- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Bronzlaşmak şart orda demeki hatta hayatt kalmak için zenci kıvamına gelmek lazim. Geçmiş olsun konu sahibiBeyaz eti tavuk saniyorlar nedir ya hu
Tavuk etinden dolayi mi saldirmis sence.
Baska turlu bir tehdit hissetmis olamaz mi?
Belgeselerde ilimli gorunuyorlar garip geldi.
Evett bu kdar vardı şimdi görünce bile tekrar elim ayağım titredi bi de ısırdıkça dibe çekiyor yüzme bilmesem boğardı beni ordaBöyle bişey miydi ? Ayy zaten deniz hayvanlarından korkuyorum iyice korktum şimdi..Çok geçmiş olsun
İnsan varlığı saat 8den sonraOlabilir tabi, bilemem deniz canlıları uzmanı değilim ancak maalesef o bölge turizme açık.
Nesli tükenmekte olan bazı fokların (Akdeniz foku idi sanırım bilemeyeceğim) gezdiği Anamur-Gazipaşa arası da aynı şekilde turizme açık mesela.
insan varlığı akşam saat 8den sonra tehdit oluşturuyormuş zaten insanlardan çok korkar gündüz sahile yaklaşmazlarmış ama insanlar tavuk etiyle besleye besleye alıştırmışlar ve beyaz ete karşı koşullanmaya başlamışlarTavuk etinden dolayi mi saldirmis sence.
Baska turlu bir tehdit hissetmis olamaz mi?
Belgeselerde ilimli gorunuyorlar garip geldi.
Nee boylemiydi buyukluguEvett bu kdar vardı şimdi görünce bile tekrar elim ayağım titredi bi de ısırdıkça dibe çekiyor yüzme bilmesem boğardı beni orda
İlk ısırdığı an fotosunu çekmedim ama bu hastaneden çıktığımdaki fotosu yine de tam net olmamakla beraber diş izleri biraz belliCarettaların dişi var mıymış?
Ben onları dişsiz sanıyordum.
Evet canım bende anamurdayım burdada çok var ozellikle akşamları minik minik yavruları var çok tatlılar :))Olabilir tabi, bilemem deniz canlıları uzmanı değilim ancak maalesef o bölge turizme açık.
Nesli tükenmekte olan bazı fokların (Akdeniz foku idi sanırım bilemeyeceğim) gezdiği Anamur-Gazipaşa arası da aynı şekilde turizme açık mesela.
Nasil degmisti iz kaldi ilk defa duyuyormÇok geçmiş olsun. Banada deniz anası degmisti sırtıma iz kaldı yok öyle bir acı ama yaktı resmen.
Ayy belli canım diş izleri çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun..İlk ısırdığı an fotosunu çekmedim ama bu hastaneden çıktığımdaki fotosu yine de tam net olmamakla beraber diş izleri biraz belli
Bu büyüklükte bir kaplumbağanın ısırdığı şeyi direkt koparıyor olması lazım, pek çok belgesel izledim.Evett bu kdar vardı şimdi görünce bile tekrar elim ayağım titredi bi de ısırdıkça dibe çekiyor yüzme bilmesem boğardı beni orda
Hiç koparıldığı görülmemiş canım antalyada geçen ay ısırmış 10 kişiyi deniz anası sanıyorlarmış beyaz tenlileri..Bu büyüklükte bir kaplumbağanın ısırdığı şeyi direkt koparıyor olması lazım, pek çok belgesel izledim.
Belgesel izlerken Carettaların dişlerinin olmadığı çene gücü ve ağzındaki çıkıntılar sayesinde ısırdıklarını kaçırmışsınız izlemeye devam edin :)Bu büyüklükte bir kaplumbağanın ısırdığı şeyi direkt koparıyor olması lazım, pek çok belgesel izledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?