• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum ne yapacağım?

Tek merak ettigim cetveli nerden buldunuz o arada?
Yemek yiyecektim okuyunca bi tuhaf oldum. Basliktan normal bisey sandim bi geldim anal , oral , 22... Ben utandim okurken ben..

Liseli ergen ya bunlar teyzesi
Ders çalışırken cetvel görmüş çalışma masasında, sonra aklına bu fantezi gelmiş, gelmiş buraya yazmış.
Durum bundan ibaret yani.

Lavman setine falan ne gerek var 3 5 gün kutusunu suda haşla önce suyunu iç sonra kendisini ye anında tuvalettesin gereksiz harcama yani

Liseli ergen ya bunlar teyzesi
Ders çalışırken cetvel görmüş çalışma masasında, sonra aklına bu fantezi gelmiş, gelmiş buraya yazmış.
Durum bundan ibaret yani.
Lisedeyken cetvel gordugumde aklima gelen tek sey geometri oluyodu , penis ölcümü modasi yeni cikti galiba. Ana babalarina üzüldügüm kadar kimseye üzülmem.

Sende istiyormussund belli etmiyormussun baksana sex ile alakali iddia ya giren sensin.

Bu konuyu hiç görmesem daha iyiydi
Daha arkadaşımın oğlunun 1.yaş partisine gideceğim iş çıkışında
Hönk :KK12:

Biyoloji , matematik sorsan bu kadar bilmez her sekil iliskiyi biliyo masallah. Ben cahil kaldim ama bende sorayim ablalarim larvan seti nedir :KK70:.
Lavman seti bildiğim kadarıyla, bağırsak temizlemek için kullanılan bir ilaç türü olmalı. Yani totoyu boşaltmak için kullanılıyor. Konuyla alakasını çöz bakalım, hadi sana güveniyorum. :KK53:

Back
X