Cok korkuyorum bi bakın ne olur :(

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
123
Kızlar 22 aralıkta adetim kahverengi geldi yınede bi umut deyıp test yaptım posıtıf cıktı.ardından biri dıjital 2 test daha yaptım hepsınde posıtıf cıktı ben yurtdısında yasıyorum burda bhcg yok sadece dıs gebelik supesınde yapıyolar. 6. Haftadan oncede usg bakılmıyo . Zaten hamılelık boyuncada 2 kez bakılıyo ultrason. Hala kahverengi lekem devam edıyo cok uzuluyorum elımde degıl. Dun dayanamadım aradım burada resmi tatil suan, bi pratısyen hekkme yolladılar adam muayene dahi etmedi yerlesme kanaması dedi yolladı o kadar sinirlerim bozukki akkntı azar azar devam ediyo kahverengi hep sevincim kursagımda kaldıbiliyorum bir suru seyden kaynaklanıyo olabılır bi yerlesme kanaması olmazki sebebi bi fikri olan varmı

Sadece dıs gebelik supen varsa bhcg takibine alınıyosun ıste asırı kanama ve agrın varsa ınanın kımse ınanmaz ama buralarda boyle

Canım üzme kendini bukadar sorun etme herşeyin hayırlısı. Ben gebelik boyunca 9 ay adet görenini bile duydum

Canım üzme kendini bukadar sorun etme herşeyin hayırlısı. Ben gebelik boyunca 9 ay adet görenini bile duydum
Evet bılıyorum ama hep bi doktor kontrolü var en azından anneyi meraklandırmamak adına usg bakılıyo hemen bense hiç bişey bilmeden oylece oturup duruyorum belki suan progesteron baslansa bebegım dusmeyecek ama yokki

Evet bılıyorum ama hep bi doktor kontrolü var en azından anneyi meraklandırmamak adına usg bakılıyo hemen bense hiç bişey bilmeden oylece oturup duruyorum belki suan progesteron baslansa bebegım dusmeyecek ama yokki
Canım ayaklarının altına yastık koyup yat kontrol gününe kadar.zaten pek başka çaren de yok gibi dıruyor

Kanama olduğunda evet progestan veriyorlar burda
Bide ağır kaldırma yorulma cinsellik olmayacak demişti Dr bana
Acaba hapi reçetesiz alma imkânın yokmu orda bi zararı olacağını sanmam progesteron hormonu eksikliğinde oluyormuş kanama zaten dusugu engelliyo

Kahverengi demişssin demekki hala devam eden bir kanama değil canım. Benim acık kırmızı gelmişti hastanede serum verdiler sonra doktor progestan yazmıstı 10 gun yat sadece tuvalet için kalk demişti. Kalkmamaya çalış canım İnşallah sağlıkla kucagına alırsın bebeğini bol bol dua et. İnşallah düzelir

Aminnn arkadasım insallah edıyorum hem kendıme hem tüm gebelere yolladıgın lınklere bakıcam tabi bakmadıgım kaldıysa :) cok tesekkur ederım

Ahhhh nerde be arkadasım bi agrı kesıcıler recetesız mumkun degıl alamazsın Turkıyeme kurban olayım yemınle

Ahhhh nerde be arkadasım bi agrı kesıcıler recetesız mumkun degıl alamazsın Turkıyeme kurban olayım yemınle
Allaha emanetiz hepimiz canim bebisinde öyle
Stres yapma yorulma sen
Kanamam kırmızı olursa git yine sen doktora nasıl düzen anlamak zor

Merhaba, ben gebeliğimi epey geç öğrendim. Bu süre zarfında gebeliğimi bilmediğim için ağır grip filan geçirdiğimden bir sürü antibiyotik iğne yedim. Öğrenene kadar az az 2 ay bu şekilde kanamam olduğu için adet oluyorum sanmıştım. Normal regl gibi olmamasını da iğnelere bağlamıştım. Meğer o kanamalar çatlama ve yerleşme kanamalarıymış. Panik yapmayın bu şekilde kanama olabiliyor yani, belki bendeki gibidir sizdeki kanama da... Devam eder de içiniz rahat etmezse tekrar doktora görünün. İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

hayırlı olsun diyerek başlayım.
kaçıncı haftanızda olduğunuzu biliyormusunuz? özel laboratuvar larda belki bhcg bakılıyordur. baktırmazsanız sağlıklı bir gebelik mi değilmi nasıl anlayacaklar. dış gebelik tanısı için bile bhcg takibi yapılması gerekiyor . yoksa geç kalındığında tüplerin alınması en iyi şey oluyor çünkü iç kanama ile hayati tehlike var. bhcg belli bir seviyeye gelmediği için ultrasonla bakmaya bilirler normal koşullarda ama kanama durumunda bakılması gerekiyor. ayrıca lekelenme ile başlayan hamilelikler sonradan sıkıntısız olarak sağlıklı bir şekilde de ilerleyebiliyor
tatile gelmiş olması üzücü sanırım p.tesiye kadarda size yardımcı olabilecek bir yer yok. yapacağınız en iyi şey ayağa kalkmamaya çalışmak ve stress yapmamak herşey olacağına varıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…