İnşallah...yani bin de bir bile olmasın sağolun cevabınız icin1000 de 1 ihtimal belki..
Yani korkmayın hamile değilsinizdir.
Ya ne yapayım korku sariyo...Rabbim sizlere nasip etsin inşallah her daim bu duamı ederim aklıma geldikceValla ablacim bizim yapmadigimiz sey kalmiyo hamile kalmak icin.sen boyle hamile kalirsan valla helal olsun
Teşekkürler cevabınız için.Sevgileryok ya çok zor olursa da nasipte varmış derim sadece. yani çoook çok düşük ihtimal ama içini ferah tut değilsindir bence
Bugün 3.gun zaten menopoz durumundayim yaş 43.o hapı alsaydın hormonlar alt üst olurdu.tercihde etmedim ne bileyim aklimada sonra geldiKac gün oldu ertesi gün hapı alsaydınız içimiz rahat değilse
Aynen:))kötü ya korku sardımi başa belaBiride bu korkulardan fayda sağlama yöntemini bulamadıya henüz:)))
Yaş geçBugün 3.gun zaten menopoz durumundayim yaş 43.o hapı alsaydın hormonlar alt üst olurdu.tercihde etmedim ne bileyim aklimada sonra geldi
:)) Sağol canım cevabın icinYaş geç
Hormonlar sıkıntılı menopoz yakın
Hemen adet sonrası
Ve kondomlu ilişki
Yanı bu bebek hala oluyorsa superman filan olur galiba
Sağol canım cevabın için.internette okuyunca korktum..iyi ki buraya yazdimHayır korkmayın o kadar kolay değil hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?