ne yapcam ben yaAllah kurtarmis. inşallah tekrar bulasmazsiniz.
Şuan için imkanlardan dolayı zor, bide okuyorum yurttayım şehir dışına da gidememŞehir dışında akrabanız var mı?
Bir süre uzaklaşsan?? Sana da iyi gelir. Ayrıca ailenle konuşsan o evden de taşınsanız?
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım madde bağımlısı nişanlım vardı kaynanam kötüydü vs nişanı attık. Bohça gitcek o kaldı her neyse, şimdi adam beni hep tehdit ediyor ben seni bırakmıcam biz ayrılmadık vs diyor. Aileme dicem ailesi çok serseri bir aile,zarar verirler diye korkuyorum. Hani psikopat derecesinde kardeşi var hep arkasında serseri dolu. Sen gidersen gözümün önünde yavaş yavaş öldürürüm kendimi sana vicdan azabı çektiririm diyor. Kendisini düzeltmiş,o Anadolu yakasında oturuyor sizin oralardan evimizi tutarız istiyosan,namazıma niyazıma döndüm aileme seni asla ezdirmem yeter ki beni bırakma ben sen olmazsan toparlanamam sen varsın diye güç alıyorum falan deyip her gün arıyor yalvarıyor. Ailem haklı olarak istemiyor karşılarına çıkıp kendimi ifade etcem diyor kabul etmezlerse sevgili olarak devam ederiz hep diyor ne yapcam ben ya bişey yapar,yaparlar diye korkuyorum
Yardımıma ihtiyacı var evet ama bilmiyorum ofBirini gerçekten seviyor ve yardımıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorsam ...yanında olurum her ne olursa olsun .
Ama öleceğimi bilsem ya da o öldürse de kendini , tehditle ilişki devam ettirmem .
Bilmiyordum ne alaka ya bilip bilmeden yoruma bakSerseri bir ailesi varsa madem neden evlilik yoluna girdinki?
Bile bile lades derler buna..
Yo hayır sadece korkuyorumSeni tehdit ile sindirmeye calisan bir adama dönmeyi düşünmüyorsundur insallah
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksın ki bir daha yanına bile yaklaşamasın.ne yapcam ben ya
Aileme zarar verir diye çok korkuyorumKesinlike bu şansı ona vermemelisin. İçinde ve ailesinde ne olduğu belli. İnsanlar değişmez. Sadece duruma göre şekil alırlar. Aileni de kendini de tekrar tehlike altına sokma. Polise şikayet et gerekirse.
Yardımıma ihtiyacı var evet ama bilmiyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?