Çok korkuyorum lütfen yardım edin

Artık yapmicam ama hamilelik olmaz demi
Ya lütfen bunu bize soylemene gerek yok ki, 2023ten beri zaten yapıp yapıp daha yapmam diyorsun belli ki, kimseyi ne yaptığın ilgilendirmiyor ki, kendini kandırmaktan vazgeç yeter... Bu konulardan çok görüyoruz, bize birşey ispatlamana gerek yok yani, kendi problemin yaptığın şeyler.

2023te forumu keşfettin belli ki, öncesinde olanları sadece kendin biliyorsun, değdi mi acaba bu vakte kadar yaşadıklarına da hala aynı kafayla, kendine saygı duymadan devam ediyorsun...

Çok teşekkür ederim dinlicem sizi

2023ten beri sürekli pişmanım bir daha yapmam son diye bin tane benzer konu açmışsınız.
Yok eldeki spermden olur mu bilmem ne.
Korkuyorsan, arkasında duramıyorsan böyle toplara girmeyeceksin.
Hele hele anal ilişki nedir?
Gencecik yaşında kendine yaptıklarına bak.
Aklını başına al, bedenine ve kendine değer ver

Hamile kalma korkunuz varsa zaten bu işlerden uzak durun çünkü neyin ne zaman olacağı hiç mi hiç belli olmaz. Olmaz denilen olur sonrası daha zor olur. Yapmayın. Anal falan hele ki çok kötü bir şey kendinize yazık edersiniz yapmayın yaşınız çok küçükmüş daha ileride çok pişman olursunuz

3 Nisan 2023 tarihinden beri sevgilinle sürtünmeli ilişki yaşıyorsun. Tam iki sene bir ay ...

Sevişmen, anal yapman, prezervatifin patlaması, meme uçların, bacaklarının ağrısı zerre umurumuzda değil.

Tek takıldığım konu ne biliyor musun? Arkadaş 2 senedir bok yolunu aşındırdın(fantezidir bu da bizi ilgilendirmez) hiç mi bir bok öğrenmedin? Bak inan sevişmen kendini hala kız oğlu kız sanman bunlara kimse takılmıyor. Ya arkadaş hiç mi insan kendini geliştirmez? Madem korkuyorsun iki senedir neden sevişiyorsun? Yav güzel kızım hayvanlar bile böyle ilişkiye girmiyor. Dedim ya ne yaptığın umurumuzda değil ama az kendini geliştir Allah aşkına. O nişanlında seni ilk geceye sakladığını filan mı düşünüyor?

Yapmayın Allah aşkına yapmayın, kendinizi böyle heba etmeyin. Değerlere çok önem veriyorsan git nikahını kıy...

bir uyutmadınız

not : 3. üyeliği almaya kalkınca artık dayanamadım yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…