• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum. Düşme tehlikesi atlattım

Bertha82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
105
34
13
42
Kızlar merhaba, transferin 8. Gunundeyim. biraz önce düşme tehlikesi atlattim. Eve temizlikçi çağırdım. Ona neler yapması gerektiğini anlatırken. Ortada toplanmış olan halıya ayağım takıldı. Düşmedim ama düşecek gibi oldum. Sizce birşey olur mu? Birşey olsa bile hemen Belli olur mu? Çok korkuyorum çok

Kızlar merhaba, transferin 8. Gunundeyim. biraz önce düşme tehlikesi atlattim. Eve temizlikçi çağırdım. Ona neler yapması gerektiğini anlatırken. Ortada toplanmış olan halıya ayağım takıldı. Düşmedim ama düşecek gibi oldum. Sizce birşey olur mu? Birşey olsa bile hemen Belli olur mu? Çok korkuyorum çok
korkmana gerek yok çünkü araba sarsıntısı ani fren gibi sarsılmaların bir etkisi olmadığını kesin dille ifade ediyor doktorlar,,sakın ona takılı kalıp içini karartma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle Allahın ol dediğinİ bi tökezleme götüremez emin ol içini rahat tut..

Çok moral verdin. İnşallah birşey olmaz...ciddi bir tokezleme oldu. Ondan korktum.

Back
X