- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 35
Yarın merkezde başka bir doktora daha görüneyim o zaman tatilim de berbat oldu ne yapsam hiç bilmiyorum..Cok gecmis olsun ya benimde denize girerken en buyuk korkum bu balik isirirmi derdi... baska hastaneye de gidin ilk defa boyle bisey duyuyorum o yuzden ne etkisi vardir bilmiyorum
Haklısınız biraz öyle anlaşılmış ama şöyle demek istemiştim hani o yoğunluğun kalabalığın içinde cesaret edip tek bir kişiye saldırması garip,ben veya bir başkası kimsenin canı yanmasın..Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Ancak sürekli neden o kadar insandan beni buldu diye tekrarladığınızı anlayamadım
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın gitsin başkalarını ısırsın gibi olmuş
Dişleri var demiş miyim? Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin siz bence.. Asıl siz diş izleri demişsiniz.Belgesel izlerken Carettaların dişlerinin olmadığı çene gücü ve ağzındaki çıkıntılar sayesinde ısırdıklarını kaçırmışsınız izlemeye devam edin :)
Yani bu büyüklükte birşey dişleri olsaydı evet koparırdı ama dişleri olmaması ve sadece ağzındaki dişimsi çıkıntılar sayesinde bastırıyor olması nedeniyle koparamıyor bacağımın fotoğrafını paylaştım diş izi dediğim şeyleri görebilirsiniz abarttığımı da düşünüyor olabilirsiniz ben yaşadığımı ve gördüğümü biliyorum umarım bir önlem alınır hem hayvanların hem de insanların sağlığı için ve kimse böyle yaşamazDişleri var demiş miyim? Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin siz bence.. Asıl siz diş izleri demişsiniz.
Çok geçmiş olsun. Yalnız kuduz aşısı neden yapıldı anlamadım, kuduz memelilerde olur.Hanımlar merhabalar bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum. Muğla Dalyanda İztuzu plajı var bilen bilir muhteşem bir doğal güzelliği var. Arkası ağaçlık dağların içinde plajı tamamen kum denizi 50 metre ilerlenilse bile derinleşmiyor caretta carettaların yumurta bırakma bölgesi aynı zamanda. Bugün oradaydık pazar olması dolayısıyla da inanılmaz kalabalıktı. Sahilin uzunluğu 5 km var neredeyse 2000 kişi vardık denizde. Birden nasıl oldu anlamadım daha derine bile açılmamışken bir dev carettanın saldırısına uğradım o kadar insanın içinde gelip veni buldu. Ömrümde en çok korktuğum an buydu sanırım ısırdı çığlık çığlığa kaçmaya çalışırken tekrar ısırdı ve ben çok çırpınıp bağırınca gitti Denizden çıktığımda ise bacağımın iki yeri felaket kanıyordu diş izleri vardı. Hemen orda krem ve batikon yaptılar devlet hastanesine gönderdiler orada da tetanoz ve kuduz aşısı yaptılar. O kadar insanın içinde beni bulmasına mı üzüleyim yoksa canımın aşırı yanmasına mı bilemedim. Hastanede bize dediler ki bu carettaları tavuk etine alıştırmışlar ve onlar da beyaz tenlileri tavuk eti sanarak saldırıyormuş. Ben şu an halen tedirginim bu olayı benden başka yaşayan oldu mu tetanoz ve kuduz aşıları yeterli midir?
Bilmiyorum önlem amaçlı sanırım yani o an verem aşısı yapacağız deseler bile sorgulamazdımÇok geçmiş olsun. Yalnız kuduz aşısı neden yapıldı anlamadım, kuduz memelilerde olur.
İstemsizce kahkaha attım kusura bakmayın hakkınızı helal edin sizi tavuk eti sanmaları falan@(Hanımlar merhabalar bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum. Muğla Dalyanda İztuzu plajı var bilen bilir muhteşem bir doğal güzelliği var. Arkası ağaçlık dağların içinde plajı tamamen kum denizi 50 metre ilerlenilse bile derinleşmiyor caretta carettaların yumurta bırakma bölgesi aynı zamanda. Bugün oradaydık pazar olması dolayısıyla da inanılmaz kalabalıktı. Sahilin uzunluğu 5 km var neredeyse 2000 kişi vardık denizde. Birden nasıl oldu anlamadım daha derine bile açılmamışken bir dev carettanın saldırısına uğradım o kadar insanın içinde gelip veni buldu. Ömrümde en çok korktuğum an buydu sanırım ısırdı çığlık çığlığa kaçmaya çalışırken tekrar ısırdı ve ben çok çırpınıp bağırınca gitti Denizden çıktığımda ise bacağımın iki yeri felaket kanıyordu diş izleri vardı. Hemen orda krem ve batikon yaptılar devlet hastanesine gönderdiler orada da tetanoz ve kuduz aşısı yaptılar. O kadar insanın içinde beni bulmasına mı üzüleyim yoksa canımın aşırı yanmasına mı bilemedim. Hastanede bize dediler ki bu carettaları tavuk etine alıştırmışlar ve onlar da beyaz tenlileri tavuk eti sanarak saldırıyormuş. Ben şu an halen tedirginim bu olayı benden başka yaşayan oldu mu tetanoz ve kuduz aşıları yeterli midir?
İnsanların suçu bence
Carettaları köpek yaptılar yahu saçmalık
Ben de fethiyedeyken dalyan turuna gittim adam oltaya yengeç taktı tüm kaplumbağalar köpek gibi yemin peşinden koştu bu nedir dedim
Geçmiş olsun bu arada resmi gördüm bayağı ısırmış
Kuduz memeli hastalığı diye biliyorum ama herhalde emin olamadıkları için yaptılarGecmis olsun onlar da kuduz oluyor muymus
Gecen tvde haberlerde bununla ilgili bi haber yapmislardi.uzman olan adam ciftlesme zamanlarinda bu gibi seylerin olabilecegini soylemisti.korkulucak bisey olmuyomus sonuc olarak.etcil martilari simite alistirmis milletiz biz ne duysam sasirmam yani.sonucta onlarinda ihtiyaclari var.ve eminim oda sizden korkmustur.Hanımlar merhabalar bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum. Muğla Dalyanda İztuzu plajı var bilen bilir muhteşem bir doğal güzelliği var. Arkası ağaçlık dağların içinde plajı tamamen kum denizi 50 metre ilerlenilse bile derinleşmiyor caretta carettaların yumurta bırakma bölgesi aynı zamanda. Bugün oradaydık pazar olması dolayısıyla da inanılmaz kalabalıktı. Sahilin uzunluğu 5 km var neredeyse 2000 kişi vardık denizde. Birden nasıl oldu anlamadım daha derine bile açılmamışken bir dev carettanın saldırısına uğradım o kadar insanın içinde gelip veni buldu. Ömrümde en çok korktuğum an buydu sanırım ısırdı çığlık çığlığa kaçmaya çalışırken tekrar ısırdı ve ben çok çırpınıp bağırınca gitti Denizden çıktığımda ise bacağımın iki yeri felaket kanıyordu diş izleri vardı. Hemen orda krem ve batikon yaptılar devlet hastanesine gönderdiler orada da tetanoz ve kuduz aşısı yaptılar. O kadar insanın içinde beni bulmasına mı üzüleyim yoksa canımın aşırı yanmasına mı bilemedim. Hastanede bize dediler ki bu carettaları tavuk etine alıştırmışlar ve onlar da beyaz tenlileri tavuk eti sanarak saldırıyormuş. Ben şu an halen tedirginim bu olayı benden başka yaşayan oldu mu tetanoz ve kuduz aşıları yeterli midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?