• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korktum kızlar bir bakın :((

selam,

Allah hayir eylesin canim.

evet bende kötü rüya anlatilmasin diye biliyoum ve kalktiginda suya anlatilmaliymis.
benim rüyalarimin cogu gercek olur...

mesela kardesim bir kere arabami almisti ve getirmedi o aksam dedi uzak yerde tamire verdim ariza cikti...meger araba kulanilmaz hale gelmisti ve götürmüs eskiciye satmak zorunda kalmis..rüyamda görmüstüm birseyleri gizliyor diye.(canim kardesim suan uzakta baska ülkede:5:)

Dua et canim Allah hayira kilsin rüyani.

bizde ölü diri getirir derler
yani misafir gelecek gibi bir anlamı var
bence olumlu düşün
Allah ın izniyle hiçbirşeycikler olmaz

Kızlar bu gece rüyamda çok tuhaf şeyler gördüm çok korktum ve hala korkuyorum :18:
Böyle okul bahçesi gibi hiç bilmediğim biryer de bir sürü kefenli insanlar vardı. Morgmuş güya. Ve geceydi. Sonra böyle sıra sıra bölümler var binanın altında.
babaannem annem ve ben giriyoruz orda bi yere. Mevlüt okuyorlar. Mevlüt okunan kişiyi getirdiler ortaya koydular kimse ağlamıyor başında falan ölü kadındı irice bişiydi. Beyaz tenli bir kadındı kızları seviniyordu maaşı bize kaldı diye. Çok tuhaftı çok korktum gerçek gibi yaşadım ya :43:
Tamam bir gün bizde öleceğiz elbette ama böyle bir sürü kefenli falan görünce :43:
Çok kötü hissediyorum kendimi. Annemler de memlekete gidicez diye tutturdular gitmeyin diyorum dinlemiyorlar:43:
Ne anlama gelir ki kötüye yormuyorum ama çok etkiledi beni :14::14:

Cnm bana da rüyanda bi msj var gibi geldi...Acaba şu sıralarda biraz maneviyattan uzaklaşmış olabilirmisin...Rüyandaki ölüler sana ölümü unutmaman gerektiğini mevlit okunması ise dua okuman gerektiğinin mesajı olabilir.Yanlış anlama sonuçta hiçbirimiz dört dörtlük dini vecibelerimiizi yerine getirmiyoruz bu bi gerçek.Bazen tamamen dünya işlerine kapılınca Allah tarafından rüyalarımızda ikaz ediliriz..Mesela ben rüyamda kendimi mayolu gördümmü bilirimki bi kabahatim var.Biraz dua oku.Arkadşların dediği gibi de kötü rüyaları kimseye anlatma.Babanem rahmetli hep kötü rüya gördünmü ya suya anlat yada sabah kalkar kalkmaz bir soğanı 2.ye kesip evin dışına at derdi.Rüyadaki acı onunla gitsin diyeymiş.

alacakaranlık şeysi gibi oldu: bir tane de ben anlatayım.
Ben lohusayken bana çok uğruyorlardı. Bir gece rüyamda rahmetli annemi gördüm. O ben hamileyken vefat etmişti. Neyse anneme oğlumu gösterdim, sevdi okşadı. Sonra birden uyandım. Oğluma bakayım dedim. Ağustos sıcağında üstünde battaniye vardı. Kocama sordum, hatta üstüne gittim yok kabul etmedi. O örtmemiş.

bence de kötü rüyaları anlatmayın, hayırlısı olsun diye dua edin sadece canım belki bilinçaltına attığın bir görüntü vardır etkilenmiş olduğun...
bu sebeple böyle bişey görmüş olabilirsin
ayrıca her rüyada anlam aramak da doğru değil
illaki bişeyler ifade ediyolar diye bişey yok

Hayır olsun inşaALLAH.Bence de kötü rüyaları anlatmayın.Bunu bir kaç gün önce öğrendim yaşadığım kötü bir olayla.Rüyamda muhabbet kuşumun ayağının kırıldığını gördüm.Sabah kalkıp anlattım bizimkilere.Akşam gerçekten kırıldı:(((
Araştırdım biraz bu konuyu.Meğer kötü rüya anlatılırsa gerçek olur diye bir hadis bile varmış.Bir daha anlatmak mı?Tövbe.
Hatta iyi rüyaları anlatırken bile anlatacağın insanın iyiye yorması önemliymiş.

oyy kıyamam muhabbet kuşuna geçmiş olsun
o bahsettiğin hadis şöyle,
sahabilerde biri peygamber efendimizin yanına geliyor ve "sana rüyamı anlatmak istiyorum" diyor
peygamber efendimiz de:"benden önce başkasına anlattın mı?" diye soruyor
o da :"evet, arkadaşıma anlattıım" diyor
peygamber efendmz:"senin rüyan yorumlanmış" diyor

yani rüyanızı ilk kime anlattığınıza dikkat edin, o kişinin aklından gecen düşünce veya yaptığı yorum çok önemli
bu yüzden özellikle kötü rüyaları anlatmayın
dua edin yalnızca:34:

Son düzenleme:
oyy kıyamam muhabbet kuşuna geçmiş olsun
o bahsettiğin hadis şöyle,
sahabilerde biri peygamber efendimizin yanına geliyor ve "sana rüyamı anlatmak istiyorum" diyor
peygamber efendimiz de:"benden önce başkasına anlattın mı?" diye soruyor
o da :"evet, arkadaşıma anlattıım" diyor
peygamber efendmz:"senin rüyan yorumlanmış" diyor

yani rüyanızı ilk kime anlattığınıza dikkat edin, o kişinin aklından gecen düşünce veya yaptığı yorum çok önemli
bu yüzden özellikle kötü rüyaları anlatmayın
dua edin yalnızca:34:
[/QUOTE]

Sağol arkadaşım.Bir kaç gündür hayvanın başına gelmeyen kalmadı.Dün de veteriner olacak adam gagasını öyle derinden doğradı ki damarı kesildi hayvanın.Kanlar içinde görünce iyice kötü oldum.Bir aksilik var ama anlamadım gitti.

Hadise gelince sözünü ettiğim buydu,evet.Başkalarının da okuması açısından iyi olmuş yazdığın.Teşekkürler.

Back
X