çok korkunçtu çooookkkk

Cok gecmis olsun ya benimde denize girerken en buyuk korkum bu balik isirirmi derdi... baska hastaneye de gidin ilk defa boyle bisey duyuyorum o yuzden ne etkisi vardir bilmiyorum

Cok gecmis olsun ya benimde denize girerken en buyuk korkum bu balik isirirmi derdi... baska hastaneye de gidin ilk defa boyle bisey duyuyorum o yuzden ne etkisi vardir bilmiyorum
Yarın merkezde başka bir doktora daha görüneyim o zaman tatilim de berbat oldu ne yapsam hiç bilmiyorum..

Haklısınız biraz öyle anlaşılmış ama şöyle demek istemiştim hani o yoğunluğun kalabalığın içinde cesaret edip tek bir kişiye saldırması garip,ben veya bir başkası kimsenin canı yanmasın..

Belgesel izlerken Carettaların dişlerinin olmadığı çene gücü ve ağzındaki çıkıntılar sayesinde ısırdıklarını kaçırmışsınız izlemeye devam edin :)
Dişleri var demiş miyim? Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin siz bence.. Asıl siz diş izleri demişsiniz.

Dişleri var demiş miyim? Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin siz bence.. Asıl siz diş izleri demişsiniz.
Yani bu büyüklükte birşey dişleri olsaydı evet koparırdı ama dişleri olmaması ve sadece ağzındaki dişimsi çıkıntılar sayesinde bastırıyor olması nedeniyle koparamıyor bacağımın fotoğrafını paylaştım diş izi dediğim şeyleri görebilirsiniz abarttığımı da düşünüyor olabilirsiniz ben yaşadığımı ve gördüğümü biliyorum umarım bir önlem alınır hem hayvanların hem de insanların sağlığı için ve kimse böyle yaşamaz

Gecmis olsun demekki havuz en mantiklisi denizden sogudum çok korkarim boyle seylerden..

Abovvv caretta saldırısınıda ilk kez duydum bende bu sene fethiyede paraşütle atladığımda eğitmen göstermişti denizdeki carettaları.yani okadar yüksekten bile görülcek kadar büyüklerdi yani. Gercekten korkunç olsa gerek çokkk geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Yalnız kuduz aşısı neden yapıldı anlamadım, kuduz memelilerde olur.

Oy hakikaten çok korkunç Çok geçmiş olsun daha önce duymadım böyle bir şey.

Bana da deniz anası çarpmıştı o da yakıyor yani cildini yakıyor gerçekten o nasıl bir acı nasıl bir yanmadır Denizden ürkerim o gün bugündür

İstemsizce kahkaha attım kusura bakmayın hakkınızı helal edin sizi tavuk eti sanmaları falan@(

Hayvanlar alemini su Insanoglundan korumak gerek...

Gecen tvde haberlerde bununla ilgili bi haber yapmislardi.uzman olan adam ciftlesme zamanlarinda bu gibi seylerin olabilecegini soylemisti.korkulucak bisey olmuyomus sonuc olarak.etcil martilari simite alistirmis milletiz biz ne duysam sasirmam yani.sonucta onlarinda ihtiyaclari var.ve eminim oda sizden korkmustur.

Minnos Caretta nin yaptigina bak yahu, cok ciddi tehlike atlatmissin konu sahibi gecmis olsun..

Geçmiş olsun, verdikleri yiyecekler dışında çiftleşme döneminde aşırı saldırgan oluyorlar. Bende kırmızı yanak kaplumbağa var bu dönemde aşırı saldırgan sevdirmiyor bile. 11 yıldır ilk defa bu kadar asabi olduğunu görüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…