- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi purplediamond
-
Sabah uyandığımda sütyen ıslaktı. A noluyor dedim. Sonra ertesi günler de öyle olduğunu farkettim. Göğsümü sıktım. Resmen süt fışkırdı. Kısa bir süre sonrada 1 hafta olan adetlerim 1.5 güne düştü. Ağrılar sancılar çok kıvrandım ben yani. Doktora gittim sonra da
Zor hakikaten 47 kiloydum o zaman. Kirli kan atılamadığı için ödemlerle 60a çıkmıştım. Hamile gibi karnım vardı yani. Ama yaşayanlar varsa içleri rahat olsun. Tedaviden sonra veriliyor. 50yim şu anda benoha ben şok. kadın olmak ne zor ya.
hahahahahahaha allahta seni güldürsün..ilişkinin şüphelisi resmi olmuyor sanırsamŞüpheli ilişki nasıl oluyor ?
hahahahahahaha allahta seni güldürsün..ilişkinin şüphelisi resmi olmuyor sanırsam
Zor hakikaten 47 kiloydum o zaman. Kirli kan atılamadığı için ödemlerle 60a çıkmıştım. Hamile gibi karnım vardı yani. Ama yaşayanlar varsa içleri rahat olsun. Tedaviden sonra veriliyor. 50yim şu anda ben
Eşimle tam birliktelik yaşamadık o oluyoŞüpheli ilişki nasıl oluyor ?
Bana niye ders olsun onu anlamadım. Bu ara bebek düşünmediğimizden korktum sadece. Bende hamile olamıcağımı düşündüm ama biraz pimpirikli biriyimTest yapmadınız mı hiç?
Korkup duracağınıza test yapsaydınız anlardınız..
Bu da size ders olmuştur inşallah..
Adetim geciktikçe sinirlerim yükseliyo bu yüzden o kadar ot .ok içtim arkadaşım ayrıca tam birliktelik değildi ama ne olucağı belli olmuyo tahmin edersiniz kiBu kadar ot .ok içmeye,
Çocuk varsa da lanet olsun deyip gider.
Yani ağır konuşmak istemiyorum ama,
İnlemeyi biliyorsunuzda ne halt yemeye bir şapka takmıyorsunuz.
Anca bu kadar yazabildim yani anla
Arkadaşlar açık açık mı anlatayım tam birliktelik değildi diye kaçıncı yazışımhahahahahahaha allahta seni güldürsün..ilişkinin şüphelisi resmi olmuyor sanırsam
teşekkür ederim allah razı olsunAdetlerin her zamanki gibi günlerinde yoğunluğu da aynıysa korkmana gerek yok gibi. Bunu ne kadar söylesem de korkmamak elde değil bir kan testi yaptır önce, rahatla. Sonra da göğsün için doktora git geçmiş olsun. Adet söktürücü olarak bana ve cevremdekilere iyi gelen sey kekik kaynatip içmek. Senin durumunda zararı var mıdır bilmedigim için sen en iyisi bir doktora git. Allah şifa versin
Eşimle tam birliktelik yaşamadık o oluyo
Hatırlattığın için teşekkür ederim güncelliyorum hemenNe ara eşin oldu profilini mi güncellemedin
Madem tamamını getiremiyorsun uzak dur sonra böyle arada kalırsın
Hatırlattığın için teşekkür ederim güncelliyorum hemen
Şüpheli ilişki nasıl oluyor ?
:)bı bız suphelı ılskı yasayıp hamıle kalamadık :)
Şaka gibi burası gerçekten. Sen ye diye söylüyorhm zaten ne konular var burda sevgilimle olsa söyleyemicek miyim kim tanıcak sonuçta. Yasak mı bilmiyorum ama açık açık söylüyorum o zaman eşimle amacımı birlikte olmak değildi oynaşıp sevişmekti 6.5 aydır evli olduğumuz için bebek düşünmüyoruz o esnada bir şey olmuş mudur diye sormuştum. Nerden güncelleyeceğimi bulamadım bu arada yardım eder misinizBende yedim :) esin ile yer mi musait değildi tam ilişkiye gitmedin :) sen anladın beni dikkat et sen yine birden olan olur kalırsın öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?