- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi krizantem_0
arkadaşlar ben 9 aylık evliyim memleketimden çok uzağa gelin gittim.kv ile ayrı evdeyiz ama sadece şi,mdilik.çünkü kv ile birlikte yaşayan kaynım burdan ayrılıyor.kv de yalnız kalmaktan çok korktuğu için bizimle yaşamaya karar verdi.aslında bekar bi oğlu daha var başka şehirde ama memleketinden ayrılmak istemediği için bize yerleşecekmiş.öyle diyor.aylardır bunun koprkusuyla hayatım zehir oldu ve bu kabus gerçekleşti..arkadaşlar çok korkuyorum.bnm kv çok baskın karakterli ve en çok sevdiği şey insanları yönlendirmek herşeye karışır ama herşeye...zaten kv ile aramız 5-6 aydır soğk.ayrı evde olmamıza rağmen hiç başbaşa kalamadık nerdeyse eşimle.bişekilde hep tepemizdeydi.ilk zamanlar yeni gelin iyi niyetiyle idare ettim sonra da ben arayı açmaya başlayınca aramız da açıldı..şimdi ona karşı nefrete doğru giden hislerim var çok soğuttu kendinden asla asla aynı evde yaşamak istemiyorum düşüncesi bile psikolojimi altüst ediyo ama sanırım mecbur kalacağım buna.ve evime geldiği zaman nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.ona karşı negatif duygular had safhada ama bi taraftan da büyüğümüz yani eşimin annesi onla ilgilenmeliyiz.kendimi de sorumlu hissediyorum.evime geldiği zaman onu kırmaktan çok korkuyorum ama bu duygularla nasıln olacak.aynı ortamda bikaç saat bulunmaya bile tahammül edemezken aynı evde nasıl yaşayacağım..bana yardım edin nolur bi fikir verin.çok çaresizim..eşimle yaşamayı işstemek bencillik mi