Çok korkuyorum ne olur bir fikir verin:(

anne_adayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
20
0
86
İstanbul
olan oldu
sonuç NEGATİF

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Moralim çok bozuk.
bugün gün içerisinde zaman zaman hafif kanamalarım oldu.
Ama benim normalde yarın veya cuma günü regl olmam lazım.
hafif hafif kan geliyor. Regl mi oldum ne oldu
Kurban olduğum Allah'ım yoksa kötü birşeyler mi var
Cumartesi 12.gün olacak.

Ne olur bir fikir verin :1no2::1no2:

Son düzenleme:
hemen panik yapma canım ya tam olarak anlamadım transfer oldun ve kanamanmı var.açık yazarsan belki daha net yardımcı oluruz.çok telaşlanmışsın belli ama önce sakinleş olurmu

Transfer oldu. bugün 9.gün dün de 1 çay kaşığı kadar kahverengi kanama oldu. bugün ise o kanama yine aynı renk fakat biraz daha fazla aktı. zaman zamanda akıyor.
Ama gün hesabı yaparsam yarın veya cuma regl olmam gerekiyordu.

Acaba bu kan nedir kardeşim

evet paniğe girdim aklım kaçacak gibi oldu

Sevgili arkadaşım aklına güzel şeyler getir.Tutnma kanaması olabilir bence sen her ihtimale karşı yatmaya çalış çok dolaşma ve bence yarın hemen test yaptır.

sakın telaş yapma canım evet ınsanın moralı bozuluyo ama olumsuz değıldır ınş ...mutlaka gununu bekle ve test yaptır guzel haberını beklıyorum....................dua ile

canım 2.kez denememde benimde 9.gün kanamam oldu hemen dr.gittim kendi dr.yoktu başka dr.normal kanama olabilir dedi.12.günümü bekledim ama ümitsizce test yaptım ve değerim 278 çıktı hamileydim ama kanamam var dedim dr.korkuyla hemen bana iğne verdi kanama durdu.fakat geç kaldığım için bebeğim tutunamadı.sana tavsiyem canım dr.ara o seni yönlendirir ne yapman konusunda belki iğneye başlatırlar.sakın telaş yapma bunlar çok sık duyduğumuz kanamalar herşey yolunda.

doktoru aradım
iğne falan vermedi pekde ümitli konuşmadı

embriyoları dışarı atıyor olabilir dedi

canım sen hangi hastaneye gidiyordun?bence sen hemen uzan test gününe kadar kalkma dinlen bol su iç sadece vc için kalk.panik yapma sakinleş ümidinide kaybetmeyasakkelime.anlam veremedim ya daha sonucu almadan dr.nasıl ümitsizce konuşmuşki.sen iyi düşünki iyi olsun.:1hug:

bazen bebek anneyle bırlıkte olmasına ragmen bu tur kanamalar oluyo
ınsallah guzel haberlerle donersın

doktor yat uzan dedi zaten neredeyse 10 gündür sürekli yatıyorum
gğüslerim şişti. damarlarımbelirginleşti.
belim ağrımaya başladı

ama daha sonra 2 gün arka arkaya önce biraz şimdi ise arttı
kanın rengi de kırmızılaştı.

arkadaşım moralini bozacak bişeyler yazmak ta istemem ama benim de test günümü 2 3 gün kala kanama başlamış ve negatif sonuçlanmıştı ama bu şekilde kanaması olup ta gebeliği devam eden çok kiş var sitede.o yüzden ben de çok panik olup üzülüp test yaptırmamıştım ama sen git ve hemen kanda beta hcg baktır.bana dr um gidip yaptırmamı söyldei ama ben normal adet kanaması bu bildiğimiz deyip test yaptırmamıştım.ama test hcg değeri hakkında fikir veriyor yükselme olmuşmu diye.hatta 1 kaç ay normal kanaması adet günlerinde olup gebeliği devam edenler var.o yüzden bu gün yatak istirahati yap ve yarın beta hcg için kan ver derim ben.inşallah hakkında hayırlısı olur.sakin olmaya çalış tamam mı canım..

canım ben 3 sefer kanama gecırdım
ılkkınde test gununden 5 gun sonra fılan
doktor sımdı görünmez bıle yat dusuk yapıyosun dedı
hemde parca lar dusurdum cok yogun bı kanama
neysekı durdu kanama
keseyı gorduk
2. de hafıf bı kanama gecırdım
3. de gene cok agır bı kanama gecırdım parcalar dustu gene

pregestoran ıgne kullandım
normal de 2 ampul kullanırken 4 e cıktı

doktorun ıgne vermesı gerekıyo dıye bılıyorum ama

uzulme dıycem ama ne mumkun bılıyorum cok zor senağlama
bebeklerın senınledır ınsallah :ecrin_bebek:

ilk denememde benide 8.ci günü kahve akıntım başlamıştı test günüm morumsu bir renk aldı testi yaptırdım var görünüyordu değerim düşüktü ama ben bilmediğim için nasıl bir şey olduğunu sinirimden kendimi işe verdim ve asıl kanamam 3 gün sonra inanılmaz bir sancıyla oldu ve asıl o zaman anladım bebeğimi kaybettiğimi 2.ci testi bile yapmadım doktorum yaptır dediği halde sonra siteden aldığım bilgiler sonucunda anladımki birini kaybetmişim başta ikinciyi kendi akılsızlığım yüzünden kaybettim o yüzden sakin ol ve yat dinlen inşallah bebişin seninle allahım emeklerini boş çıkarmasın

adetinin gunu geçtimi geçmedimi ?? geçti ondan sonramı bu kanama oldu ben anlayamadım kusura bakmayın yaa

bunalıma gireceğimneredeyse

iyi geceler
yatıp uyumaya çalışayım

rüyalarımda bebeklerimi emziriyordum

uyanınca ne kadar ağladıımı bilemezsinin

Ne olur dua edin

canım inşallah bebekler seninledir. ister yarın ister test gününde mutlaka testi yaptır. ümitlendirmek için söylemiyoum ama gerçekten yoğun kanama geçirip bebkleri duranları okudum. inşallah adet kanaması değilir

canım benim kanaman eger sadece kahverengiyse o kanama degil kullandıgın progesteron ilacına baglıdır ama kanaman varda azsa oda embriyoların tutunmasındada oluyo kendini uzersen bebislerine zarar verirsin ayrıca senin gittigin hastane ve doktor kim ya daha test yapmadan moralini bozuyor teselli vermesi gerekirken

seni çok iyi anlıyorum çok yakın bir zamanda ben de aynısını yaşadım.dilerim benimki gibi sonuçlanmaz ama ben de durup durup ağlayanlardanım.bu çok bambaşka bir duygu insan kendini tutamıyor.
ben 3 kere beta hcg yaptırdım ama iki katına ulaştı.doktor artık 10 gün sonra ultrasona bekliyorum dedi.eve geldim,önce pembemsi kanama ertesi gün kahverengi ve sonra da kırmızıya dönüştü.tekrar test yaptırmamı istedi.değer 175'ten 105'e düşmüştü.

ama testini yaptırana kadar moralini yüksek tutmaya çalış lütfen....

Aynısını ben de 9 günümde yaşadım ama şu an hamileyim cicim.Hatta dün kalp atışlarını da duydukk.İnşallah senin sonucun da böğle olucak.Sakın umudunu kayb etme .Bende aynen senin yaşadıklarını yaşamıştım.Sakın korkmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…