çok korkunçtu çooookkkk

Geçen sene gittiğimiZde hiç böyle bir şey duymadık fakat bu sene ne hikmetse hayvancıklar saldurmaya başlamışlar.

Tavuk etinden dolayi mi saldirmis sence.

Baska turlu bir tehdit hissetmis olamaz mi?

Belgeselerde ilimli gorunuyorlar garip geldi.

Olabilir tabi, bilemem deniz canlıları uzmanı değilim ancak maalesef o bölge turizme açık.
Nesli tükenmekte olan bazı fokların (Akdeniz foku idi sanırım bilemeyeceğim) gezdiği Anamur-Gazipaşa arası da aynı şekilde turizme açık mesela.

Ay gerçekten korku filmi gibi
Katil caretta carettalar
Bak hiç yakışmıyor da
Profil resminiz de pek tatlı bu arada

İnsan varlığı saat 8den sonra
Tavuk etinden dolayi mi saldirmis sence.

Baska turlu bir tehdit hissetmis olamaz mi?

Belgeselerde ilimli gorunuyorlar garip geldi.
insan varlığı akşam saat 8den sonra tehdit oluşturuyormuş zaten insanlardan çok korkar gündüz sahile yaklaşmazlarmış ama insanlar tavuk etiyle besleye besleye alıştırmışlar ve beyaz ete karşı koşullanmaya başlamışlar

Evett bu kdar vardı şimdi görünce bile tekrar elim ayağım titredi bi de ısırdıkça dibe çekiyor yüzme bilmesem boğardı beni orda
Nee boylemiydi buyuklugu
Cook gecmis olsn resmen bir travma atlatmissiniz.
Umarim tez vakitte unutursunuz bu korkunç olayi ve birdaha boyle bisey yazamazsiniz

Evet canım bende anamurdayım burdada çok var ozellikle akşamları minik minik yavruları var çok tatlılar :))
Ama bizim burdakiler saldırmıyor hiç duymadım Ayy Allah korusun..

Bu büyüklükte bir kaplumbağanın ısırdığı şeyi direkt koparıyor olması lazım, pek çok belgesel izledim.
Belgesel izlerken Carettaların dişlerinin olmadığı çene gücü ve ağzındaki çıkıntılar sayesinde ısırdıklarını kaçırmışsınız izlemeye devam edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…