memnunsaniz devam edin ama yuzlerce sikayet mesaji vardi.Demekki bi tek bnm aldigim paketlerde yok bu sorun.Ben Netten aptamil siparisi verdim bile

iz memnunsaniz devam edin ama yuzlerce sikayet mesaji vardi.Demekki bi tek bnm aldigim paketlerde yok bu sorun.Ben Netten aptamil siparisi verdim bile
Anladım dediğiniz gibi kokuyla ve anormal bir köpürmeyle karşılaşmadım eğerki karşılaşırsam yandık demektir bebeğime aptamili ve golden goat ı içeremedim

Bende almıştım balik yemi gibi kokuyor ve dediğimiz gibi çok fazla köpürme var . demekki sadece bende değilmiş bu şikayet . ben sadece anne sütu veriyordum. Disari ciktigimda emzirme sorunu yasarsam diye yanıma alıyordum ama bebelactan hiç memnun kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…