Çok korkuyorum lütfen yardım

oha ben şok. kadın olmak ne zor ya.

Adetlerin her zamanki gibi günlerinde yoğunluğu da aynıysa korkmana gerek yok gibi. Bunu ne kadar söylesem de korkmamak elde değil bir kan testi yaptır önce, rahatla. Sonra da göğsün için doktora git geçmiş olsun. Adet söktürücü olarak bana ve cevremdekilere iyi gelen sey kekik kaynatip içmek. Senin durumunda zararı var mıdır bilmedigim için sen en iyisi bir doktora git. Allah şifa versin

Test yapmadınız mı hiç?
Korkup duracağınıza test yapsaydınız anlardınız..
Bu da size ders olmuştur inşallah..
Bana niye ders olsun onu anlamadım. Bu ara bebek düşünmediğimizden korktum sadece. Bende hamile olamıcağımı düşündüm ama biraz pimpirikli biriyim

Bu kadar ot .ok içmeye,
Çocuk varsa da lanet olsun deyip gider.
Yani ağır konuşmak istemiyorum ama,
İnlemeyi biliyorsunuzda ne halt yemeye bir şapka takmıyorsunuz.
Anca bu kadar yazabildim yani anla
Adetim geciktikçe sinirlerim yükseliyo bu yüzden o kadar ot .ok içtim arkadaşım ayrıca tam birliktelik değildi ama ne olucağı belli olmuyo tahmin edersiniz ki

T
teşekkür ederim allah razı olsun

[QUOTE
="RazEy, post: 46023988, member: 468442"]Eşi ile şüpheli ilişki yaşamış canıtamam ıste bnde ewlıyım hamıle

tamam ıste bzde bebek ıstıyorz ama olmadı ıste ondan bahsedıyorum

Bende yedim :) esin ile yer mi musait değildi tam ilişkiye gitmedin :) sen anladın beni dikkat et sen yine birden olan olur kalırsın öyle...
Şaka gibi burası gerçekten. Sen ye diye söylüyorhm zaten ne konular var burda sevgilimle olsa söyleyemicek miyim kim tanıcak sonuçta. Yasak mı bilmiyorum ama açık açık söylüyorum o zaman eşimle amacımı birlikte olmak değildi oynaşıp sevişmekti 6.5 aydır evli olduğumuz için bebek düşünmüyoruz o esnada bir şey olmuş mudur diye sormuştum. Nerden güncelleyeceğimi bulamadım bu arada yardım eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…