Çok korkuyorum bi yol gösterin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vicdanımla oynuyor çok duygusal ve merhametli bi yapım var ordan giriyor ve ben çok korkuyorum aileme zarar verir diye hemde çok

Utana sıkıla yazıyorum bunu isterseniz kınayın,yaşadıklarımızla ve aileme zarar vermekle veya kendisine
hemen polise ya da savciliga git. bak bunu hem kendin hem ailen icin hemen bugün yap. lutfen! tehdit etmek de ciddi bir suctur ve size koruma karari cikarilmasi gerekiyor. kalk hemen polise git

Utana sıkıla yazıyorum bunu isterseniz kınayın,yaşadıklarımızla ve aileme zarar vermekle veya kendisine
Şu durumda yapacağın şey tamamen iletişimi kesmek,aileni bu konuda uyar ve en yakın polis merkezine gidip şikayetini ilet,yardım et diyen insanın kendine hayrı olacak önce!uyuşturucu bataktır,yanında sağında solunda kim varsa içine çeker,sakın böyle bir insanla iletişim kurma,kurmasna da izin verme.....

şikayette bulunmalısın.
madem hepinizin can güvenliği tehlikede.
anlaşıldı birlikt eoldunuz bunu kullanıyor.
gerekirse kendin söyleyeceksin ailene.
sakın bu manyağa dönme sakın.
korkudan yapabilirsin gibi geldi bir an.

O zaman ne olur peki bişey yapamaz dimi
Uyusturucuya bulasmis bir defa yahu millet sigarayi bile yillarca birakip yeniden baslayabiliyor
Cogu en kucuk zorlukta geri donuyormus yani o tamamen temizlenmi isi cok guvenilecek bise degil kanma
insallah kendini kurtarir kendisi ve ailesi icin onada yazik ama gel gorki bu hayat senin
İletisimi tamamen kopar gerekirse tum aile telefonlarinizi degistirin tum sosyal medyani kapat sana ulasamasin tasinabiliyorsaniz tasinin hatta tasinabiliyorsaniz degil tasinin bir yolunu bulup kendini kaybeden kendinde olmayan birinin saldiri ihtimaline krsilik ailen bunu kabul edebilir
Okulu dondurup bir muddet baska sehirde akraba yanina gidebilirsin o arada ulasamayinca seni unutur belki
Bana kalsa ailene herseyi anlat en azindan annene tehdit edecek bise kalmayinca belki olani kabullenir
Onun ailesi onu senden uzak tutmak gibi bir caba gostermiyor mu peki

korkuyla ömür gecmez. düzelmiş olsa seni tehtidle elinde tutmaya çalışmaz. bu meseleyi tek başına çözemezsin ailenle paylas birlik olunca size bisey yapamaz. hayatini mahfetmeden kurtul ondan. sen tentid et onu. tehtid icerikli konusmalarini ses kaydina aldim seni savciliga veririm beni rahay birak de hatta sen deme baban desin

O yılan pislik annesi yaptı bütün bunları şimdi oğlunun düştüğünü gördükçe isterler mi ayrılmamızı. Aramıyorlar da ama annesi sadece biz bitti demeden bitemez hele oğlum demeden hiç bitemez, abim de nişan atmıştı nişan atmak sizin aileye yakışır sadece falan gibi alçalttı kendini iyice

Evet korkuyorum,korktuğun için dönmekten daha çok korkuyorum

bence polise gidip uzaklaştırma kararı falan çıkart, hikayen hiç hoşuma gitmedi 3. sayfalarda ayrılık hazımsızlığı çeken adamlar geldi aklıma, umarım kurtulursun, adamın seni sevdiği falan da yok, o yüzden sana zarar vermekten çekinmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…