çok korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim??????

Nehirrr2013

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
68
0
6
İzmir
eşimle dün gece ilişkiye girdik ve hemen çekildi biraz dışarıya aktı meni.hemen yıkadı sildi ve tekrar devam ettik ve 2 dk sonra dışarıya tamamen boşaldı,bende boşalmışlık yaptım :(
15 dk bekledik sonra tekrar yapmak istedi ön sevişme esnasında ilk defa orgazm oldum.ve ben olduğum için prezervatif takmasını söyledim taktı o da öyle boşaldı. acaba ilişkimizin ilk başında 1.boşaldığında içimde biraz kalmışmıdır 15 dk sonra ilişkiye girmeden önce orgazm olduğumda spermler birleşmişmidr???? off çok korkuyorum bi daha kesinlikle prezervtifsiz yapmaycm,yada başka nasıl korunabilirm yardım edin

Son düzenleme:
Bu kadar detaya girmek zorundamisiniz resmen yatak odani anlatiyosun yaa biraz fazla geldi bana migden kalktı yaniii..:(((
Hamile kalmanla orgazm olman yada taklit yapman ne alaka çözemedim o detaya neden giriyorsun..
İlişki korunmasız olduysa muhakkak %10luk bi risk vardır

Bu kadar detaya girmek zorundamisiniz resmen yatak odani anlatiyosun yaa biraz fazla geldi bana migden kalktı yaniii..:(((
Hamile kalmanla orgazm olman yada taklit yapman ne alaka çözemedim o detaya neden giriyorsun..
İlişki korunmasız olduysa muhakkak %10luk bi risk vardır

ya böyle yazacaklar beni eleştirecek olanlar yazmasınlar,oku geç ne yapacan,belki kafam dalgın belki o an ne yazacağımı bilemedim,açıkça anlatırsam belki daha net cevap alırım diye düşündüm belki...:47:

Canim bisey olcagini sanmiyorum bizde esimle geri cekme yöntemiyle korunuyorduk 2 yil böyle devam etti bisey olmadi birde yumurtlama dönemini hesapla ovulasyon günlerinde degilsen bisey olmaz

tşkler cvp için cnm o nasıl hesaplanıyo

Kaç günde bir adet oluyorsan o günden 14 cıkarıyorsun mesala ben 35 günde bir oluyorum 35-14= 21 adetten sonra 21. Gün benim yumurtlama günüm oluyor ve bun günden 2 ve 3 gün önceside hamilelik olur cünkü spermler uzun süre yasayabiliyor sende böyle hesaplayabılirsın yumurtlama hesaplama diye yazarsan internette hesaplanıyor hamile kalabilecegin 6 günü sana gösteriyor

Back
X