- 21 Kasım 2015
- 5
- 1
- 1
- Konu Sahibi Tugcettemel
19 şuan mesaj attım aklındaki o şeyleri çıkar kafandan gel bıraktıklarınıda al diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıraktıklarını al derken19 şuan mesaj attım aklındaki o şeyleri çıkar kafandan gel bıraktıklarınıda al diye
Kendini kasma, serbest bırak sinek ısırığı gibi bak falan dememizi bekliyor zannımcaNe desteği bekliyorsun yahu, 60 dereceye makinaya at 5 6 cm küçülür
Bıraktıklarını al derken
Kendini kasma, serbest bırak sinek ısırığı gibi bak falan dememizi bekliyor zannımca
Kızlar göğüsleri ilk çıktığında ölçer ya hani, kıyaslar kimisi bu iş de o hesaba dönmüş, yalnız bir nokta var ki adam kız arkadaşına ölçtürüyor, hazırla kendini mesajını vererek.![]()
Haa doğru seti unutmuşum ben bi an[QUOTE="Cekirgee,cim şu set filan almış ya !akşama hazırlık için alla sen nasıl anlamadın![]()
Konuyu açmasaydım keşke
Bıraktıklarını gel al derken?19 şuan mesaj attım aklındaki o şeyleri çıkar kafandan gel bıraktıklarınıda al diye
Konuyu açmasaydım keşke
Bende vermeye meraklı değilim zaten sizden vazgeçirmek için yardım istiyorum.
Tırnak yiyerek beslenemezsin. Gerekli protein karbonhidrat bunlar önemli. Yoksa tırnakla karın doyurursan böyle beyin bedava olur.Bende vermeye meraklı değilim zaten sizden vazgeçirmek için yardım istiyorum.
Haa doğru seti unutmuşum ben bi an
Gerçek olsa ardına bakmadan kaçardı ay istemiyorum ama gel seti al mı der insan
Seti alıp başkasına giderse ne olacak, madem başlamış gerisini getirsin de adam dışarıda aramasın dermişiz![]()
Göz var nizam var, bak şu bdv ye bir. Hiç senin konun gibi konu var mı? İğrenç iğrenç detay vermişsin bir de yok lavman setiydi, yok 22 cmdi. Cidden hiç mi utanmıyorsunuz şunları yazarken?Konuyu açmasaydım keşke