Çok korkuyorum...lütfen okuyunuz

nellsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
15
4
1
Merhaba arkadaşlar,lütfen yardımcı olmaya çalışır mısınız??bı yıla yakındır adet olmuyodum hatta tahlil değerlerinde menopoz teşhisi konuldu..çünkü FSH yüksekti(88) ve ben geçen hafta adet oldum.elbette sevindim.dr.bu sürecin normal olduğunu söyledi.fsh 35.95 olmuştu.lakin adet bitti(bı hafta sürüyor)ve bitiminin ikinci günü eşimle birliktelikte (prezevatifle korunuyor)kondomu sonra kullandı yani bı kaç dakikalık kondomu birliktelik oldu ve sonra kondomu kullandı biraz geç boşaldı.cok korkuyorum hamilelik olur mu??çok şükür iki oğlum var.zevk suyu beni korkutuyor araya bayram girdi.dr sordum zor bı ihtimal dedi lakin internetten okuyunca....Sizler ne dersiniz??lütfen kusuruma bakmayın bu mesajım için ama burasi aklıma geldi paylaşmak istedim.iyi bayramlar

Valla ablacim bizim yapmadigimiz sey kalmiyo hamile kalmak icin.sen boyle hamile kalirsan valla helal olsun

yok ya çok zor olursa da nasipte varmış derim sadece. yani çoook çok düşük ihtimal ama içini ferah tut değilsindir bence

Biride bu korkulardan fayda sağlama yöntemini bulamadıya henüz:)))

Bugün 3.gun zaten menopoz durumundayim yaş 43.o hapı alsaydın hormonlar alt üst olurdu.tercihde etmedim ne bileyim aklimada sonra geldi
Yaş geç
Hormonlar sıkıntılı menopoz yakın
Hemen adet sonrası
Ve kondomlu ilişki
Yanı bu bebek hala oluyorsa superman filan olur galiba

Adet olunca yumurtlama oluyo ya oyuzden biraz ürktüm..gerçi adet bitiminin ikinci günüydü.kesinlikle boşalma olmadı yazdığım gibi zevk suyu beni bı kaç gündür telaşlandırdı.gerci yıllarca geri çekme yöntemiyle korunanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…