- 22 Ekim 2014
- 92
- 60
- 53
- Konu Sahibi purplediamond
-
Bahar aylarina girdik. Gecikme normal. Herkesin gecikiyo. 2 ay adet gormussun zaten. O spermler 2 aya mefta olmustur merak etme. Oyle bi gezegen kurulmadi.kızlar iyi geceler ilk konum bir hatam olursa affola.
Adetim 4 gün gecikti bugün soğan maydanoz suyu + sahlep + tarlusal söktürücü hap + aspirin bunların hepsini yaptım hala tık yok.
Sorum şu:
Ocak ayı sonunda şüpheli bir ilişki yaşadık ama şubat ve martta adet oldum. Hamile olma olasılığım var mıdır ? Yoksa sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun. Son olarak da sağ göğsümden damla damla şeffaf renkte sıvı geliyor bununla ilgisi olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
kızlar iyi geceler ilk konum bir hatam olursa affola.
Adetim 4 gün gecikti bugün soğan maydanoz suyu + sahlep + tarlusal söktürücü hap + aspirin bunların hepsini yaptım hala tık yok.
Sorum şu:
Ocak ayı sonunda şüpheli bir ilişki yaşadık ama şubat ve martta adet oldum. Hamile olma olasılığım var mıdır ? Yoksa sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun. Son olarak da sağ göğsümden damla damla şeffaf renkte sıvı geliyor bununla ilgisi olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
Şüpheli ilişki nasıl oluyor ?
Nasil bir sey o? Herkeste olma olasiligi var mi? Ne korkuncmus oyle. Birde nasil anladin?Ayy aklıma prolaktin geldi direkt. Ne çektim ulan bundan. Koş doktora bacım çok çekersin. Ciddi söylüyorum. Aynı hamile gibi göğüslerim o şeffaf sıvıdan doluyordu. Adet olamıyordum. Bekardım bir de. İlaçlarla düşürdük güç bela
bu konulardan gına geldi artıkkızlar iyi geceler ilk konum bir hatam olursa affola.
Sorum şu:
Sabah uyandığımda sütyen ıslaktı. A noluyor dedim. Sonra ertesi günler de öyle olduğunu farkettim. Göğsümü sıktım. Resmen süt fışkırdı. Kısa bir süre sonrada 1 hafta olan adetlerim 1.5 güne düştü. Ağrılar sancılar çok kıvrandım ben yani. Doktora gittim sonra daNasil bir sey o? Herkeste olma olasiligi var mi? Ne korkuncmus oyle. Birde nasil anladin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?