Evet bılıyorum ama hep bi doktor kontrolü var en azından anneyi meraklandırmamak adına usg bakılıyo hemen bense hiç bişey bilmeden oylece oturup duruyorum belki suan progesteron baslansa bebegım dusmeyecek ama yokkiCanım üzme kendini bukadar sorun etme herşeyin hayırlısı. Ben gebelik boyunca 9 ay adet görenini bile duydum
Canım ayaklarının altına yastık koyup yat kontrol gününe kadar.zaten pek başka çaren de yok gibi dıruyorEvet bılıyorum ama hep bi doktor kontrolü var en azından anneyi meraklandırmamak adına usg bakılıyo hemen bense hiç bişey bilmeden oylece oturup duruyorum belki suan progesteron baslansa bebegım dusmeyecek ama yokki
Aynen canım ne yapalım nasipCanım ayaklarının altına yastık koyup yat kontrol gününe kadar.zaten pek başka çaren de yok gibi dıruyor
Aminnn arkadasım insallah edıyorum hem kendıme hem tüm gebelere yolladıgın lınklere bakıcam tabi bakmadıgım kaldıysa :) cok tesekkur ederımKahverengi demişssin demekki hala devam eden bir kanama değil canım. Benim acık kırmızı gelmişti hastanede serum verdiler sonra doktor progestan yazmıstı 10 gun yat sadece tuvalet için kalk demişti. Kalkmamaya çalış canım İnşallah sağlıkla kucagına alırsın bebeğini bol bol dua et. İnşallah düzelir
Ahhhh nerde be arkadasım bi agrı kesıcıler recetesız mumkun degıl alamazsın Turkıyeme kurban olayım yemınleKanama olduğunda evet progestan veriyorlar burda
Bide ağır kaldırma yorulma cinsellik olmayacak demişti Dr bana
Acaba hapi reçetesiz alma imkânın yokmu orda bi zararı olacağını sanmam progesteron hormonu eksikliğinde oluyormuş kanama zaten dusugu engelliyo
Allaha emanetiz hepimiz canim bebisinde öyleAhhhh nerde be arkadasım bi agrı kesıcıler recetesız mumkun degıl alamazsın Turkıyeme kurban olayım yemınle
hayırlı olsun diyerek başlayım.Kızlar 22 aralıkta adetim kahverengi geldi yınede bi umut deyıp test yaptım posıtıf cıktı.ardından biri dıjital 2 test daha yaptım hepsınde posıtıf cıktı ben yurtdısında yasıyorum burda bhcg yok sadece dıs gebelik supesınde yapıyolar. 6. Haftadan oncede usg bakılmıyo . Zaten hamılelık boyuncada 2 kez bakılıyo ultrason. Hala kahverengi lekem devam edıyo cok uzuluyorum elımde degıl. Dun dayanamadım aradım burada resmi tatil suan, bi pratısyen hekkme yolladılar adam muayene dahi etmedi yerlesme kanaması dedi yolladıo kadar sinirlerim bozukki akkntı azar azar devam ediyo kahverengi hep sevincim kursagımda kaldı biliyorum bir suru seyden kaynaklanıyo olabılır bi yerlesme kanaması olmazki sebebi bi fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?