Çok korkuyorum lütfen yardım edin

Kız hala ertesi gün hapı adetimi etkiler mi diyo, adetini etkilese ne olur ölür müsün

benim anladığım birliktelik yok ki diğer yazdığı mesajlar bunu destekler nitelikte..
boşalmada olmamış zaten..
Konu sahibi sonra, boşalma öncesi zevk suyunda sperm var diye duydum ondan korktum yazmış. Oraya kadar ben de tam anlamamıştım, onun için boşalana kadar normal birliktelik gibi geldi bu mesajını okuyunca :110:
Konu sahibinden durumu netleştirmesini bekliyoruz o zaman ;)

Konu sahibi sonra, boşalma öncesi zevk suyunda sperm var diye duydum ondan korktum yazmış. Oraya kadar ben de tam anlamamıştım, onun için boşalana kadar normal birliktelik gibi geldi bu mesajını okuyunca :110:
Konu sahibinden durumu netleştirmesini bekliyoruz o zaman :KK66:
Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum

Konu sahibinden durumu netleştirmesini bekliyoruz o zaman :KK66:

öyleyse yazdığım bütün yorumları geri alıyorum..

aktif bir cinsel hayatın varsa korunma yöntemlerinden birini uygula konu sahibi..

yeni yorumum budur :KK70:

Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum

Oncelikle sakin olmanı tavsiye ederim. Korkacak birsey yok. Çünkü bir birlesmeniz olmamış. Birdahaki cinsel birlikteliğin de daha dikkatli ol. Bu stres adetini de etkiler bu kez iyice paniklersin.

öyleyse yazdığım bütün yorumları geri alıyorum..

aktif bir cinsel hayatın varsa korunma yöntemlerinden birini uygula konu sahibi..

yeni yorumum budur :KK70:
Sen haklıymışsın :D birliktelik yokmuş ben tüm yorumlarımı konu sahibinden alıyor başka genç kızlar nasiplenir diye onlara yönlendiriyorum o zaman :D

Back
X