Çok korkuyorum ne olur bir fikir verin:(

Bu arada o kanamalardan hamile olduğuma rağmen bende de oluyor.Ama dün muayeneye gittim bebeğim normal gelişiyormuş.Kalbi de atıyor canım.Ama aktif yani kanamakta olan hemotomum var.Onu da tedavi ediyorum.Kanama o yüzden yanii..

bunalıma gireceğimneredeyse

iyi geceler
yatıp uyumaya çalışayım

rüyalarımda bebeklerimi emziriyordum

uyanınca ne kadar ağladıımı bilemezsinin

Ne olur dua edin

allahh allahh doktoruna sinir oldum.çağırması lazım seni.gerekli testler yapılması.inan düşük hiç belli olmaz.ben bunu üç kere yaşadım.bende hiç ağrı olmadı.kanama öle bir çay kaşığıı da olmadı.bayağı adet kanaması gibi sürekli..kan rengi kırmızı taze kan ise problem var demektir.şuan yapacağın tek şey en iyisini düşünmek.pozitif düşünmeye çalış (ve o doktoru değiştir bence).tüm bunlara rağmen kötü haber alırsan da teseli değil belki ama bebeğin sağlıklı değildi o yüzden vücut erkenden atıyor.sakat bir bebeğin olsun istemezsin değil mi?elbetteki üzüleceksin çok normal.ama karamsarlık işte bunu yapma önüne bak asla geriye bakma.ben her hamileliğime sanki ilk hamileliğim gibi yaklaşmaya çalışıyorum. iyi veya kötü bu günleri atlatacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…