Kızımı mamadan kestim

Rojininannesi_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
48
-1
16
23
2 buçuk yaşında kizim var mamadan kestim Pirinc unu veriyordum biberonda kestim yemek yiyip yatıyor sabahlari 5 6 gibi kalkıp yemek yiyip geri yatıyor normalde börek kizartirim bir gün patates kizartirim bir gün ev yapımı kek bir gün pisi bir gün tost veririm ama bugün şansa evde bir şey kalmadı alışveriş de yapmadım yarın yapicam da bu geceyi nasıl atlatayim ne vereyim bilmiyorum bir de hep kızartma hamur türü vermek istemiyorum öneri tarifleriniz var mı
Tabi bir de hamileyim çok şükür

2 buçuk yaşında kizim var mamadan kestim Pirinc unu veriyordum biberonda kestim yemek yiyip yatıyor sabahlari 5 6 gibi kalkıp yemek yiyip geri yatıyor normalde börek kizartirim bir gün patates kizartirim bir gün ev yapımı kek bir gün pisi bir gün tost veririm ama bugün şansa evde bir şey kalmadı alışveriş de yapmadım yarın yapicam da bu geceyi nasıl atlatayim ne vereyim bilmiyorum bir de hep kızartma hamur türü vermek istemiyorum öneri tarifleriniz var mı
Yumurta haşlayın, omlet yapın. Peynir, zeytin vs var mı öyle yesin

2,5 yaşında pirinç unu
iyiki kesmisiniz.benimde 2,5 yaşında çocuğum var. Normal kahvaltı verebilirsiniz. Bazen pankek yada krepde yapiyorum yumurta peynir zeytin bal domates salatilik gibi. Sürekli kek börek patates pek iyi olmaz
kaç kilo acaba ?

Kizartma pişi pirinc unu bunlar hiç faydalı seyler degil neden veriyorsunuz anlamadim yumurta varsa omlet yapin haslama yumurta yapin o da olmadi badem unu ile yumurtayla pankek yapin hic birsey olmadi 1 tabak tarhana corbasi icsin kahvaltida birsey yoksa

Kizartma pişi pirinc unu bunlar hiç faydalı seyler degil neden veriyorsunuz anlamadim yumurta varsa omlet yapin haslama yumurta yapin o da olmadi badem unu ile yumurtayla pankek yapin hic birsey olmadi 1 tabak tarhana corbasi icsin kahvaltida birsey yoksa
Yok gidip alışveriş yaptım aldım bugün herşeyi ama ne kadar zorlasam da yumurta olsun krep olsun yemiyor öğle yemeğinde sıkıntı yok bulgur pilavı bile yiyor ama sabah kahvaltısı çok zor hiçbir şey yemiyor

2,5 yaşında pirinç unu
iyiki kesmisiniz.benimde 2,5 yaşında çocuğum var. Normal kahvaltı verebilirsiniz. Bazen pankek yada krepde yapiyorum yumurta peynir zeytin bal domates salatilik gibi. Sürekli kek börek patates pek iyi olmaz
kaç kilo acaba ?
Kızım 2 buçuk yaşında 13 kilo 14 du 13 e düştü doktoru aburcuburu kes dedi kestim uyku saatini düzene soktum 10 da yatıyor çok şükür biberonu unuttuğu için artık 10 dan 10 a kadar kesintisiz yatıyor yemek istemiyor biberonu da çok zor kestim valla ayakta sallanmaktan kesemedim çok da hiperaktif evde de hem tek çocuk hem de kalabalığız elimden geldiğince düzene sokmaya çalışıyorum çok şükür artık sabah 5 de kalkmıyor alıştı ama işte yinede herşeyi yesin istiyorum

Peynir, yumurta verin. Güzel bir omlet yapın mesela. Normal kahvaltı yapmıyor mu?
Yok onceden haslasam yumurta yerdi şimdi çok yemiyor canı isterse genelde ekmek arası börek kek poğaça patates gibi şeyleri seviyor peynir olarak böyle kadar peyniri cecil falan değişik gelen şeyleri yiyor yoğurt yoğurt ekmek asla yemez makarnayı falan yoğurtlu yapsam ancak genelde bu aralar meyhane pilavı seviyor bulgurlu ne yapsam alistiraam bilmiyorum herşeyin tadına bakıp kendi seciyor

Yok gidip alışveriş yaptım aldım bugün herşeyi ama ne kadar zorlasam da yumurta olsun krep olsun yemiyor öğle yemeğinde sıkıntı yok bulgur pilavı bile yiyor ama sabah kahvaltısı çok zor hiçbir şey yemiyor
Ben size bizim tarifi vereyim onu deneyin birde. Karabugday unundan yapilmis tarhanam var ( siz elinizdekini yapabilirsiniz) bir parca tereyagi yarim cay bardagi su ile 1 tatli kasigi tarhanayi pisiriyorum icine tereyag ariyorum sonrasa yumurta kirip piserken karıştırıyorum veya cirpiyorum. Hem kati hem akiskan arada bir kivam oluyor bence deneyin. Tabi sizinki kac aylik bilmiyorum tarhana icindeki herseyi tadim yapti mi siz ona gore bakarsiniz.

Duzeltme 2.5 yasindaymis size bu tarif basit kaçabilir ama severse yer belki de

Ben size bizim tarifi vereyim onu deneyin birde. Karabugday unundan yapilmis tarhanam var ( siz elinizdekini yapabilirsiniz) bir parca tereyagi yarim cay bardagi su ile 1 tatli kasigi tarhanayi pisiriyorum icine tereyag ariyorum sonrasa yumurta kirip piserken karıştırıyorum veya cirpiyorum. Hem kati hem akiskan arada bir kivam oluyor bence deneyin. Tabi sizinki kac aylik bilmiyorum tarhana icindeki herseyi tadim yapti mi siz ona gore bakarsiniz
Deniycem benim kziim evde yoğurt çorbası yapardım onu severdi şehriyeli artık onu da yemiyir ama deniycem bunu çok teşekkürler

Ben size bizim tarifi vereyim onu deneyin birde. Karabugday unundan yapilmis tarhanam var ( siz elinizdekini yapabilirsiniz) bir parca tereyagi yarim cay bardagi su ile 1 tatli kasigi tarhanayi pisiriyorum icine tereyag ariyorum sonrasa yumurta kirip piserken karıştırıyorum veya cirpiyorum. Hem kati hem akiskan arada bir kivam oluyor bence deneyin. Tabi sizinki kac aylik bilmiyorum tarhana icindeki herseyi tadim yapti mi siz ona gore bakarsiniz.

Duzeltme 2.5 yasindaymis size bu tarif basit kaçabilir ama severse yer belki de
Şu ekliyormusunuz ustune

Back
X