Kızlar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım dun ogleden sonra sag tarafta künt bi agrı basladı akıntı biraz arttı dayanamadım bi hastaneye gittim işin aslı agrıyı biraz abarttım kanamada var dedim yoksa almıyolardı.acile aldılar hemen tansiyonum yukselmıs dıs gebelikten şüpelendiler alttan muayene ettiler ama tabiki hiç bişey anlamadılar gece hastanede kaldım nıhayet bu sabah ultrasonda bebgımı gördüm Allaha bin şükür kese yolk sacı hersey normal rahme yerlesmış ve inanmayacaksınız BHCG bakılmadı neryse bin sükür bebgımle sapasaglam evimize döndük
Amin canım cokkkk sagol Rabbim gebeliği nasip ettıgı hiç bir annenin kucagını bos koymasınGözün aydın canım :) çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cümlemizle birlikte
Canim endiselenme bence, bende de oldu baslarda hamile oldugumu bilmiyodum, kahverengi akintim hatta hafif kanli bile geldi.. sonra tumden kesildi bende adet olmadigim icin bir sorun oldugunu dusunup doktora gittim, megerse hamileymisim :)Kızlar 22 aralıkta adetim kahverengi geldi yınede bi umut deyıp test yaptım posıtıf cıktı.ardından biri dıjital 2 test daha yaptım hepsınde posıtıf cıktı ben yurtdısında yasıyorum burda bhcg yok sadece dıs gebelik supesınde yapıyolar. 6. Haftadan oncede usg bakılmıyo . Zaten hamılelık boyuncada 2 kez bakılıyo ultrason. Hala kahverengi lekem devam edıyo cok uzuluyorum elımde degıl. Dun dayanamadım aradım burada resmi tatil suan, bi pratısyen hekkme yolladılar adam muayene dahi etmedi yerlesme kanaması dedi yolladıo kadar sinirlerim bozukki akkntı azar azar devam ediyo kahverengi hep sevincim kursagımda kaldı biliyorum bir suru seyden kaynaklanıyo olabılır bi yerlesme kanaması olmazki sebebi bi fikri olan varmı
çok sevindim adınıza , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. bhcg ye bakılmaz artık kese görüldükten sonraKızlar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım dun ogleden sonra sag tarafta künt bi agrı basladı akıntı biraz arttı dayanamadım bi hastaneye gittim işin aslı agrıyı biraz abarttım kanamada var dedim yoksa almıyolardı.acile aldılar hemen tansiyonum yukselmıs dıs gebelikten şüpelendiler alttan muayene ettiler ama tabiki hiç bişey anlamadılar gece hastanede kaldım nıhayet bu sabah ultrasonda bebgımı gördüm Allaha bin şükür kese yolk sacı hersey normal rahme yerlesmış ve inanmayacaksınız BHCG bakılmadı neryse bin sükür bebgımle sapasaglam evimize döndük
Cok sukurrrr canım senin ne kadar bebişinCanim endiselenme bence, bende de oldu baslarda hamile oldugumu bilmiyodum, kahverengi akintim hatta hafif kanli bile geldi.. sonra tumden kesildi bende adet olmadigim icin bir sorun oldugunu dusunup doktora gittim, megerse hamileymisim :)
Aminnnn arkadasım cokkk tesekkur ederimmÇok sevindim canım Allah birde hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah :)
canım bunlar kese gorsede gormesede bakmaz bi tuhaf milletçok sevindim adınıza , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. bhcg ye bakılmaz artık kese görüldükten sonra
35. Haftalık olduk :)Cok sukurrrr canım senin ne kadar bebişin
Kızlar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım dun ogleden sonra sag tarafta künt bi agrı basladı akıntı biraz arttı dayanamadım bi hastaneye gittim işin aslı agrıyı biraz abarttım kanamada var dedim yoksa almıyolardı.acile aldılar hemen tansiyonum yukselmıs dıs gebelikten şüpelendiler alttan muayene ettiler ama tabiki hiç bişey anlamadılar gece hastanede kaldım nıhayet bu sabah ultrasonda bebgımı gördüm Allaha bin şükür kese yolk sacı hersey normal rahme yerlesmış ve inanmayacaksınız BHCG bakılmadı neryse bin sükür bebgımle sapasaglam evimize döndük
oyyyy masallhhhh saglicakla al kucağına canim bir avazda inşallah35. Haftalık olduk :)
amin canım inşallah çok şükür evet boşuna korkmusum iyiki boşunaBuna çok sevindim, geçmiş olsun :) Dediğim gibi panik yapıcak bişey yokmuş, negüzel... Şu hamilelik dönemini sağlıkla geçirip, bebeklerimizi de sağlıkla alalım inşallah kollarımıza...
Konunu Simdi gordumamin canım inşallah çok şükür evet boşuna korkmusum iyiki boşuna
Sen hangi ulkedesin?Konunu Simdi gordum
Sevindim bosuna korkmana
Bende yurtdisinda yasiyorum buradada bakilmiyor dedigin gibi
Vallahi anlamiyorum Neden
Ispanya , madriddeyimSen hangi ulkedesin?
Gurbetteki herkese Allh yardım etsin bizlerede yasamayan anlayamaz buralarda tek olmanın be kadar zor oldugunuIspanya , madriddeyim
Aynen cok haklisinizGurbetteki herkese Allh yardım etsin bizlerede yasamayan anlayamaz buralarda tek olmanın be kadar zor oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?