Cok korkuyorum bi bakın ne olur :(

Kızlar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım dun ogleden sonra sag tarafta künt bi agrı basladı akıntı biraz arttı dayanamadım bi hastaneye gittim işin aslı agrıyı biraz abarttım kanamada var dedim yoksa almıyolardı.acile aldılar hemen tansiyonum yukselmıs dıs gebelikten şüpelendiler alttan muayene ettiler ama tabiki hiç bişey anlamadılar gece hastanede kaldım nıhayet bu sabah ultrasonda bebgımı gördüm Allaha bin şükür kese yolk sacı hersey normal rahme yerlesmış ve inanmayacaksınız BHCG bakılmadı neryse bin sükür bebgımle sapasaglam evimize döndük

Gözün aydın canım :) çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cümlemizle birlikte

Canim endiselenme bence, bende de oldu baslarda hamile oldugumu bilmiyodum, kahverengi akintim hatta hafif kanli bile geldi.. sonra tumden kesildi bende adet olmadigim icin bir sorun oldugunu dusunup doktora gittim, megerse hamileymisim :)

Çok sevindim canım Allah birde hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah :)

çok sevindim adınıza , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. bhcg ye bakılmaz artık kese görüldükten sonra

Canim endiselenme bence, bende de oldu baslarda hamile oldugumu bilmiyodum, kahverengi akintim hatta hafif kanli bile geldi.. sonra tumden kesildi bende adet olmadigim icin bir sorun oldugunu dusunup doktora gittim, megerse hamileymisim :)
Cok sukurrrr canım senin ne kadar bebişin

Buna çok sevindim, geçmiş olsun :) Dediğim gibi panik yapıcak bişey yokmuş, negüzel... Şu hamilelik dönemini sağlıkla geçirip, bebeklerimizi de sağlıkla alalım inşallah kollarımıza...

kızlar inanır misiniz hala kahverengi leke devam ediyor ister istemez sinirlerimi bozuyo

Gurbetteki herkese Allh yardım etsin bizlerede yasamayan anlayamaz buralarda tek olmanın be kadar zor oldugunu
Aynen cok haklisiniz
Bana kan tahlili bile yapmamislardi
Ama doktora sordum ozellikle
Ilk 3 ay ultrason cok zararliymis o yuzden dedi.
Ben dusuk yaptigimda bile vajinal ultrasonla baktilar
Gercekten Allah yardimcimiz olsun.
Bakmazlarsa dís gebelik gibi bir durumda NE oluyor onu Merak ediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…