Çok korkuyorum bi yol gösterin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
115
303
30
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım madde bağımlısı nişanlım vardı kaynanam kötüydü vs nişanı attık. Bohça gitcek o kaldı her neyse, şimdi adam beni hep tehdit ediyor ben seni bırakmıcam biz ayrılmadık vs diyor. Aileme dicem ailesi çok serseri bir aile,zarar verirler diye korkuyorum. Hani psikopat derecesinde kardeşi var hep arkasında serseri dolu. Sen gidersen gözümün önünde yavaş yavaş öldürürüm kendimi sana vicdan azabı çektiririm diyor. Kendisini düzeltmiş,o Anadolu yakasında oturuyor sizin oralardan evimizi tutarız istiyosan,namazıma niyazıma döndüm aileme seni asla ezdirmem yeter ki beni bırakma ben sen olmazsan toparlanamam sen varsın diye güç alıyorum falan deyip her gün arıyor yalvarıyor. Ailem haklı olarak istemiyor karşılarına çıkıp kendimi ifade etcem diyor kabul etmezlerse sevgili olarak devam ederiz hep diyor ne yapcam ben ya bişey yapar,yaparlar diye korkuyorum

Sen kararlı dur, telefonlarına çıkma. Engelle her yerden.

Şehir dışında akrabanız var mı?
Bir süre uzaklaşsan?? Sana da iyi gelir. Ayrıca ailenle konuşsan o evden de taşınsanız?

Birini gerçekten seviyor ve yardımıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorsam ...yanında olurum her ne olursa olsun .

Ama öleceğimi bilsem ya da o öldürse de kendini , tehditle ilişki devam ettirmem .

Serseri bir ailesi varsa madem neden evlilik yoluna girdinki?
Bile bile lades derler buna..

Sakın sakın sakın geri adım atma. Hele ki karşı tarafa en ufak umut ışığı dahi verme. Yüzyüze asla gelme. Pis yapışkan takıntılı bir insan belli. Hep aynı yalanlar. Bir şey yapmaz ama senden hiçbir karşılık almazsa... Sana bişey dediğinde 1 sn düşünmen bile onu umutlandırıacaktır eminim unutma. Lütfen çok net ol ve muhattap olma. Yalnız da takılmamaya çalış bu aralar..

Sana bu düşüncelerini nasıl iletebiliyor? Engelleyin her yerden. Korkutun onu gerekirse..

Lütfen bulaşmayın, sizi de kendi dünyasına çekmesine izin vermeyin, kimse o kadar kolay değişmez. Bunlar yalan..

Kesinlike bu şansı ona vermemelisin. İçinde ve ailesinde ne olduğu belli. İnsanlar değişmez. Sadece duruma göre şekil alırlar. Aileni de kendini de tekrar tehlike altına sokma. Polise şikayet et gerekirse.

ne yapcam ben ya
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksın ki bir daha yanına bile yaklaşamasın.
Dediklerine de inanma sakın, yalan. Madde bağımlılığından kurtulmak o kadar da kolay değil, hem her an tekrar başlayabilir. Umarım yalanlarına inanmazsın. Bohçayı da kargoyla gönder ya da başka birinin aracılığıyla. Telefon numaranı da değiştir. Sosyal medya ve her yerden engelle. Bir daha da bu insanlarla ve onları tanıyanlarla görüşme. Tamamen hayatından çıkar bu insanları.

Yardımıma ihtiyacı var evet ama bilmiyorum of

Yardıma ihtiyacı var o kesin de ...

Cümlemde seviyorsam da var ... aşktan falan bahsetmiyorum . Biri benim için bende onun için çok değerli isem diyorum .

Yoksa serseri çetesi ile göz dağı verip duran , tehditler savuran bir adam değil kastım .

Bununla nasıl sevgili oldun yau.bırak öldürsün kendini kurtulursun. Ailene söyle ayrıca takip etsinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…